OT Liberec:Hledám kamarádku

Tuningová scéna v Liberci a okolí
Odpovědět
hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

OT Liberec:Hledám kamarádku

Příspěvek od hattori_hanzo »

Zdravím všechny liberečáky.
Hledám jednu slečnu se kterou jsem už pěknejch pár let nejsem v kontaktu a chtěl bych vás touhle formou poprosit o pomoc s nalezením kontaktu na ní.
Jmenuje se Martina Kohútová(čárka nad u není chyba),bude jí cca. 24-26 let,chodila na Gymnázium & SOŠPg Liberec Jeronýmova,po něm podle posledních informací měla co jsem měl měla jít na práva do Prahy,je blondýnka,zelený nebo modrý oči,cca. 170cm vejšky,bydlet by měla tady.
Měla mladší sestru,myslím že Janu,tý může bejt cca. 18-20.
Pokud by jste jí někdo znal,nebo znal někoho kdo jí zná,budu vděčnej za mail,ICQ,telefon...cokoliv...
Díky :wink:

PS:Nejsem žádnej úchyl co by jí chtěl obtěžovat,jen jsem chtěl navázat kontakt kterej se přerušil když začala chodit na vejšku. :D
✠Luftwaffle✠

Rowan
Kontaktovat uživatele:

Re: OT Liberec:Hledám kamarádku

Příspěvek od Rowan »

hattori_hanzo píše:Zdravím všechny liberečáky.
Hledám jednu slečnu se kterou jsem už pěknejch pár let nejsem v kontaktu a chtěl bych vás touhle formou poprosit o pomoc s nalezením kontaktu na ní.
Jmenuje se Martina Kohútová(čárka nad u není chyba),bude jí cca. 24-26 let,chodila na Gymnázium & SOŠPg Liberec Jeronýmova,po něm podle posledních informací měla co jsem měl měla jít na práva do Prahy,je blondýnka,zelený nebo modrý oči,cca. 170cm vejšky,bydlet by měla tady.
Měla mladší sestru,myslím že Janu,tý může bejt cca. 18-20.
Pokud by jste jí někdo znal,nebo znal někoho kdo jí zná,budu vděčnej za mail,ICQ,telefon...cokoliv...
Díky :wink:

PS:Nejsem žádnej úchyl co by jí chtěl obtěžovat,jen jsem chtěl navázat kontakt kterej se přerušil když začala chodit na vejšku. :D
Mno nevím, nejsem uplně zastáncem poskytování cizích kontaktů, ikdyž to je třeba za dobrým účelem.
Nicméně stejně mi ten popis nikoho nepřipomíná, tak bohužel nemohu sloužit. Promin :roll:
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Rowan píše:Mno nevím, nejsem uplně zastáncem poskytování cizích kontaktů, ikdyž to je třeba za dobrým účelem.
Nicméně stejně mi ten popis nikoho nepřipomíná, tak bohužel nemohu sloužit. Promin :roll:
Ale ona není cizí,jen se mezi náma přerušil kontakt a já bych ho rád obnovil... :wink:
✠Luftwaffle✠

P@wel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P@wel »

Kámoška taky chodila na Jergym a teď je jí 24, tak by se potkat mohli. Zkusím rozhodit sítě.

Ale co to udělat obráceně, hoď mi třeba kontakt + nějaký poznávací znamení do SZ a já bych to kdyžtak předal jí...teda pokud ji seženu...
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO :o) by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

když jí řekneš jesli si pamatuje na toho borce co ho měl jak zahradní hadici a na konci tenisák tak si jistě rozpomene :o)
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

P@wel píše:Kámoška taky chodila na Jergym a teď je jí 24, tak by se potkat mohli. Zkusím rozhodit sítě.

Ale co to udělat obráceně, hoď mi třeba kontakt + nějaký poznávací znamení do SZ a já bych to kdyžtak předal jí...teda pokud ji seženu...
Kontakt na ní je v prvním příspěvku,je to adresa Puškinova 5 Liberec a poznávací znamená...nevím nevím... :D Zítra sem hodím fotku,ale nevím jak moc si je dneska podobná! :wink: Tady je fotka z roku 2003,což je jediný co jsem našel na netu...
http://www.tipsportarena.cz/tipsport-ar ... &darce=174

Obrázek
✠Luftwaffle✠

P@wel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P@wel »

Tak ta bydlí kousek od nás...párkrát jsem s ní jel tramkou...ale nepamatuji si, kdy naposledy...

a tím kontaktem jsem myslel kontakt na tebe. že bych jí ho předal a pak by bylo na ní, jeslti se ti bude chtít ozvat nebo ne ;)
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO :o) by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miras black 4oko »

P@wel píše:Tak ta bydlí kousek od nás...párkrát jsem s ní jel tramkou...ale nepamatuji si, kdy naposledy...

a tím kontaktem jsem myslel kontakt na tebe. že bych jí ho předal a pak by bylo na ní, jeslti se ti bude chtít ozvat nebo ne ;)
jo,jo..tramkou....jen aby, :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

P@wel píše:Tak ta bydlí kousek od nás...párkrát jsem s ní jel tramkou...ale nepamatuji si, kdy naposledy...

Pošlu ti SZ :wink:
✠Luftwaffle✠

dakty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dakty »

teda Pájo... jen aby jen tramvajkou :-)

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

to P@wel: Přišla ti ta SZ?
✠Luftwaffle✠

P@wel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P@wel »

jj, dorazila....a shodou okolností jsem s ní jel včera busem z Prahy...ale nebyla příležitost se s ní potkat...Ale víme, že je mezi živými:D
tuningclubliberec
furt se jede

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

P@wel píše:jj, dorazila....a shodou okolností jsem s ní jel včera busem z Prahy...ale nebyla příležitost se s ní potkat...Ale víme, že je mezi živými:D
Super...Až bude,tak doufám že tě nepošle do p*dele! :D
✠Luftwaffle✠

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Tak co?Furt nic?ObrázekIkdyž slyšel jsem že jste to měli teď v Liberci docela drsný... :roll:
✠Luftwaffle✠

P@wel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P@wel »

Tak moje kontrarozvědka zapracovala a kontakt je na světě...napsal jsem ji mail, tak uvidíš, zda se ozve 8)
tuningclubliberec
furt se jede

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Asi mi ho nedáš co? :D Ne,udělal jsi to rozumně,ikdyž pro mě prostě trošku nevýhodně! :D
✠Luftwaffle✠

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miras black 4oko »

TAK UŽ TO NĚKDO SMAŽTE, NEBO Z TOHO MÁME SEZNAMKU. :lol:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Vydržela vydržela,nedržkovala a šla si po svým,tohle je duležitý! :lol:
✠Luftwaffle✠

P@wel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od P@wel »

už se ozvala?
tuningclubliberec
furt se jede

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Pořád nic :cry:
✠Luftwaffle✠

Odpovědět

Zpět na „Liberec“