To je zástrčkový den, to by nešlonoreking píše:kua me to nevychazi na tu nedeli .. uz sem nebyl na sraze ani nepamatuji ... nechcete to presunout na stredu ?
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Live4Ride Syndicate
no jiste ze jo
max3rx : neznáš toho klučinu bydlí myslím směrem na Věřňovice u cesty stříbrnej Opel astra 3 dveř ? na takových zvláštních kolech ? hezky to dnes na vyjaduktu rozstřelil směrem z Lutyně na Orlovou s Picaso Xarou hezky čelně nemám foto .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
já si myslím že ten s tou stříbrnou astrou jel směr od Boh na Orlovou ale kapek rychle a v protisměru chytl to Picaso a bylo vymalováno .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Toho týpka neznám, vím, kterou astru myslíš a i který barák .. teď mi to říkal kámoš, že se tam vysypal nějaký týpek se stříbrným Oplem .. tak už vím .. BTW: jestli víte, kde je AŠ Cziempel (kousíček od Dawea), tak tam je teď taky nějaká solidní bouračka
kujva to je dnes teda ten . Jo kua a Miro kdyby jsi to tak nepral dnes přes Karvinou tak by sis všiml že stojím u zimáku na semaforu a mohl jsi mi to podat.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Kurna synci dneska jsem sedel od 9 do 21 hod v garazi tak ani nevim co se kde delo... ale vysledek pak snad lide oceni
Toho Opla i majitele znam.. nevite nejake blizsi info???
Jinak Ladisu velice pekne
Toho Opla i majitele znam.. nevite nejake blizsi info???
Jinak Ladisu velice pekne
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
nic víc nevím jel sem a nikdo tam nebyl ani u jednoho auta . dopravka taky ještě ne jen obyč. poldi. ale obě auta teda jako docela dost předky KO.
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
hmm.. zajimalo by me co se stalo, rozhodne to neni zadny "pirat" nikdy jsem ho nevidel jezdit prasecky... tak vazne nevim...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Já ho párkrát viděl jet rychleji, ale nikdy žádné vylomeniny ..Dave0401 píše:hmm.. zajimalo by me co se stalo, rozhodne to neni zadny "pirat" nikdy jsem ho nevidel jezdit prasecky... tak vazne nevim...
jj, kdo ví, co se stalo ..
jn, to mas pravdu.... ale tipuju, ze on je v tom nevinne...
btw. nore, jak to vypada s tatkou??? uz je to v pohode?
btw. nore, jak to vypada s tatkou??? uz je to v pohode?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Kuwa tak to je fakt den...taky to do mně borec dnes nějak nechápavě napalil když jsem měl auto u garáže na zvedaku
VW golf IV GTI 1,8T 20V
Ted jsem si vzpomel... dostal jsem vcera echo, ze nekde na D47 staveli cerne CRX... nebyl to nahodou Sly?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jj, chudak to dostal za kilo
tak to byl nejaky rudkuv kolega
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Byli to hosi v pohode. Nemelo smysl se s nima hadat. Pratelsky jsme pokecali, dal jsem jim kilo a jel jsem dal. Kdyby chteli, naparili by mi vic za cokoliv.
Pokecali jsme o srazech, sprintech atd Foukl jsem si, podepsal blocek a jel dal.
Pokecali jsme o srazech, sprintech atd Foukl jsem si, podepsal blocek a jel dal.
Live4Ride Syndicate
jeeeeeeeeeeeeeee Felda se nám probral a ted ke každému tématu napíše příspěvek hezky od zhora dolů .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
jsi už na mě čekal že?Nechápu že jsi na mě tak zatížený,co ode mne chceš?luboT4 píše:jeeeeeeeeeeeeeee Felda se nám probral a ted ke každému tématu napíše příspěvek hezky od zhora dolů .
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
čekal čekal ale asi jsi měl špatný den není s tebou sranda když se jedná o tebe vid ? tak jindyfelda píše:jsi už na mě čekal že?Nechápu že jsi na mě tak zatížený,co ode mne chceš?luboT4 píše:jeeeeeeeeeeeeeee Felda se nám probral a ted ke každému tématu napíše příspěvek hezky od zhora dolů .
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg