Koukam opet rejpavej jako na zacatku.. Jen pro tvou zajimavost, tak tarze nakladam asi nejvic co jsem mel ze vsech aut (mozna stejne jako kdyz jsem mel cervenou..ikdyz nejde srovnat)..jakmile me teplota skoci na idealni a pusti me to do VTi, tak hned spinam... co jsem cetl, tak to ma zrat bezne pomerne dost oleje a co ji mam pul roku po koupi (hned jsem vymenil vsechny provozni filtry a naplne) tak jsem nedolejval ani decku Takze smula, cooo? A zadna z mych hond nikdy nemela zavadu aby me nekde nechala.. Mimochodem mrkni se k Nemeckym sousedum kde je jejich autoklub vyhlasuje bedlive sledovanej vypis nejspolehlivejsich aut..1. honda 2. toyota.. takze nasedano dostL.A.M.A. píše:gizmi : tak mi s Fokrem vemem odtahovku a spoustu oleje. Kdyz vam ty hondy ten olejik tak papaji
Bali: ja jeste taky uvidim jak bude, ale pod stan spatne..fakt je zima..pristi tyden hlasi jeste snezeni!!! Jinak grilovacka musi bejt!!
Matt: kdyz pominu ze loni byl pruser s casomirou na sprintech, kde otisknuli dokonce v casaku chybne vysledky a posleze se me omlouval poradatel a byl vytisten malej odstavecek ze se to nepovedlo ..tak dobrej srazik..