Focení v Brně ???
Focení v Brně ???
Sice to tu moc nežije, ale snad sem brňáci kouknou...
Máte nějaké zajímavé místa kde fotit vaše vozítka?
Máte nějaké zajímavé místa kde fotit vaše vozítka?
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jednou fotil auto u olimpie vzadu jak byva udelanej led. Nechali tam az do jara tu svitici branu s napisem ice arena tak pod ni, ale ta uz tam stat nebude co letiste v turanech? da se tam krasne najet na takovou cestu vedle navadecich svetel (bezne se tam muze je to cesta pro chatare) a myslim ze kdyz blejsknes auto na vysku jak nad nim pristava nejaky ero tak to bude moc pekny
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
Re: Focení v Brně ???
idealni nekde v podzemnich garazich... Ale sam ted premejslim kde to blejsknu
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
JJ jedny krásný garáže jsou pod tím Business centrem pod centrálkou, ale nevím jestli jsou volně přístupný a nebo pak garáže u Tesca.Goldies píše:idealni nekde v podzemnich garazich... Ale sam ted premejslim kde to blejsknu
Vrkuboy:To letiště zní dobře, jen nevím kde přesně by to mělo být..nemohl bys to na mapách.cz odfotit a naznačit a s tím letadlem by to neměl být problém, dnes to lítá z Brna každou chvilku
V Líšni kolem lomu to taky jde
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
JJ a nebo pod lomem u té staré a vyvrakované cementárky (mezi Líšní a Vinohrady)SPEEDY píše:V Líšni kolem lomu to taky jde
tady mimochodem těch plastových kravin na autě si nevšímejte půjde to dolů všechno
Patrick13: Díkec
JJ nejní zač jezdím tam na kole se čumět v letě na letadla a na kukurici :D:D:D:DJo a aspon se to tu trochec oživilo BTW kde bydlíš ???Pernick píše:JJ a nebo pod lomem u té staré a vyvrakované cementárky (mezi Líšní a Vinohrady)SPEEDY píše:V Líšni kolem lomu to taky jde
tady mimochodem těch plastových kravin na autě si nevšímejte půjde to dolů všechno
Patrick13: Díkec
http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi
LíšeňPatrick13 píše:JJ nejní zač jezdím tam na kole se čumět v letě na letadla a na kukurici :D:D:D:DJo a aspon se to tu trochec oživilo BTW kde bydlíš ???
Tak co hoši? Máte ještě nějaké zajímavé fleky? a klidně nahoďte fotky co jste tady nafotili, jedno jak starý
-
- Kontaktovat uživatele:
ty pato to j zbtecne dllouha cesta po polu i kdyz bych rekl ze to favo by to zvladlo, ale lepsi je to vzit od turan, na mape ta cesta 417
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW
true true a jětě zasereš kárvrkuboy píše:ty pato to j zbtecne dllouha cesta po polu i kdyz bych rekl ze to favo by to zvladlo, ale lepsi je to vzit od turan, na mape ta cesta 417
- Celica2.0GTI
dejte nejake pekne babe petistovku at se vam vyvali v necem sexy pres kapotu a mate peknou fotku
- Celica2.0GTI
jo hochu kdyz to udela jen za reknuti bud rad ale pochybuji ze ti tam poleze v titernych bikinach nebo podobne
mas napsano prodano
Japonci na konci
- Celica2.0GTI
no tak sem s nimi na bikiny uz teplo je a urcite je tu vyuzije vic lidi ze kluci
Těch bikin? Nebo fotek?Celica2.0GTI píše:no tak sem s nimi na bikiny uz teplo je a urcite je tu vyuzije vic lidi ze kluci
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206