Nevím, jak jsi to myslel, když napíšeš, že se Ti to s krytkama nelíbí..matt píše:ty vis jak jsem to myslelSPEEDY píše:Ale to nejsou krytky..matt píše: no ze s tema krytkama na svetlech to auto vypada starsi
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
vedel si ze jde o predni svetlaSPEEDY píše:Nevím, jak jsi to myslel, když napíšeš, že se Ti to s krytkama nelíbí..matt píše:ty vis jak jsem to myslelSPEEDY píše:Ale to nejsou krytky..
a uz to tady neza*irej oteckama
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
růžovýho pežota nechápu... já jezdim max rally Slovany-Litice v P206 a nebo jak píše lama s Lady Croft a fokrem jr na vyhlídku na božkov a oni visej z okna s flaškou avantiDOEMIXXX píše:hele ty ridici ruzovyho pezota pores to co nejdriv a k tomu jeste cerny helly do preduBALI píše:odgarážová musim vyřešit konečně to lízo
černý helly ne... to už má každej,za chvíli budou obyč světla rarita
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
s tim ruzovym pezotem sem si vole delal frdel. Ani nevim, ze jezdis v P206, znam tve Favo a ted cabro Jinak ta predni optika by byla var, jeliko mas k tomu ok barvuBALI píše:růžovýho pežota nechápu... já jezdim max rally Slovany-Litice v P206 a nebo jak píše lama s Lady Croft a fokrem jr na vyhlídku na božkov a oni visej z okna s flaškou avantiDOEMIXXX píše:hele ty ridici ruzovyho pezota pores to co nejdriv a k tomu jeste cerny helly do preduBALI píše:odgarážová musim vyřešit konečně to lízo
černý helly ne... to už má každej,za chvíli budou obyč světla rarita
http://www.facebook.com/djdoemixx
ani ne...už jsem je zkoušel když jsem je kupoval pro někoho na ebay a ta originální světlá je lepší já jezdim hodně autama
jinak už jsem vyřešil vjezd do garáže,takže zítra instaluju napevno lízo
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Svoby> srabe
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
majký se dneska vyškrábal i na užín
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
nemohli tě neznam a nemam kontakt
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Stačilo na forum třeba do UL....aspoň by tam bylo po 20ti letech nový témaBALI píše:nemohli tě neznam a nemam kontakt
můžeš mi pomoct... dát mi to lízo na auto předkožku jsem ti minule dával a nechtěl jsi
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
máš sledovat TCTSvoby píše:Stačilo na forum třeba do UL....aspoň by tam bylo po 20ti letech nový témaBALI píše:nemohli tě neznam a nemam kontakt
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ale to bylo minuleBALI píše:můžeš mi pomoct... dát mi to lízo na auto předkožku jsem ti minule dával a nechtěl jsi
cabrio bukvice
yes, tak sem davej pak fota. Jinak foto tech lamp na tvy kare asi nemas co??BALI píše:ani ne...už jsem je zkoušel když jsem je kupoval pro někoho na ebay a ta originální světlá je lepší já jezdim hodně autama
http://www.facebook.com/djdoemixx
víš jak já jsem na tom s fotkama
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
To je na tom cabru to kolo tak vodrbany nebo to dela jen to foto ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- tf.jpg (114.5 KiB) Zobrazeno 1455 x
I ♥ my Civic (Svinič) Coupe
♥ http://forum.honda-club.cz/garage.php?m ... le&CID=303 ♥
I ♥ JDM (Japanese Domestic Market)
♥ http://forum.honda-club.cz/garage.php?m ... le&CID=303 ♥
I ♥ JDM (Japanese Domestic Market)
Takhle může zaparkovat jenom prase a řidiči Octavii
Hehe, řekni Carlovi, ať Ti taky vochipsuje i brzdy
ja vole stal na miste na cerveny brzdama to nebudeSPEEDY píše:Hehe, řekni Carlovi, ať Ti taky vochipsuje i brzdy