mercedes benz
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
mercedes benz
ma nekdo zkušenosti s medvedama v čr neni moc lidi co by se dotoho poušteli kdo jo napište sem neco
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
Re: mercedes benz
všechno protože nemohu najit nikoho skym by se o mercedesu dalo bavit mne teda hlavne zajima zvišovani vykonu mam dvoulitra v kompresoru serie 141kw každej se techto aut nejak boji či co
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
proste zkušenosti s upravama na medvedech co je odzkoušene a fungujici
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
zkus nejaky MB clubkozorozecek píše:proste zkušenosti s upravama na medvedech co je odzkoušene a fungujici
http://www.facebook.com/djdoemixx
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
tam toho prave moc neni spiš nic teda v čr neumim jazyky takže to zkoušim zda se najdou nejaci nadšenci tu
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
zvednout plnící tlak turba nebo kompu , upravit sání vejfuk , vačky , ventyli atd. prostě to samé jako u jinejch aut... Pokud chceš vytvářet téma tak se ptej na konkrétní otázky jako jaké turbo apd...kozorozecek píše:proste zkušenosti s upravama na medvedech co je odzkoušene a fungujici
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
tak jaka remenice na kompresor kde se da sehnat a okolik zvišit tlak paliva
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
to prave nevim na kolik se stim tlakem da jit
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Na tohle bude asi nejlepší nějaký německý forum,navíc pokud o tom moc nevíš,asi by byla lepší nějaká vyzkoušená aplikace.Ono můžeš zkoušet co to vydrží,ale co už je moc zjistíš zpravidla za cenu motoru.U nás je MB klub mrtvej a na MB classic tohle nebude úplně populární tema.
Jedinej kdo mě napadá je Skala,ten má,nebo měl CLK ale myslím že atmosferu.A ještě jeden nápad-420 nebo E50,či 55 AMG už se dají taky koupit za pár korun.
Jedinej kdo mě napadá je Skala,ten má,nebo měl CLK ale myslím že atmosferu.A ještě jeden nápad-420 nebo E50,či 55 AMG už se dají taky koupit za pár korun.
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
tak to maš uplnou pravdu jak řikam v čr nic ale bohužel na nemeckejch strankach jsem ztracenej prave zkoušim zda tu neni nejakej jedinec skym se podelit o zkušenosti
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
A co má dělat já. Já se tu dozvím úplně stejný nic. Ale raději hledám a pátrám a učím se. Ne se 100x ptát.kozorozecek píše:tak to maš uplnou pravdu jak řikam v čr nic ale bohužel na nemeckejch strankach jsem ztracenej prave zkoušim zda tu neni nejakej jedinec skym se podelit o zkušenosti
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
No je fakt,že nic jinýho Ti asi nezbyde.Já jsem teď pátral po nějakejch informacích k RR a taky mi nezbylo než je hledat v GB,byť je moje AJ děsivá.Zkus google.de a mercedes club forum,nebo tak něco.Přinejhorším nějakej translator,ale to je opravdu napiču.Mě soused nějakej stáhnul,protože já se v tom nevyznám a dát za to tu skoro čtyřku,tak to jdu prohodit výlohou.
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
jo jo ty překladače použivam teda zkoušim to ale nechce se jim makat když chci ja psat
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Než motorem, bych v první řadě začal podvozkem. Teda jako já tak začal, pže v sérii to bylo šíleně měkký a pohodlný a to se mi nelíbilo (takže tlumiče, pružiny, stabíl., silent., vše se vyměnilo už).
Brzdy v sérii byli víc než dobrý, ale stejně mi při ježdění po okruzích, nebo dloudobý zátěži pak už vadli, takže taky výměna. Ale pokud to máš jen ježdění po obyč silnicích, tak bych to neřešil.
No a s tím motorem bych to svěřil někomu, kdo tomu rozumí, na MB foru chodí některý lidi, co to upravují, ale vůbec tam o tom nepíší, pže tam sou takový samý suchaři, co za ježdění s MB jinak, než je běžné člověka odsoudí. Mě tam už taky vyprali
S motorem nic zásadnějšího děláno zatím nemám,jen základ. Ale cca za 3týdny, až měsíc tam bude o zhruba 40 HP navíc Jen musím nejdřív koupit poloosy, který sou za raketu bohužel..
Na německých i US stránách toho každopádně najdeš víc, než tady. Zrovna nedávno sem koukal na stavbu jedno SLK 230K, co jezdí 1/4 míle za 11 x něco, ale tak to je jen rovně, takže k ničemu
Brzdy v sérii byli víc než dobrý, ale stejně mi při ježdění po okruzích, nebo dloudobý zátěži pak už vadli, takže taky výměna. Ale pokud to máš jen ježdění po obyč silnicích, tak bych to neřešil.
