KOMÁROVICE 11.5.2008
KOMÁROVICE 11.5.2008
OKRUH MÝCH ZNÁMÝCH (VETŠINOU HONDAŘI, ALE I NEJAKÝ TEN GOLF, SEAT I AUDI) SE V NEDĚLI ODPOLEDNE SEJDEME V KOMÁRKÁCH NA LETIŠTI. POKUD BY JSTE MELI ZAJEM TAK BYCH BYL STRAŠNĚ RÁD KDYBY JSTE DOJELI.
RÁD UVIDÍM NOVÉ TVÁŘE:)
RÁD UVIDÍM NOVÉ TVÁŘE:)
Honda CRX- kultovní vozítko.
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych se mohl stavit.
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Re: KOMÁROVICE 11.5.2008
kurva 11 jo....tam dostanu na prdel ...nejde mrcha jak ma...
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Počasí má bejt hezký ale nevím jestli nebudu v Mimoni,každopádně jak napsal Blackburn " OKRUH MÝCH ZNÁMÝCH (VETŠINOU HONDAŘI, ALE I NEJAKÝ TEN GOLF, SEAT I AUDI " by asi nebyla společnost lidí do které bych já pouhý stylingář bez V-TECU nějak zapadl kdo mě zná chápe spojitosti...ale přijedu aspon na čumendu
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Nevim nevim,jeste by vas moje dvoutunova nafta vycudila a potom ztrapnila a to vam nemuzu udelat,mimoto jsem dostal od pritelkyne sadu na vymydlinkovani auta a tudis se radim vedle ecliptaka jako lestenkar
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele: