jestli tohle jsou tvoje, tak já jsem jeptiškaDee1032 píše:jo jsou....Ale nehodlám je ukazovat někomu kdo si na ně nešáhne.... to je jako bych ti dala klíčky od porche carrera a řekla hezký co hmm tak mi je zase vrať!kujon píše:To sou tvoje cecki v tom avataru? Jestli jo, tak proč tu kurva eště nejsou ve velkym rozlišení, s věnováním a bez toho připíčenýho černýho trika?
naše ksichty, už je to tu zase :lol: 2
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: naše ksichty, už je to tu zase :lol: 2
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
jojo, souhlasim s vaškem, strč si ty posraný kozy do pyče když nejseš schopná sem nahodit jedno foto pro pobavení publika, tak víš co nám můžeš
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
sakra, to sem byl vostrej, koukám
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale napsals to správněkujon píše:sakra, to sem byl vostrej, koukám
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
-
- Kontaktovat uživatele:
co to tam je za bubáka???Globus píše:http://img443.imageshack.us/my.php?image=kovnb1.jpg
sice to nejsou cecky, ale celkem pěkný křoví
JBproductions
NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
Kde žijete???
MOJE:Renault clio 1.9-úmysl turbo a kompletní tuning aby z toho bylo "auto"
NAŠE:kupé & sedan e36 m3 3.2
v čecháchDee1032 píše:NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
Welcome to Czech Republic
a dej sem ty cecki
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
to je výzva na důkazRomca píše:jestli tohle jsou tvoje, tak já jsem jeptiškaDee1032 píše:jo jsou....Ale nehodlám je ukazovat někomu kdo si na ně nešáhne.... to je jako bych ti dala klíčky od porche carrera a řekla hezký co hmm tak mi je zase vrať!kujon píše:To sou tvoje cecki v tom avataru? Jestli jo, tak proč tu kurva eště nejsou ve velkym rozlišení, s věnováním a bez toho připíčenýho černýho trika?
já sem nadržený mládě a zajíc a králík taky ale na tvoje kozy ti házím bobek a směju se ti
TDI
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokorneo to si neumíš dát do avataru vlastní fotku?
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
The ENDDee1032 píše:NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
máš tam hrubku... asi by to chtělo znova probrat základy českého jazykaDee1032 píše:NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
Medwjet mona vicMEDwjet píše:já sem nadržený mládě a zajíc a králík taky ale na tvoje kozy ti házím bobek a směju se ti
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
sryNeluška píše:máš tam hrubku... asi by to chtělo znova probrat základy českého jazykaDee1032 píše:NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
no pro toRudi píše:sryNeluška píše:máš tam hrubku... asi by to chtělo znova probrat základy českého jazykaDee1032 píše:NJN jde jim jen o to jedno....Je jen pár jedinců co ještě "nevymřely" ..Ale na TF jsou jen samý nadržený mláďata a zajíčci A hlavně já se bavím tou vaší naivitou že si myslíte že vám pošlu svojí fotku prsou...
Kde žijete???
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
Blahopřeji...Tuning forum se dostalo mezi jedničku v žebříčku demence na forech!
Gratuluju získáváte hlavní cenu.....IQ TYKVE! aspoň něco ne?
Blahopřeji...Tuning forum se dostalo mezi jedničku v žebříčku demence na forech!
MOJE:Renault clio 1.9-úmysl turbo a kompletní tuning aby z toho bylo "auto"
[quote="Dee1032"]Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
Gratuluju získáváte hlavní cenu.....IQ TYKVE! aspoň něco ne? [/quote
"myslí si že jsou dospělý" se píše na konci měkké i tak nevím kdo má IQ TYKVE
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Za to na tobě je vidět vysokej stupeň inteligenceDee1032 píše:Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi
to bylo prvni co me na tomto prispevku uchvatiloNeluška píše:Dee1032 píše:Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
bububububu omg tady je zase nálada jak na hrbitověPet píše:pokorneo to si neumíš dát do avataru vlastní fotku?
no bacha, pokud mi zaplatíš autorský práva, tak si ji používejpokorneo píše:bububububu omg tady je zase nálada jak na hrbitověPet píše:pokorneo to si neumíš dát do avataru vlastní fotku?
a ještě tam fláknout tak ošklivý pozadí
Naposledy upravil(a) Pet dne 16 bře 2008 19:17, celkem upraveno 1 x.
A Ty kráčíš v čele ...Dee1032 píše:Vítejte všichni přítomní ve školce tuning fora.....Máme tu i případy co si dokonce o sobě myslí že jsou dospělý.....Jen se podívejta a žasněte!
Já být Tebou, tak se zamyslím, kde je chyba, když na Tebe všichni reagují tímto způsobem...