tuning scéna Mělník
Re: tuning scéna Mělník
Jasný taky někoho seženu
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
zatim to necháme na tý shellce..bo tam maj aspoň kafčo:) jinak by jsme se pak mohly odebrat a jet tam.podle lidí:) ale kdy'Z tam bude cca 20 aut tak můžem být na shellu
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Na Chloumek se vejde snad míň aut jak na Shellku, navíc jako psal Johny tak na Shellce maj kafemildatuning píše:A nebylo by lepsi na chlomku na placku... pokud by nas bylo vic
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ježišmarja lidi!!! Chodí sem celej stát a i zahraničí a vy potopíte Mělník že centrum Mělníka je Shelka... Máme tu i jiný benzínky nejsme prdel světa... :D:D
Třeba sraz o víkendu by byl idealní že se nemusí platit na hlavním náměstí... (Náměstí Míru) parkovný... tam by se nás vešlo daleko více a navíc by vypadaly suprově fotky na náměstí... a kafe či pivo tam koupíte taky... A nebo by byly pěkný fotky aut na vyhlídce a věž v pozadí... ;);)
Kouknou na to lidi z Boule či Práglu a co uvidí? auta a benzínku...
Chloumek taky není špatnej... a co se sejít u krematoria? jako míst by tu bylo? nevím proč se prosazuje shelka... ale jak řikám zrovna tento termín s největší pravděpodobností nestíhám tak do toho zase nechci moc zasahovat ale udělal bych traici srazů někde jinde...
Třeba sraz o víkendu by byl idealní že se nemusí platit na hlavním náměstí... (Náměstí Míru) parkovný... tam by se nás vešlo daleko více a navíc by vypadaly suprově fotky na náměstí... a kafe či pivo tam koupíte taky... A nebo by byly pěkný fotky aut na vyhlídce a věž v pozadí... ;);)
Kouknou na to lidi z Boule či Práglu a co uvidí? auta a benzínku...
Chloumek taky není špatnej... a co se sejít u krematoria? jako míst by tu bylo? nevím proč se prosazuje shelka... ale jak řikám zrovna tento termín s největší pravděpodobností nestíhám tak do toho zase nechci moc zasahovat ale udělal bych traici srazů někde jinde...
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
No jedno to nebude protože náměstí je pěkně osvětlený. Se můžeme kdyžtak dohodnout, já tu shellku navrhl protože ji mám zažitou a byla to první lokalita která mně napadla. To náměstí by bylo možná i lepší, ale jak zajistit aby tam bylo místo?
Natoč Yukinu. Budeš tam mít nejhlasitější výfuk A to že wojtěch nemůže mně nepřekvapuje, poslední dobou nemá čas vůbec na nic.mildatuning píše:jj kapucino.. uz se zas tesim.. jen premyslim jestli se dostavim pesky nebo natocim jednu z motorek.. a wojtech nemuze
-
- Kontaktovat uživatele:
mechl.czweb.org
Zdravim hele podle myho by to teda bylo lepsi na tom chlomku pac na namesti bude v sobotu vecer narvano a hlavne na tom place vedle toho hriste na chlomku je celkem dost mista tak si hold to kaficko privezete cestou ze shelky......
tvl teď to tady čtu, až jsem se lekl taky nic neřeknešNovys106 píše:to nepsal Johny ale já byl jsem u nej na pokec je to soused...
Shellka je takový idelní centrum Města Mělník,každý léto tam je mrtě autíček
Pustil: Hele, nerejpej porad - v patek bych rozhodne nemoh, pac budu jeste na horach, v sobotu uz snad budu doma, takze dorazim snad i s mladou...
jinak je mi vpodstate jedno kde to bude - je to sraz aut, tak si tam kua dojedem ne??
jinak je mi vpodstate jedno kde to bude - je to sraz aut, tak si tam kua dojedem ne??
Skoda Favorit 136B s 67 chciplymi koniky pod kapotou
Já nerejpu Mladou radši neber nebo bude celej Mělník vědět jak mi říká.wojtech píše:Pustil: Hele, nerejpej porad - v patek bych rozhodne nemoh, pac budu jeste na horach, v sobotu uz snad budu doma, takze dorazim snad i s mladou...
Jinak to s tím přesunem mně taky napadlo. Míst je na Mělníku dost. Třeba hned parking u Lídlu, již zmiňovanej Chloumek, pak parking u koupaliště (ten ze strany) a další. A přesun fakt není problém
He he, tohle az ji reknu, tak pojede urcite ...jo, parkoviste u koupalka by mohlo bejt husty (ted ale myslim to jako k hlavni) - kdybysme tam stali jeden vedle druhyho v radePustil píše:Já nerejpu Mladou radši neber nebo bude celej Mělník vědět jak mi říká.wojtech píše:Pustil: Hele, nerejpej porad - v patek bych rozhodne nemoh, pac budu jeste na horach, v sobotu uz snad budu doma, takze dorazim snad i s mladou...
Jinak to s tím přesunem mně taky napadlo. Míst je na Mělníku dost. Třeba hned parking u Lídlu, již zmiňovanej Chloumek, pak parking u koupaliště (ten ze strany) a další. A přesun fakt není problém
Skoda Favorit 136B s 67 chciplymi koniky pod kapotou
-
- Kontaktovat uživatele:
shellka je blbá v tom že tam je poměrně dost velkej provoz a dost aut, co to hodit rovnou k tomu bazénu na parkáči jak tam vede ta vlečka? A kousek je Benzina/Kaučuk takže kafe bude taky...Novys106 píše:tak někdo urČete místo.shellka nebo lidl a pak projíždka městem?
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD
Jj já bych to tam hodil. Místa hafo provoz minimální a občerstvení je blízko.hondzik323f píše:shellka je blbá v tom že tam je poměrně dost velkej provoz a dost aut, co to hodit rovnou k tomu bazénu na parkáči jak tam vede ta vlečka? A kousek je Benzina/Kaučuk takže kafe bude taky...Novys106 píše:tak někdo urČete místo.shellka nebo lidl a pak projíždka městem?
-
- Kontaktovat uživatele:
oki. takže teda na tom dlouhym parkovišti co je podél (ne na tom u kempu!!!) ??Pustil píše:Jj já bych to tam hodil. Místa hafo provoz minimální a občerstvení je blízko.hondzik323f píše:shellka je blbá v tom že tam je poměrně dost velkej provoz a dost aut, co to hodit rovnou k tomu bazénu na parkáči jak tam vede ta vlečka? A kousek je Benzina/Kaučuk takže kafe bude taky...Novys106 píše:tak někdo urČete místo.shellka nebo lidl a pak projíždka městem?
323f GT 1,8 16V DOHC Rulezz 94Kw/128HP FWD
No já bych to tak viděl,ale nevim co na to řekne zbytek tady.
Já jsem taky proPustil píše:No já bych to tak viděl,ale nevim co na to řekne zbytek tady.
Tak paráda. Mně se to zdá asi jako nejlepší varianta. Náměstí, jakuž tu někdo psal, bude plný a Shellka je moc frekventovaná. U toho koupliště je klid. Možná ještě parking u Lídlu,ale už bysme se ěli dohodnout.