No a s tím motorem bych to svěřil někomu, kdo tomu rozumí, na MB foru chodí některý lidi, co to upravují, ale vůbec tam o tom nepíší, pže tam sou takový samý suchaři, co za ježdění s MB jinak, než je běžné člověka odsoudí. Mě tam už taky vyprali
S motorem nic zásadnějšího děláno zatím nemám,jen základ. Ale cca za 3týdny, až měsíc tam bude o zhruba 40 HP navíc Jen musím nejdřív koupit poloosy, který sou za raketu bohužel..
Na německých i US stránách toho každopádně najdeš víc, než tady. Zrovna nedávno sem koukal na stavbu jedno SLK 230K, co jezdí 1/4 míle za 11 x něco, ale tak to je jen rovně, takže k ničemu
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
takže ty do toho delaš no ja podvozek už mam brzdy při hodne drsne jizden vadnou ale 190 koniku kroti slušne co ty maš za vuz ja prave že na cizejch strankach jsem krapet ztracenej a na českejch jak řikaš ty jsou suchaři
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Skala:
jak jsi shanel stabilizatory, silentbloky? Na 124CE jsem nasel kdysi sadu stab. od HR nekde v cizine a samozrejme uz nevim kde to bylo.. Navic u zadneho CZ obchodnika mi ani na dotaz neodpovedeli kladne pri dovozu stab. Silentbloky si nechal vyrabet? Predpokladam, ze jen na predni ramena.. Delam taky do par medvidku
jak jsi shanel stabilizatory, silentbloky? Na 124CE jsem nasel kdysi sadu stab. od HR nekde v cizine a samozrejme uz nevim kde to bylo.. Navic u zadneho CZ obchodnika mi ani na dotaz neodpovedeli kladne pri dovozu stab. Silentbloky si nechal vyrabet? Predpokladam, ze jen na predni ramena.. Delam taky do par medvidku
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
no parada už se nam tu schazej medvedaři:-)
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Stabík sem si odkliknul tenkrát na ebay a silent. mi nechal udělat můj mechanik, kterej se mi o to stará Tlumiče a pružiny byl z ebay a z renocaru.
MedaRF : A projížděl si ohledně toho CE pořádně ebay? Tam se najde ledacos. Až teda na poloosy na mýho Médu
kozorozecek : Co máš? Když 190 koníků, tak něco s 2.3 Kompr. ?
MedaRF : A projížděl si ohledně toho CE pořádně ebay? Tam se najde ledacos. Až teda na poloosy na mýho Médu
kozorozecek : Co máš? Když 190 koníků, tak něco s 2.3 Kompr. ?
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
S 430Long klídek
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
mam dvoulitra s kompresorem 141kw manualni prevodovka ale uvažuji o čipu menši řemenici na kompresor a přitlačit trochu tlak paliva ale chci neco odskoušeneho
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
A nebylo by lepší předtím si nechat třeba udělat komplet výfuk, sání, dát motoru new svíčky a pak zajet ke Krosmenovi tady z fora do Riegger? Já už se k němu chystám asi 8 měsíců, jenže do toho přišli nějaký jiný poplatky za jiný díly, co byli třeba a tak se mi to furt oddaluje. Chtěl sem dát motor co nejvíc do nejleopšího stavu, než mi tam tu ecu budou dělat a ted je vše připraveno, takže
By ti tam určitě poradili co a jak s tím.. a pak ti řídící jednotku udělali.
By ti tam určitě poradili co a jak s tím.. a pak ti řídící jednotku udělali.
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
S 430Long klídek
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
nevim ke komu to dam motor je sopro stav svičky samo že sou nove všechny filtry taky nepouštel bych se do nečeho pokud bych nemel zakladni hotovy ten krosmen je chipmen ?ja si necham poradit jelikož fakt nevim ke komu to dat
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Krosmen je uživatel tady na foru, tak si ho najdi a napiš mu SZ a určo ti poradí
Dělá pro Riegger, takže klído mrkni na www.riegger.cz
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
S 430Long klídek
už nekolik měsícu neděláSkala píše:Krosmen je uživatel tady na foru, tak si ho najdi a napiš mu SZ a určo ti poradí
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
hmm tak zas nic
tu v lounech nekdo dela čipovani a prej ma nejake čipi z italije ale nejak nevim nevim
tu v lounech nekdo dela čipovani a prej ma nejake čipi z italije ale nejak nevim nevim
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele: