![Shocked :shock:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_eek.gif)
![Confused :?](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátor: Dave0401
no, na prvních metrech má 4*4 výhodu... ale ztráty přes diferák jsou docela vysoké co vím...Idaho píše:jj taky sem si říkal že zkřížit GTti s 4WD by mohlo bejt dobrý kladivo na sprinty
to mas pravdu ale ja mam zase jednu vyhodu seriovou prevodovku ktera se vyrovna zavodni....Aladin píše:no, na prvních metrech má 4*4 výhodu... ale ztráty přes diferák jsou docela vysoké co vím...Idaho píše:jj taky sem si říkal že zkřížit GTti s 4WD by mohlo bejt dobrý kladivo na sprinty
cus ... no motor na prevodovku pasuje zjistoval sem to jeste pred koupi 4WD ano je preva ze seriovy motor vydrzi 200ps a celkem vydrzi 250 taky ale s zivotnosti je to uz horsi... proto nechci spolehat na stre pisty a ojnice i kdyz jsou kovane proto si je radeji necham vyrobit nove .jagy píše:4x4 prevodovka bude pasovat na ten motor?
Jinak k tomu vykonu.. kdyz jsem to chtel kupovat, tak jsem se o to dost zajimal. Na UK forech je dost info a pres 250ps je to podle me utopie.. vsichni majitele psali, ze ten motor moc nevydrzi, dost se sere, bohuzel. A ikdyz to cele postavis, tak pochybuju, ze to takovy vykon pobere. 200ps by bylo podle me OK..
Jinak samozrejme hodne stesti, at to jezdi, co nejdriv.
To bude celkem ranec...kámoš to řešil na CRX a frajer si mu řekl o 5000 za jeden píst a 8000 za jednu Háčkovou ojnici.FilipGTti píše:cus ... no motor na prevodovku pasuje zjistoval sem to jeste pred koupi 4WD ano je preva ze seriovy motor vydrzi 200ps a celkem vydrzi 250 taky ale s zivotnosti je to uz horsi... proto nechci spolehat na stre pisty a ojnice i kdyz jsou kovane proto si je radeji necham vyrobit nove .jagy píše:4x4 prevodovka bude pasovat na ten motor?
Jinak k tomu vykonu.. kdyz jsem to chtel kupovat, tak jsem se o to dost zajimal. Na UK forech je dost info a pres 250ps je to podle me utopie.. vsichni majitele psali, ze ten motor moc nevydrzi, dost se sere, bohuzel. A ikdyz to cele postavis, tak pochybuju, ze to takovy vykon pobere. 200ps by bylo podle me OK..
Jinak samozrejme hodne stesti, at to jezdi, co nejdriv.
Na sprinty jedině dlouhou převodovkuAladin píše:staly prevod 5.076![]()
tak to je masakr... to tam musíš sázet rychlosti jednu za druhou![]()
no těším se na výsledek a držím palce...
SprávněFilipGTti píše:ja mam nejak slabost pro ten 993ccm motor....jagy píše:A neni lepsi oturbit ten 4val 1.6?
jo jel takove projizdeni....max3rx píše:Nejel jsi dneska asi dvakrát přes křižovatku u zimáku v Ka? Kolem 18.00-19.30?
no ja si spis myslim ze na auto co nemam moc vykonu je lepsi kratsi aby se to rychle rozpohybovala na auto co ma vykonu nebo spiss kroutaku.... tam je dlouha dobra volbaDolph píše:Na sprinty jedině dlouhou převodovkuAladin píše:staly prevod 5.076![]()
tak to je masakr... to tam musíš sázet rychlosti jednu za druhou![]()
no těším se na výsledek a držím palce...