BMW pokec sekce!!!

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

třeba chce vozit psa v kočárku
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity

biker

Příspěvek od biker »

:nono: ale prd, muj pes si chce poridit touringa a vetsina jich ma panoramadach, takze jsem koukal jak dat dohromady ten psi pas a ten destnicek :o) psi nemaj radi pruvan na citliva uska :o)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Dnes jsem si koupil dárek k svátku :) , více uvidíte 7. března ... co by to asi mohlo být???

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW pokec sekce!!!

Příspěvek od thomaswilliams »

přemýšlím co já si pořídím na 7 března....

Hudy-e30

Příspěvek od Hudy-e30 »

cabrio bukvice posilaj pozdrav z Dortmundu :wink:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Já bych si kombajna pořídil hned. Páč... hehe narozdíl od bikera rodinu plánuju,doufám že to bude eště letos jako. :lol: :lol: :lol: No a je fakt že se nějak do sedana nic nevejde. V kufru mám přepravku s dílama,druhou s nářadím,hever a zimní koberečky a je to plný jako. Už se tam nacpe jen taška s trenkama a ručníkem když někam jedu. :twisted:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Hudy-e30 píše:cabrio bukvice posilaj pozdrav z Dortmundu :wink:
děkujem :D

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Conscious píše:Já bych si kombajna pořídil hned. Páč... hehe narozdíl od bikera rodinu plánuju,doufám že to bude eště letos jako. :lol: :lol: :lol: No a je fakt že se nějak do sedana nic nevejde. V kufru mám přepravku s dílama,druhou s nářadím,hever a zimní koberečky a je to plný jako. Už se tam nacpe jen taška s trenkama a ručníkem když někam jedu. :twisted:
tak to nepotřebuješ kombíka, ale Dodge Ram Pick-up

biker

Příspěvek od biker »

ja ho chci kuli psimu popruhu a destnicku :snooty:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

T-O-M píše:
Conscious píše:Já bych si kombajna pořídil hned. Páč... hehe narozdíl od bikera rodinu plánuju,doufám že to bude eště letos jako. :lol: :lol: :lol: No a je fakt že se nějak do sedana nic nevejde. V kufru mám přepravku s dílama,druhou s nářadím,hever a zimní koberečky a je to plný jako. Už se tam nacpe jen taška s trenkama a ručníkem když někam jedu. :twisted:
tak to nepotřebuješ kombíka, ale Dodge Ram Pick-up
:lol: No hih kdyby mi ho někdo za tu pětku dal. :) Možná bych přihodil i žraloka. :lol: Mi noumálně bylo řečeno že mám zapomenout na to že budu mít kola na topení,brzdy pod stolem a tak... No chápeš to? Zvlášť když je to fšechno nový jako. :cry:
Holt moje nová přítulkyně nemá nějak pro vrtuli pochopení. :oops: :oops:

Dneska když měl bůh větry tak jsem zjistil že mám prasklý přední okno na pětce páč mi na to slít kus omítky z baráku,docela radost teda. To jediný nemám jako ND a připojištěný taky není. :twisted:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

S takovou tolerantní přítelkyní to nebude lehkej rodinnej život Consci, resp. co to budete za rodinu, když právoplatným členem rodiny nebude baworáček :(

biker

Příspěvek od biker »

T-O-M píše:S takovou tolerantní přítelkyní to nebude lehkej rodinnej život Consci, resp. co to budete za rodinu, když právoplatným členem rodiny nebude baworáček :(
co treba NORMALNI rodina? :lol: :lol: :lol:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

biker píše:
T-O-M píše:S takovou tolerantní přítelkyní to nebude lehkej rodinnej život Consci, resp. co to budete za rodinu, když právoplatným členem rodiny nebude baworáček :(
co treba NORMALNI rodina? :lol: :lol: :lol:
Tom: Tak pro ni je auto jen užitná věc a nerozlišuje značky,je jí to buřt. Jsem ji ukecával na big bmw ale moc nadšení neprojevila,prý to nechápe,ale asi by jela kvůli mě. :ja_nic: No ale na druhou stranu je stokrát lepší než bejvalka která teda naopak bmw jojo a srazy by mohla navštěvovat pořád. Já si to budu muset nějak ošéfovat eště. :lol:

biker: Noooo asi tak. :lol: Říkám si že možná ve svým věku už bych mohl přestat blbnout a trochu zařezávat,s ní bude život jak v pohádce takže to chci. Ale bramboráků se nevzdám jako. :lol: :)

máca

Příspěvek od máca »

sou dve moznost-bud zmen auto a nebo pritelkyni..............baea bych se nevzdaval :lol: ps to je jen joke, treba si zvykne, moje si zvykla a uz je asi i horsi nez ja 8) se zeptej baliho co dela s bawem,jezdi jak dobytek, a ma dokonce asio dva litry vetsi spotrebu jak ja :nono:
cabrio bukvice

BALI

Příspěvek od BALI »

pani mácová zásadně bokem napřed :D špatně si volíš přítelkyně :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

máca

Příspěvek od máca »

BALI píše:pani mácová zásadně bokem napřed :D špatně si volíš přítelkyně :lol:
bokem napred a pak lita pres 4 pruhy do skarpy :roll:
cabrio bukvice

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Radši ukate co jste viděli v Dojčlandu :D

máca

Příspěvek od máca »

T-O-M píše:Radši ukate co jste viděli v Dojčlandu :D
fotil balik, ja sem byl tak vyprdlej, ze sem nemel ani fotak :lol:
cabrio bukvice

BALI

Příspěvek od BALI »

bych řekl že z toho co jsme viděli a slyšeli jsme byli vyprdlí všichni 4 :D fotky zejtra,mam kabel v plzni... ale neni nic moc vidět,stálo to blbě zaparkovaný
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

a to ja mam tedy pritulku dobrou!Na kola pridala,ted na podvozek!Co vic si prat! 8) 8) :)
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Venca Brody píše:a to ja mam tedy pritulku dobrou!Na kola pridala,ted na podvozek!Co vic si prat! 8) 8) :)
to me nenapadlo :lol: :lol: to jooo jeste by to chtela pucovat atd. atd. zbytecny problemy :D :lol:
Obrázek
3er

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Kvidas píše:
Venca Brody píše:a to ja mam tedy pritulku dobrou!Na kola pridala,ted na podvozek!Co vic si prat! 8) 8) :)
to me nenapadlo :lol: :lol: to jooo jeste by to chtela pucovat atd. atd. zbytecny problemy :D :lol:
O pujcovani ani slovo. :lol: Nema jeste ridicak,ale strasi me ze si ho udela :( :roll: Ale zase si pry bude chtit koupit sve auto :twisted:
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

BALI

Příspěvek od BALI »

minireport z výletu do Dortmundu:

cesta ubíhala rychle a hned kousek za hranicema mě zaujal tenhle most,docela hezká stavba
Obrázek
zanedlouho jsme potkali chlapce na motorkách,docela jsme je obdivovali a "taťka se strejdou" si zavzpomínali na mladá léta
Obrázek
Obrázek
Obrázek
takhle vypadá správná kultura cestování-pohodlí,klídek,filmeček :D
Obrázek
Obrázek
samozřejmě nesmělo chybět něco upečeného,akorát vácovi už mamka udělat kafe do termosky odmítla
Obrázek
a máca samozřejmě vše prospal jako vždy
Obrázek
pak jsme potkali jednu třícu a zjišťovali že čim víc na západ,tak tim víc vypadáme v caravelle jako sociálové
ht[img]tp://balik.rajce.idnes.cz/DO/images/DSC01589.JPG[/img]
Obrázek
a samozřejmě nesmělo chybět Porsche
Obrázek
Obrázek
čůrací pauza nesměla chybět
Obrázek
a tady už nějaký hezký úlovky z bazaru
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
po přespání u Hudyho jsme dorazil na místo určení do takový typický sociální čtvrti,kde měl každej svuj barák a před garáží mimálně jedno auto
a to minimálně Passata.navi nás dovedla do slepý ulice,kde jsme si řikali odkud asi ten chlapek vyleze a zaujmul nás jeden barák přímo na konci tý slepý. dvě patra a velikost jak nějaká horská turistická chata,předzahrada,a tam stála tříca...na příjezdovce ke garáži byl chrysler voyager,smart a nenápadně tam stála stará M6... po chvíli nám docvaklo,že když tohle stojí venku,tak co bude v tý garáži...
a ten od kterýho jsme brali bávo,tak z toho baráku vylezl... a oznámil nám,že auto má vzadu za domem a musíme přes garáž :D
tam bylo bmw 2002 jak kdyby vyjelo z továrny :slina:
tak jsme tam poslintali co šlo,došli jsme na druhou stranu domu a tam plac velikej jak půlka Teplic... a tam tříca v cabru,nějakej starej opl a další nesmysly
tak jsme mu oznámili,že máme taky cabra a on nám oznámil že má další dvě ve svym letnim sídle:-D :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
tříca koupena,naložena a hurá domu
Obrázek
cestou jsme potkali jeden hezkej koncern
Obrázek
zkurvili převodovku na Caravelle a asi se odporoučelo turbo,ale dorazili jsme živí a zdraví

The END
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI

máca

Příspěvek od máca »

ty vole baliku ty si ale fotil picoviny :lol: jinak ja ti dam ze sem porat spal, to by me teda zajimalo kdo uridil tech celkovych 600km, ty asi,ze jo :nono: na to si holt jeste maly pivo,abys mohl ridit dodavku s vozejkem :D
cabrio bukvice

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Ty vole, taťko, na jedný fotce slina...na druhý fotce holá prdel. Tebe bych poznal na každý fotce i bez komentářů :lol:
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

biker

Příspěvek od biker »

balik fotil ,aby si nespinil ruce pri nakladani komba na prives :lol:

BALI

Příspěvek od BALI »

máca:a zbylejch 700 jsi prospal :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

takovou dalku pro obyc touringa , proc ste nevzali tu sestku? :lol: :lol:
Obrázek
3er

BALI

Příspěvek od BALI »

protože byla zabarikádovaná a nebyla za takovou cenu :lol: a hlavně jsme jeli za kamarádem,tak proč nevyvětrat i plato :lol:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI

máca

Příspěvek od máca »

Tweety píše:Ty vole, taťko, na jedný fotce slina...na druhý fotce holá prdel. Tebe bych poznal na každý fotce i bez komentářů :lol:
ty vole,toneni prdel, toje tricko,prdelmam preci chlupatou :lol:
cabrio bukvice

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“