![Embarassed :oops:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_redface.gif)
měl jsem benzína žral tak 11 ale neměl jsem to jak živit, jelikož jsem student....tak musel pryč
Moderátor: Eiffel
Ajo tak dík žes mně to řekRudi píše:takovejch 60% lidí ho tu už dávno pochopil a nebál bych se říct, že včetně adminů, takže chyba bude asi u tebePatrick13 píše:A pochopí ho někdo takejch 80% lidí z tuning fora jsou teda podle tebe hlupáci???Rudi píše:hlupákem je ten, kdo nepochopí bleache
ach joPatrick13 píše:Ajo tak dík žes mně to řekRudi píše:takovejch 60% lidí ho tu už dávno pochopil a nebál bych se říct, že včetně adminů, takže chyba bude asi u tebePatrick13 píše:A pochopí ho někdo takejch 80% lidí z tuning fora jsou teda podle tebe hlupáci???
Lewis píše:Podívám se na Fabii a líbí se mi, v té době kdy byla pořízená byla nebyla jiná možnost... Pokud si vzpomenu co bylo na výběr... Chci benzínovou Fabii ve výbavě ambiente se specialní edici... z benzínů na výběr 2,0 8V starej těžkej motor za který chtěj nehorázný peníze... potom 1,4 16V 74kW novinka... nehorázný peníze a navíc nevychytanej motor se spoustou reklamací... a pak 1,4MPi 50kW naprosto vychytanej motor s kterým není problém a každý ho umí opravit a vše se na něj sežene bez problémů... potom ještě 1,4 44kW, 1,2 47kW, 1,2 40kW....
me na nem behem 3 let trikrat odesla lambda, takze zase tak vychytanej nebudeBALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
takze ho 30let vychytavaj a furt stoji (stal) za hovnobleach píše:me na nem behem 3 let trikrat odesla lambda, takze zase tak vychytanej nebudeBALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
ja vim že je blok už z dob MBčka,ale zrovna 1,4MPI fakt vychytanej neni,to je snad "nejlínější" a nejnepovedenější motor od škodovky(taky poslední)BALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
nechápeš ironii?bleach píše:me na nem behem 3 let trikrat odesla lambda, takze zase tak vychytanej nebudeBALI píše:lefi co tě sere? vždyť je to pravda... ten motor je přes 30 let zastaralej a prostě už má vychytaný všechny mouchy
ja nikoho neurazim, kdzy je nekdo debil, tak mu to rict musimAustin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum![]()
prostš jsem nad věcí
delas jako kdyby tobe nechybela carka nad áMComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum![]()
prostš jsem nad věcí
fakt někdy obdivuju lidi co sem choděj. budou tady každýho chytat za slovo. Kdybych dělal vělký chyby v pravopise tak že to bude tlouc do očí tak to chápu ale tohle ??? slovo pže znamen protože kdyby jsi nevěděl a že občas někomu uteče háček nebo čárka... když jsme u toho u slova psát je dlouhé ááááááá. PANE NEOMYLNEJ !!!MComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum![]()
prostš jsem nad věcí
Už ses vyplakal???Austin. píše:fakt někdy obdivuju lidi co sem choděj. budou tady každýho chytat za slovo. Kdybych dělal vělký chyby v pravopise tak že to bude tlouc do očí tak to chápu ale tohle ??? slovo pže znamen protože kdyby jsi nevěděl a že občas někomu uteče háček nebo čárka... když jsme u toho u slova psát je dlouhé ááááááá. PANE NEOMYLNEJ !!!MComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum![]()
prostš jsem nad věcí
A ty se nauč taky psatPepezx píše:delas jako kdyby tobe nechybela carka nad áMComb píše:Aspoň se nauč psat...Austin. píše:na uživatele bleach jsem si podle pár příspěvků udělal názor. nijak ho nehodlám urážet nebo tak něco pže nejsem jako on. Tohle mi stačí. Nad jeho příspěvkama se ale dosti zasměju takže aspon nějaký pozitivum![]()
prostš jsem nad věcí