OT: Rovnátka
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
OT: Rovnátka
Zdárek, mám na Vás jeden dotaz, přítelkyně studuje v Hradci, a chodí tam i kzubaři a ten jí doporučil fixní rovnátka nahoru i dolů, problém je v tom že by jí to vyšlo na 12,000. A tak se chci zeptat jestli náhodou někdo z vás nemá nebo neměl rovnátka a neví o něčem levnějším.
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT: Rovnátka
ja nosil jen sundavaci,vzdycky sem si je daval jak sem byl doma a nebo sel spat a spoko ,myslim ze v te dobe to i pojistovna neco platila nebo tak neco . ale je to uz tak 10 let zpatky mozna viceLuckyR píše:Zdárek, mám na Vás jeden dotaz, přítelkyně studuje v Hradci, a chodí tam i kzubaři a ten jí doporučil fixní rovnátka nahoru i dolů, problém je v tom že by jí to vyšlo na 12,000. A tak se chci zeptat jestli náhodou někdo z vás nemá nebo neměl rovnátka a neví o něčem levnějším.
Audi Coupe Quattro
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT: Rovnátka
Tohle právě neni hrazený noTom_ píše:ja nosil jen sundavaci,vzdycky sem si je daval jak sem byl doma a nebo sel spat a spoko ,myslim ze v te dobe to i pojistovna neco platila nebo tak neco . ale je to uz tak 10 let zpatky mozna viceLuckyR píše:Zdárek, mám na Vás jeden dotaz, přítelkyně studuje v Hradci, a chodí tam i kzubaři a ten jí doporučil fixní rovnátka nahoru i dolů, problém je v tom že by jí to vyšlo na 12,000. A tak se chci zeptat jestli náhodou někdo z vás nemá nebo neměl rovnátka a neví o něčem levnějším.

- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
jE Jí 20 ona byla za ontodentistou nebo jak se to píše páš se jí začali stáčet trojky nahořeSagi píše:kolik ji prosimte je ze ji chtej dat rovnatka? jinak teda o nicem nevim
hi hi...sice trochu opožděně, ale jelikož jsem se sem přidala k vám, tak oznamuju, že rovnátka už mam a ani mi moc nevadějSagi píše:no kazdopadne ji to neprejuLuckyR píše:jE Jí 20 ona byla za ontodentistou nebo jak se to píše páš se jí začali stáčet trojky nahořeSagi píše:kolik ji prosimte je ze ji chtej dat rovnatka? jinak teda o nicem nevim