JJ právě koukám že to je ve Slatině..No uvidíme, ale ty Nihgtbreakery si mi zdaj už zbytečně silný...a právě přemýšlím o těch Coolblue
Tak jsem přemýšlel že bych se stavil v DM a třeba tam bude schopnej prodavač, kterej hodí nějaké info
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
Pernick píše:JJ právě koukám že to je ve Slatině..No uvidíme, ale ty Nihgtbreakery si mi zdaj už zbytečně silný...a právě přemýšlím o těch Coolblue
Tak jsem přemýšlel že bych se stavil v DM a třeba tam bude schopnej prodavač, kterej hodí nějaké info
Pernick píše:JJ právě koukám že to je ve Slatině..No uvidíme, ale ty Nihgtbreakery si mi zdaj už zbytečně silný...a právě přemýšlím o těch Coolblue
Motis: Díky za snahu,cením si toho..tady nikdo skoro neporadil, ale ty Nightbreakery moc nechcu....si vem +90% to není jen tak musí to mít odběr jak kráva a přeci je to jen Favoritek, takže bych spíš sáhl po těch CoolBlue
Pernick píše:Motis: Díky za snahu,cením si toho..tady nikdo skoro neporadil, ale ty Nightbreakery moc nechcu....si vem +90% to není jen tak musí to mít odběr jak kráva a přeci je to jen Favoritek, takže bych spíš sáhl po těch CoolBlue
Jakej odběr...co to meleš?? Máš jasně danou stejnou wattáž jako u origo obyč žárovky. Tahle je ovšem vyrobena kvalitnější cestou, to bílý světlo dělají takový proužky přes žárovku, jinak svítivost je dána díky vetšímu množství plynu uvnitř
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off
Pernick píše:Motis: Díky za snahu,cením si toho..tady nikdo skoro neporadil, ale ty Nightbreakery moc nechcu....si vem +90% to není jen tak musí to mít odběr jak kráva a přeci je to jen Favoritek, takže bych spíš sáhl po těch CoolBlue
Jakej odběr...co to meleš?? Máš jasně danou stejnou wattáž jako u origo obyč žárovky. Tahle je ovšem vyrobena kvalitnější cestou, to bílý světlo dělají takový proužky přes žárovku, jinak svítivost je dána díky vetšímu množství plynu uvnitř
Tak něco k tématu nakonec jsem se rozhoupal a zajel pro ty nightbreakry , cenofka celkem přijatelných 430,-
ale čekal jsem že to bude trošku lepší to světlo za tu cenu...jako možná to jen dělá to sklo že láme ty paprsky, že třeba v čirých lampách by to bylo něco jinýho, no nevím
hele rozdil v normalni H4 a techto nepoznas pokud se divas primo do svetla..Az pojedes vnoci nekam tak teprve poznas rozdil a dost velkej... JA mel na favoritu H4 od osram LightDay a to by si neveril okoli svitili vic potkavacky a hlavne dalkove..stema si videl očtvrtinu vic jak s obycejnejma..Ted nameho Pažoutka musim koupit zvlast H1 a H7.. do potkavacek sem koupil Cool Blue a do dalkovejch chci nightbreakr ale zas to stoji penize a ted zrovna jich moc neni protoze stavim garaz a chci litaky...
Chtěl jsem ušetřit a koupit ty osramy, ale v prodejně mi bylo řečeno - výrobce se vůbec netají tím, že vydrží polovinu doby běžný žárovky. Já osobně bych volil philips.
Koupil jsem Philips extreme power který byly v testu většinou první nebo hned za osramem a nemůžu si stěžovat. Bliká na mě celkem dost aut....
Předtim jsem měl philips blue vision a taky byly výborný.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form