jedete někdo 12.4. (sobota) z Plzně na Příbram ?
Re: jedete někdo 12.4. (sobota) z Plzně na Příbram ?
tak kdo teda byl na Příbrami ?
já jsem tam byl,tvoje auto jsem viděl,ale tebe ne
jsem se chtěl seznámit 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
já jsem k autu přišla jen jednou a to dát klubové podložky na spz do kufru .. jinak jsem se pohybovala všude možněBALI píše:já jsem tam byl,tvoje auto jsem viděl,ale tebe nejsem se chtěl seznámit

a jak se ti líbil můj mázlik na živo v reálu

já jsem taky byl furt všude možně po známejch,pak jsem zahlídnul auto,ty nikde,tak jsem zas odešel s tim že se vrátim později a pak už tam auto nebylo
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ja nakonec nedorazil
a jak hotite sraz a nejaky fota budou
a jak hotite sraz a nejaky fota budou
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
mi nebylo dobře .. jsem zase jela domů .... jsem tam byla tak 3h ... stačiloBALI píše:já jsem taky byl furt všude možně po známejch,pak jsem zahlídnul auto,ty nikde,tak jsem zas odešel s tim že se vrátim později a pak už tam auto nebylo

matt:bylo tam fajn,akorát v noci vítr,že mi nafackovaly stěny stanu,pak mi uletěla horní vrstva stanu,tak jsem nakonec šel chrápat do stanu na 4 kolech a ráno docela zima,ale jinak super
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
to šili v makru 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Hondzik: na Baliho obranu ja mam stan super (a dokonce i podobnej jak on) a nemit vse z auta co bylo tezky uvnitr, tak to odfouklo muj stan vcetne me !!! Fakt brutus vichrice!!!
Pak jsem hodil targu pred nej odkud foukal a rekl bych ze to bylo o 40% lepsi..ale stejnak noc krusna..Kdyz to odfouklo i muj polozenej kanystr s 6ti litrama benzinu, tak to uz je co rict!!

spoluspící to nakonec přivázal k masteru s chlaďákem,tak jsem ho ráno v tom stanu naštěstí našel 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI