noreking píše:co to je za auto ... vypada jak blbe spravene saxo po totalce
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
bblě spravené saxo po totálce Ale sedí to kua, viď Ríšo?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
- Lukys318is
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co je v tech autech za motory? Maji nejake upravy?Dee1032 píše:clio malej kentus
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rad rejpu do zenskejchDee1032 píše:Bordel píše:Co je v tech autech za motory? Maji nejake upravy?Dee1032 píše:clio malej kentus
Proč se tak blbě ptáš když ty auta znáš???
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale s turbem to bude auto
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jo,ale já s tímhle autem jel a tomu nepomůže nic!Ta 1,9 je z nějaký dodávky takže kromě spotřeby asi 4,5 na sto to nemá absolutně žádnou kladnou vlastnost a především - převodovka víc jak 150km/h neudělá takže tomu se prostě nijak pomoct nedá!bleach píše:ale s turbem to bude auto
✠Luftwaffle✠
ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd... (z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic protihattori_hanzo píše:To jo,ale já s tímhle autem jel a tomu nepomůže nic!Ta 1,9 je z nějaký dodávky takže kromě spotřeby asi 4,5 na sto to nemá absolutně žádnou kladnou vlastnost a především - převodovka víc jak 150km/h neudělá takže tomu se prostě nijak pomoct nedá!bleach píše:ale s turbem to bude auto
MOJE:Renault clio 1.9-úmysl turbo a kompletní tuning aby z toho bylo "auto"
NAŠE:kupé & sedan e36 m3 3.2
Já slyšela A co by jsi chtěl vědět co ještě nevíš??? třeba že teď salonek je sprasenej jak dobytek od toho mokrýho prachu...Bordel píše:rad rejpu do zenskejchDee1032 píše:Bordel píše: Co je v tech autech za motory? Maji nejake upravy?
moje slovableach píše:ale s turbem to bude auto
Dee1032 píše:moje slovableach píše:ale s turbem to bude auto
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
máca píše:nevim jestli sou to ty u rakovnika, ale jsou to ty kde maji to muzeum sportovnich aut a zamecek pana prezidenta jinak kola bych vylestil, ale jaksi neni na to vubec chut a zase dat si to udelat, tak to bych z toho nemel tu pravou radost a jeste auto pouzivam kazdej den, tak by asi to lesteni slo brzo do kopruMirek999 píše:Máca:Si byl v Lánech u Rakovnika?
Tak to je u Rakovnika,je to kousek od Noveho Straseci,je tam krasne.V muzeum sem taky byl,super auta,kort ty skodovky a tatry.Mel sem dost fotek,ale o vsechny sem prisel s diskem Ale chce to spis leto,jak ta zahrada u toho zamku je tak krasna,to ani nejde vyslovit Super straveny vikend
Optimismus pramení z nedostatku informací
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá... Zaprvé - těch 180km/h ti nevěřím proto že jsem s tímhle Cliem nějakou chvíli jezdil tudíž taky hovořím z vlastní zkušenosti.Zadruhé - tohle auto těch 180km/h prostě jet technicky nemůže,to je prostě u atmosferickýho dieselu z konce osumdesátejch let a výkonem 64PS@118Nm prostě fakt!Zatřetí - moje auto si vůbec neber do huby.A konečně začtvrtý - absolutně nemám důvod rejt do Clia protože to samý,jen faceliftovaný a benzínový jsem vlastnil takže pochop že narážím čistě a pouze na tvojí hloupost a značně pubertální vlastnost nechat se velmi snadno vyprovokovat k bezduchejm urážkám.Dee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd... (z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic proti
✠Luftwaffle✠
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdy uvidim penize a casakyDee1032 píše:Já slyšela A co by jsi chtěl vědět co ještě nevíš??? třeba že teď salonek je sprasenej jak dobytek od toho mokrýho prachu...Bordel píše:rad rejpu do zenskejchDee1032 píše:
WAU Tak teď si mi to nandal Asi vim kolik jedu a kolik mi ukazuje tacháč ne?? jestli tobě to víc nejelo tak si měl nějakou zdechlinu benzínovou...hattori_hanzo píše:Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá... Zaprvé - těch 180km/h ti nevěřím proto že jsem s tímhle Cliem nějakou chvíli jezdil tudíž taky hovořím z vlastní zkušenosti.Zadruhé - tohle auto těch 180km/h prostě jet technicky nemůže,to je prostě u atmosferickýho dieselu z konce osumdesátejch let a výkonem 64PS@118Nm prostě fakt!Zatřetí - moje auto si vůbec neber do huby.A konečně začtvrtý - absolutně nemám důvod rejt do Clia protože to samý,jen faceliftovaný a benzínový jsem vlastnil takže pochop že narážím čistě a pouze na tvojí hloupost a značně pubertální vlastnost nechat se velmi snadno vyprovokovat k bezduchejm urážkám.Dee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd... (z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic proti
Až bude cesta kolem....Bordel píše:kdy uvidim penize a casakyDee1032 píše:Já slyšela A co by jsi chtěl vědět co ještě nevíš??? třeba že teď salonek je sprasenej jak dobytek od toho mokrýho prachu...Bordel píše: rad rejpu do zenskejch
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dee1032 píše:WAU Tak teď si mi to nandal Asi vim kolik jedu a kolik mi ukazuje tacháč ne?? jestli tobě to víc nejelo tak si měl nějakou zdechlinu benzínovou...hattori_hanzo píše:Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá... Zaprvé - těch 180km/h ti nevěřím proto že jsem s tímhle Cliem nějakou chvíli jezdil tudíž taky hovořím z vlastní zkušenosti.Zadruhé - tohle auto těch 180km/h prostě jet technicky nemůže,to je prostě u atmosferickýho dieselu z konce osumdesátejch let a výkonem 64PS@118Nm prostě fakt!Zatřetí - moje auto si vůbec neber do huby.A konečně začtvrtý - absolutně nemám důvod rejt do Clia protože to samý,jen faceliftovaný a benzínový jsem vlastnil takže pochop že narážím čistě a pouze na tvojí hloupost a značně pubertální vlastnost nechat se velmi snadno vyprovokovat k bezduchejm urážkám.Dee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd... (z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic proti
Aneb jak se pri patku pobavit Jo tak to je husty,to jeako kdybych rekl,ze ze zigulem ujedu Stíčku Jo a to mam jeste prepnuto na LPG,nechtej vedet co by se delo,kdybych prepl na benzin,ten "víkon" by to nepreneslo ani na pneumatiki a zacaly by mi plechotrony hrabat v gumě.Pritom bych odrbal vsechen sejr za patkou
Optimismus pramení z nedostatku informací
co tam máš za kola, že to ukazuje 180? to chci takyDee1032 píše:ehm s tím cliem si to přítel dával ve 180 na dálnici... A kokta v tdi by nás nedala ani prd... (z vlastní zkušenosti) Tak radši zavři kokos a šoupej nohama! Buď rád že to tvoje "auto s koulema" vůbec jede! Clio se nezdá ale natrhlo by ti prdel (jen hájim svýho bobíčka) nic protihattori_hanzo píše:To jo,ale já s tímhle autem jel a tomu nepomůže nic!Ta 1,9 je z nějaký dodávky takže kromě spotřeby asi 4,5 na sto to nemá absolutně žádnou kladnou vlastnost a především - převodovka víc jak 150km/h neudělá takže tomu se prostě nijak pomoct nedá!bleach píše:ale s turbem to bude auto
já se dostal nejvejš tachometrově na cca 173 a to jsem to šupajdil z mírnýho kopce
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Mirek999 píše:Dee1032 píše:WAU Tak teď si mi to nandal Asi vim kolik jedu a kolik mi ukazuje tacháč ne?? jestli tobě to víc nejelo tak si měl nějakou zdechlinu benzínovou...hattori_hanzo píše:Nejhorší je,jak ty jsi úplně neuvěřitelně blbá... Zaprvé - těch 180km/h ti nevěřím proto že jsem s tímhle Cliem nějakou chvíli jezdil tudíž taky hovořím z vlastní zkušenosti.Zadruhé - tohle auto těch 180km/h prostě jet technicky nemůže,to je prostě u atmosferickýho dieselu z konce osumdesátejch let a výkonem 64PS@118Nm prostě fakt!Zatřetí - moje auto si vůbec neber do huby.A konečně začtvrtý - absolutně nemám důvod rejt do Clia protože to samý,jen faceliftovaný a benzínový jsem vlastnil takže pochop že narážím čistě a pouze na tvojí hloupost a značně pubertální vlastnost nechat se velmi snadno vyprovokovat k bezduchejm urážkám.
Aneb jak se pri patku pobavit Jo tak to je husty,to jeako kdybych rekl,ze ze zigulem ujedu Stíčku Jo a to mam jeste prepnuto na LPG,nechtej vedet co by se delo,kdybych prepl na benzin,ten "víkon" by to nepreneslo ani na pneumatiki a zacaly by mi plechotrony hrabat v gumě.Pritom bych odrbal vsechen sejr za patkou
a nakonec upadla naprava
Dee1032:ty zase valis takhle pri patku
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
ja se jednou na oktavce dostl na 130 tacho a pak jsem brzdil, protoze mam strach o sebe
Nigga I'm hot as pheonix arizona
tenhle prispevek byl jen otazka casubleach píše:ja se jednou na oktavce dostl na 130 tacho a pak jsem brzdil, protoze mam strach o sebe
Venca Brody píše:Mirek999 píše:Dee1032 píše: WAU Tak teď si mi to nandal Asi vim kolik jedu a kolik mi ukazuje tacháč ne?? jestli tobě to víc nejelo tak si měl nějakou zdechlinu benzínovou...
a nakonec upadla naprava
Dee1032:ty zase valis takhle pri patku
Sranda bejt musí a hlavně s váma....Hele mě dneska nenaserete,já slavim narozky a jen se tu bavím!!!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Všechno nej! Ale že to byla fuška těch třináct svíček zfouknout co?!Dee1032 píše:Sranda bejt musí a hlavně s váma....Hele mě dneska nenaserete,já slavim narozky a jen se tu bavím!!!
✠Luftwaffle✠
no kdybych sfoukla polovinu dortu.....hattori_hanzo píše:Všechno nej! Ale že to byla fuška těch třináct svíček zfouknout co?!Dee1032 píše:Sranda bejt musí a hlavně s váma....Hele mě dneska nenaserete,já slavim narozky a jen se tu bavím!!!