No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti
Domácí mazlíci from TF
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
MOJE:Renault clio 1.9-úmysl turbo a kompletní tuning aby z toho bylo "auto"
NAŠE:kupé & sedan e36 m3 3.2
NAŠE:kupé & sedan e36 m3 3.2
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
taky s ním šukáš viď u Tebe bych se nedivil asi ničemu ...Dee1032 píše:No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
..mno snad se dockas drzim placeDee1032 píše:No jo ale ten můj je jak člověk ....jen promluvit!pospi píše:...taky to je jenom pes, te ma v popisu stekat zrat srat vochcavat rohy a bejt s panickem....Dee1032 píše:můj mazlík jedinej ..... Ani přítel se mu nevyrovná ve věrnosti
96er Opel Omega wagoon 2,5i V6
95er Camaro Z28 5,7 V8 LT1 /Magnaflow exhaust, SLP headers, K&N intake,
.... mno a hlavne za ten tejden delame pokroky necupujem lidem palce u nohou stylem pitbull ale uz jen cuchnem a vobcas stipnem ... pocet hovinek v rozich se taky zmencuje a zacinaji se objevovat na tom spravnem miste (TOI TOI pro fretky viz prvni foto )Romca píše:Pospi tak ta je fakt úžasná
Mno a nejake serie kdys spime
...tady jsme dobre najezeny
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Domácí mazlíci from TF
nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!
smrdi
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
DÍZL takybleach píše:smrdi
...nesmrdi vic nez jaky koliv jiny zviratko nektery lidi smrdi nekdy mnohem vic kdys nevi co je to deodorant , nebo ze ponozky jsou max na 1den a tricko kdys propoti druhej den nebrat
jj smrdí ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrdějhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!
Neluška píše:jj smrdí ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrdějhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!
... asi taaaaak
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
Me kocky a ani psi nesmrdej...Neluška píše:jj smrdí ale někomu to nevadí... a dá se na to zvyknout, mě konkrétně fretka, pes a kočka smrdějhabitat3 píše:nekde sem slysel ze fretky smrdi..Co je na tom pravdy..?!
Za to jedna spolustudentka ma fretku a kdyz prijde s fretkou (nebo i bez) na prednasku, tak se vsichni klideji na druhou stranu mistnosti. To je smrad, ze by jeden pad
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
A je to určitě tou fretkou? Se jí zeptejte jak často se koupeEvelyn píše: Me kocky a ani psi nesmrdej...
Za to jedna spolustudentka ma fretku a kdyz prijde s fretkou (nebo i bez) na prednasku, tak se vsichni klideji na druhou stranu mistnosti. To je smrad, ze by jeden pad
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Puvodce je fretka,ale uz smrdeji obe stejneGlobus píše:A je to určitě tou fretkou? Se jí zeptejte jak často se koupeEvelyn píše: Me kocky a ani psi nesmrdej...
Jako snesu hodne,ale z tohodle smradu mi je vazne blivno
Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
tak vcera sem vezl naseho kocoura na veterinu s myslenkou ze ho srazilo auto.Vecer nam volala doktorka ze ho nekdo postrelil a ze je na tom dost spatne,ze prakticky zalezi jestli prezije noc.Pred chvili volala ze je z nejhorsiho venku.Takze mam radost A kdyz tak premyslim tak mi uz asi ani nebude vadit ze mi poleze na auto.Ale uz si ho nejspis budeme nechavat jen doma,protoze nekteri sousedi jsou svine.
- Přílohy
-
- tk.JPG (84.97 KiB) Zobrazeno 2190 x
-
- K.JPG (137.08 KiB) Zobrazeno 2190 x
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
jj, lidi jsou sfině. my takhle už o pár koček přišli
DeBí: Krááásny labrador kolik mu je?? Vypadá stejně zachovale jako ten můj... koukám i čumák má růžový...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Naprostej souhlas..pospi píše:DÍZL takybleach píše:smrdi
...nesmrdi vic nez jaky koliv jiny zviratko nektery lidi smrdi nekdy mnohem vic kdys nevi co je to deodorant , nebo ze ponozky jsou max na 1den a tricko kdys propoti druhej den nebrat
1. kdyz se o fretitko staras, tak nesmrdi
2. rozhodne nesmrdi jako vetsina lidi v MHD
3. Bleach je vul
vůl co s tdi nalozi kazdy hondegizmi píše: 3. Bleach je vul