Oprava klimatizace
Moderátor: Dave0401
Oprava klimatizace
Zdarec kluci , nevíte o někom kdo opravuje autoklimatizace , minulý rok jsem si ji nechal naplnit a během dvou dnů mi uteklo někde chladivo , tak někoho sháním kdo by se mi na to podíval , dík
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava klimatizace
osoba která ti plní klimu by ti měla automaticky provést zkoušku těsnosti celého systému. Bude tam asi velký únik když se ti náplň tak rychle stratila.Určitě ten kdo plní klimatizace provádí i zkoušky těsnosti. Radil bych ti aby sis tam zajel a nechal to prověřit přímo tam. Natlakuje ti to falešným médiem za pár kaček nebo dokonce zdarma a budeš přesně vědět kde ti to fučíbugina01 píše:Zdarec kluci , nevíte o někom kdo opravuje autoklimatizace , minulý rok jsem si ji nechal naplnit a během dvou dnů mi uteklo někde chladivo , tak někoho sháním kdo by se mi na to podíval , dík
- Puschkin
- Kontaktovat uživatele:
to Uňak: nasazujete i pneu zakoupené na netu? Vím min. o jednom servise kde to neprovádí to Podle ceníku jsem to spočítal na 90,-Kč na kolo + závaží je to tak správně ?Uňak píše:www.autocentrumkarvina.cz
VW Golf IV 1,6-16V (K.O.), SEAT Leon 1M 1,6-16V (prodán), SEAT Altea FR 2,0TDI
co ja vim tak si uctuji petikilo navic nebo tak nejak... je to tak skoro ve vsech pneuservisech (nekteri jak pises ani nenasazuji cizi nove pneu)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Puschkin
- Kontaktovat uživatele:
PĚTIKILO To chyba zwariovali či co + 500,- za přezutí hmm tož to bude třeba pohledat nějakej malej pneuservisremix píše:co ja vim tak si uctuji petikilo navic nebo tak nejak... je to tak skoro ve vsech pneuservisech (nekteri jak pises ani nenasazuji cizi nove pneu)
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jako co bys cekal? ten pneuservis musi z neceho zit od toho je rabat a vsechny internetove obchody kurvy normalnim lidem zivot protoze nemaji temer zadne naklady! Ale petikilo to myslim neni bylo to min.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
luku pro tebe vždycky mín. Jinak ceník na netu je starý už je nový. litákola do 15" 20,- za ukon od 15" 25,- za ukon plus závaží a když si dovezeš protektory na které nalepím 10 pásků tak to není náš problém. Klepací závaží 10,- lepící pásek 60g 30,-.
Audi A6
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Uňak píše:luku pro tebe vždycky mín. Jinak ceník na netu je starý už je nový. litákola do 15" 20,- za ukon od 15" 25,- za ukon plus závaží a když si dovezeš protektory na které nalepím 10 pásků tak to není náš problém. Klepací závaží 10,- lepící pásek 60g 30,-.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- Puschkin
- Kontaktovat uživatele:
No mám nato jiný názor, ale nebudu se hádat.Luke_TDI píše:Jako co bys cekal? ten pneuservis musi z neceho zit od toho je rabat a vsechny internetove obchody kurvy normalnim lidem zivot protoze nemaji temer zadne naklady! Ale petikilo to myslim neni bylo to min.
Jak jsem dnes zjistil ne všechny pneuservisy se takto chovaj Např. LK centrum v Bohumíně-Drátovnách. Za 450,- + závaží přezujou všechny kola
ty asi neumíš počítat pokud máš liťáky do 15" tak přezutí celého auta je 400+závaží od 15 nahoru 500+závaží a jestli přezují vše tak to beru nazuje ti i 20"??
Audi A6
- Puschkin
- Kontaktovat uživatele:
sorry špatně jsem se asi vyjádřil, myslel jsem že za 450,- přezuje všechny 4kola, menší překlep. Jo a mám 17´´Uňak píše:ty asi neumíš počítat pokud máš liťáky do 15" tak přezutí celého auta je 400+závaží od 15 nahoru 500+závaží a jestli přezují vše tak to beru nazuje ti i 20"??
Ale původně jsem reagoval na tu "pětistovku"...
- Puschkin
- Kontaktovat uživatele:
neřeším "pajdu" říkám (teda píšu), že reakce byla na PĚTISTOVKU na výměnu pneu zakoupených na NETU.Uňak píše:jestli řešíš 50 korun tak to sory
Neboj váš servis využiju asi na servis klimi