cože jste vzali Toura a né gábrijó

Moderátor: T-O-M
by mě zajímalo kdo a kde si nás tou dobou všiml,když jsme přes litvínov vubec nejeliTakeshi píše:protože jsem z Livínova a tady se jenom drbe a tak se dozvim prakticky cokoliv i co mě nezajímá :kdo kde s kym kolik![]()
až třeba budeš lejt v litvínově béňo u omv tak to taky budu vědět,tady mam všude strategicky rozmístěný lidi a ty si všimnou všeho,nechápu ale je to tak
prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
hele tak to sme na tom stejne!Tak asi uz budeme tri kamaradi!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale ne ja si ztoho nic nedelam, i kdyby mi kazdy rekl ze je to nejvetsi hnus a srac tak me se libi a je to muj mazlik, moje prvni BMW
a udelame si bistro "u tri pratel"Venca Brody píše:hele tak to sme na tom stejne!Tak asi uz budeme tri kamaradi!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale ne ja si ztoho nic nedelam, i kdyby mi kazdy rekl ze je to nejvetsi hnus a srac tak me se libi a je to muj mazlik, moje prvni BMW
vidis,uz ses priznal! je to ttvoje prvni bmw, pak uz to zacne, druhy bude sestivalec naka hyena a treti uz bude 2,5 vonavka, to je normalni, takhle se splhal v bmw zebricku skoro kazdej, vc me!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele a nevyhrozoval si jeste nedavno ze se ke coru vratis?máca píše:vidis,uz ses priznal! je to ttvoje prvni bmw, pak uz to zacne, druhy bude sestivalec naka hyena a treti uz bude 2,5 vonavka, to je normalni, takhle se splhal v bmw zebricku skoro kazdej, vc me!.:Kroci:. píše:prvni kdo se me zastal , mi budem kamaradiT-O-M píše:Kroci - nic si z těch posměšků nedělej, jim se zase smějou majitelé se 7er a 8er co mají dvanáctiválce pod kapotou a R6 neberou jako motor ale jako máloválec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale ne ja si ztoho nic nedelam, i kdyby mi kazdy rekl ze je to nejvetsi hnus a srac tak me se libi a je to muj mazlik, moje prvni BMWsewm mel 318i plastaka, pak corrada, pak 320i touringa pak sem ho predelal na 325 a pak sem si koupilmalzika kabro 320 a to predelal taky na 325i a toura zase spatky prekopal na 320, to stary staci, i tak s tim jezdi jak prase a dava mu co proto,znali by mohli vypravet,ze?
Jakýpak Corrado, vopovaž se. Max. jako druhý auto. Před tourem jsem o VR6 dost přemýšlel, ale nakonec byla jasná volba. Nicméně zařídit bych si to jednou chtěl. Takže na zkoušku bys s tim přijet mohl, toť ale všemáca píše:vratim se k corru, to priznam klidnei na bmw forujinak dotaz tusim, ze bude jakudelat ze 4valce 6tivalec
ne, jentak rejpu, pak se ozvi