![Smile :)](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_smile.gif)
Neskutečný svině...mohu potvrdit.Svoby píše:no strach jelidi jsou svině
Kdo to schytal? Anténka nebo lak? U mě oboje... ale chuj s něma ten lak je už omlácený od šutrů. Spíš uvažuju jestli to mám vůbec kdy dát lakovat když je kolem tolik mrdozmetkůPustil píše:Neskutečný svině...mohu potvrdit.Svoby píše:no strach jelidi jsou svině
SpeedyS4 píše:Vidim tam nejake snizene pruziny weitec nebo se pletuTo chce celej podvozek KW
První Ctr a třetí taky ctrBerry píše:CO bylo prvni
No už několikrát lak, teď si na to někdo sedl a promáčkl mi přední levej blatník a furt něco. Už mně to začíná pekelně srát. Bobikovi teď z Fabie urvali stříšku a na origo ,,spoileru" (má ho každá fabka) mu pri tom orvali lak. Prostě Boleslav město strachu. Doma na Mělníku zatím vůbec nic.kubi píše:Kdo to schytal? Anténka nebo lak? U mě oboje... ale chuj s něma ten lak je už omlácený od šutrů. Spíš uvažuju jestli to mám vůbec kdy dát lakovat když je kolem tolik mrdozmetkůPustil píše:Neskutečný svině...mohu potvrdit.Svoby píše:no strach jelidi jsou svině
I tak ti gratuluju. Jelo ti to fakt moc pěkně. A prohrát s 220ti koňovým CTR není snad tak špatný-ještě tak těsně.Tiger.s píše:První Ctr a třetí taky ctrBerry píše:CO bylo prvniByl sem druhej je no 0,172sec
Opava totéž....víš jak, banda náctiletých kreténů s mluvou cigána ve vygajdaných tričkách...Pustil píše:No už několikrát lak, teď si na to někdo sedl a promáčkl mi přední levej blatník a furt něco. Už mně to začíná pekelně srát. Bobikovi teď z Fabie urvali stříšku a na origo ,,spoileru" (má ho každá fabka) mu pri tom orvali lak. Prostě Boleslav město strachu. Doma na Mělníku zatím vůbec nic.kubi píše:Kdo to schytal? Anténka nebo lak? U mě oboje... ale chuj s něma ten lak je už omlácený od šutrů. Spíš uvažuju jestli to mám vůbec kdy dát lakovat když je kolem tolik mrdozmetkůPustil píše: Neskutečný svině...mohu potvrdit.
Svine sou vsude, nejdriv klicem pres kapotu a pak asi 3x ohnuta antena (ted se chuderka nechce zasouvat)kubi píše:Opava totéž....víš jak, banda náctiletých kreténů s mluvou cigána ve vygajdaných tričkách...Pustil píše:No už několikrát lak, teď si na to někdo sedl a promáčkl mi přední levej blatník a furt něco. Už mně to začíná pekelně srát. Bobikovi teď z Fabie urvali stříšku a na origo ,,spoileru" (má ho každá fabka) mu pri tom orvali lak. Prostě Boleslav město strachu. Doma na Mělníku zatím vůbec nic.kubi píše: Kdo to schytal? Anténka nebo lak? U mě oboje... ale chuj s něma ten lak je už omlácený od šutrů. Spíš uvažuju jestli to mám vůbec kdy dát lakovat když je kolem tolik mrdozmetkůseru na ně jak je chytnu tak tam mám krásně dlouhej těžkej klíč tak dostanou přes pracky
Svine sou vsude, nejdriv klicem pres kapotu a pak asi 3x ohnuta antena (ted se chuderka nechce zasouvat)zeng píše: Opava totéž....víš jak, banda náctiletých kreténů s mluvou cigána ve vygajdaných tričkách...seru na ně jak je chytnu tak tam mám krásně dlouhej těžkej klíč tak dostanou přes pracky
To máš super. já mám třídveř a soukám tam dozadu někoho skoro denněkubi píše:jj kolečka mi nějak nesedly koukám ale to je jen rychlovka.... kliky nevim...kdy já koho vez naposled?? no to už bude let
Mi se polepšíme a příště budem virtuáltunit poctivjeSvoby píše:To je dobrý, ale ve předu tak 16" a vzdu 13"