BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
třeba chce vozit psa v kočárku
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW pokec sekce!!!
cabrio bukvice posilaj pozdrav z Dortmundu 

Já bych si kombajna pořídil hned. Páč... hehe narozdíl od bikera rodinu plánuju,doufám že to bude eště letos jako.
No a je fakt že se nějak do sedana nic nevejde. V kufru mám přepravku s dílama,druhou s nářadím,hever a zimní koberečky a je to plný jako. Už se tam nacpe jen taška s trenkama a ručníkem když někam jedu. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
děkujemHudy-e30 píše:cabrio bukvice posilaj pozdrav z Dortmundu

tak to nepotřebuješ kombíka, ale Dodge Ram Pick-upConscious píše:Já bych si kombajna pořídil hned. Páč... hehe narozdíl od bikera rodinu plánuju,doufám že to bude eště letos jako.![]()
![]()
No a je fakt že se nějak do sedana nic nevejde. V kufru mám přepravku s dílama,druhou s nářadím,hever a zimní koberečky a je to plný jako. Už se tam nacpe jen taška s trenkama a ručníkem když někam jedu.
T-O-M píše:tak to nepotřebuješ kombíka, ale Dodge Ram Pick-upConscious píše:Já bych si kombajna pořídil hned. Páč... hehe narozdíl od bikera rodinu plánuju,doufám že to bude eště letos jako.![]()
![]()

Holt moje nová přítulkyně nemá nějak pro vrtuli pochopení.

Dneska když měl bůh větry tak jsem zjistil že mám prasklý přední okno na pětce páč mi na to slít kus omítky z baráku,docela radost teda. To jediný nemám jako ND a připojištěný taky není.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Tom: Tak pro ni je auto jen užitná věc a nerozlišuje značky,je jí to buřt. Jsem ji ukecával na big bmw ale moc nadšení neprojevila,prý to nechápe,ale asi by jela kvůli mě.biker píše:co treba NORMALNI rodina?T-O-M píše:S takovou tolerantní přítelkyní to nebude lehkej rodinnej život Consci, resp. co to budete za rodinu, když právoplatným členem rodiny nebude baworáček![]()
![]()

biker: Noooo asi tak.

pani mácová zásadně bokem napřed
špatně si volíš přítelkyně 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
bokem napred a pak lita pres 4 pruhy do skarpyBALI píše:pani mácová zásadně bokem napředšpatně si volíš přítelkyně

cabrio bukvice
bych řekl že z toho co jsme viděli a slyšeli jsme byli vyprdlí všichni 4
fotky zejtra,mam kabel v plzni... ale neni nic moc vidět,stálo to blbě zaparkovaný

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
O pujcovani ani slovo.Kvidas píše:to me nenapadloVenca Brody píše:a to ja mam tedy pritulku dobrou!Na kola pridala,ted na podvozek!Co vic si prat!![]()
![]()
![]()
to jooo jeste by to chtela pucovat atd. atd. zbytecny problemy
![]()

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
minireport z výletu do Dortmundu:
cesta ubíhala rychle a hned kousek za hranicema mě zaujal tenhle most,docela hezká stavba

zanedlouho jsme potkali chlapce na motorkách,docela jsme je obdivovali a "taťka se strejdou" si zavzpomínali na mladá léta

takhle vypadá správná kultura cestování-pohodlí,klídek,filmeček

samozřejmě nesmělo chybět něco upečeného,akorát vácovi už mamka udělat kafe do termosky odmítla

a máca samozřejmě vše prospal jako vždy

pak jsme potkali jednu třícu a zjišťovali že čim víc na západ,tak tim víc vypadáme v caravelle jako sociálové
ht[img]tp://balik.rajce.idnes.cz/DO/images/DSC01589.JPG[/img]

a samozřejmě nesmělo chybět Porsche

čůrací pauza nesměla chybět

a tady už nějaký hezký úlovky z bazaru

po přespání u Hudyho jsme dorazil na místo určení do takový typický sociální čtvrti,kde měl každej svuj barák a před garáží mimálně jedno auto
a to minimálně Passata.navi nás dovedla do slepý ulice,kde jsme si řikali odkud asi ten chlapek vyleze a zaujmul nás jeden barák přímo na konci tý slepý. dvě patra a velikost jak nějaká horská turistická chata,předzahrada,a tam stála tříca...na příjezdovce ke garáži byl chrysler voyager,smart a nenápadně tam stála stará M6... po chvíli nám docvaklo,že když tohle stojí venku,tak co bude v tý garáži...
a ten od kterýho jsme brali bávo,tak z toho baráku vylezl... a oznámil nám,že auto má vzadu za domem a musíme přes garáž
tam bylo bmw 2002 jak kdyby vyjelo z továrny
tak jsme tam poslintali co šlo,došli jsme na druhou stranu domu a tam plac velikej jak půlka Teplic... a tam tříca v cabru,nějakej starej opl a další nesmysly
tak jsme mu oznámili,že máme taky cabra a on nám oznámil že má další dvě ve svym letnim sídle:-D

tříca koupena,naložena a hurá domu

cestou jsme potkali jeden hezkej koncern

zkurvili převodovku na Caravelle a asi se odporoučelo turbo,ale dorazili jsme živí a zdraví
The END
cesta ubíhala rychle a hned kousek za hranicema mě zaujal tenhle most,docela hezká stavba
zanedlouho jsme potkali chlapce na motorkách,docela jsme je obdivovali a "taťka se strejdou" si zavzpomínali na mladá léta
takhle vypadá správná kultura cestování-pohodlí,klídek,filmeček

samozřejmě nesmělo chybět něco upečeného,akorát vácovi už mamka udělat kafe do termosky odmítla
a máca samozřejmě vše prospal jako vždy
pak jsme potkali jednu třícu a zjišťovali že čim víc na západ,tak tim víc vypadáme v caravelle jako sociálové
ht[img]tp://balik.rajce.idnes.cz/DO/images/DSC01589.JPG[/img]
a samozřejmě nesmělo chybět Porsche
čůrací pauza nesměla chybět
a tady už nějaký hezký úlovky z bazaru
po přespání u Hudyho jsme dorazil na místo určení do takový typický sociální čtvrti,kde měl každej svuj barák a před garáží mimálně jedno auto
a to minimálně Passata.navi nás dovedla do slepý ulice,kde jsme si řikali odkud asi ten chlapek vyleze a zaujmul nás jeden barák přímo na konci tý slepý. dvě patra a velikost jak nějaká horská turistická chata,předzahrada,a tam stála tříca...na příjezdovce ke garáži byl chrysler voyager,smart a nenápadně tam stála stará M6... po chvíli nám docvaklo,že když tohle stojí venku,tak co bude v tý garáži...
a ten od kterýho jsme brali bávo,tak z toho baráku vylezl... a oznámil nám,že auto má vzadu za domem a musíme přes garáž

tam bylo bmw 2002 jak kdyby vyjelo z továrny

tak jsme tam poslintali co šlo,došli jsme na druhou stranu domu a tam plac velikej jak půlka Teplic... a tam tříca v cabru,nějakej starej opl a další nesmysly
tak jsme mu oznámili,že máme taky cabra a on nám oznámil že má další dvě ve svym letnim sídle:-D

tříca koupena,naložena a hurá domu
cestou jsme potkali jeden hezkej koncern
zkurvili převodovku na Caravelle a asi se odporoučelo turbo,ale dorazili jsme živí a zdraví
The END
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
máca:a zbylejch 700 jsi prospal 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
protože byla zabarikádovaná a nebyla za takovou cenu
a hlavně jsme jeli za kamarádem,tak proč nevyvětrat i plato 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI