Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Live4Ride Syndicate
zaprvé je to hnus. zadruhé je to buď na 20 kola nebo origo podvozek... bo ten nárazník je tak metr na výšku
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
kluci nevíte kde objednat podvozek aniž bych musel poslat peníze předem měsíc a tak ?????? samo že dobírkou atd. to taky zaplatím předem ale už aspon tak nějak regulerněji. chtěl sem Weitec klasika pevný -30. -30 . ale i v DM tuning chtějí 50% zálohu předem než vůbec něco objednají.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- F.l.a.n.e.l.
já si vybíral na escape6.com nebo cz. teď nevím. Weitecy vedou
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
objednáno , cena i jednání více než slušnéF.l.a.n.e.l. píše:já si vybíral na escape6.com nebo cz. teď nevím. Weitecy vedou
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- F.l.a.n.e.l.
Jo jsou celkem vklidu no... a taky mi vadilo že plno obchodů chce zálohu předem...
Mate nekdo zkusenost s SMG (Sequential Manual Gearbox)? Cet jsem, ze pri klidne jizde neprijemne cuka ve volantu. Nad 6tis rpm cukani mizi. Prijde mi trosku nudne, radit padly pod volantem a hlavne bych postradal spojku.. Ze bych byl staromodni..?
Live4Ride Syndicate
kua Igor už nám z těch amerických požitků dočista zmagořilSly píše:Mate nekdo zkusenost s SMG (Sequential Manual Gearbox)? Cet jsem, ze pri klidne jizde neprijemne cuka ve volantu. Nad 6tis rpm cukani mizi. Prijde mi trosku nudne, radit padly pod volantem a hlavne bych postradal spojku.. Ze bych byl staromodni..?
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Sly: záleží, na co to auto máš, jestli pro zábavu, tak bych SMG doporučoval
...
Naposledy upravil(a) Dolph dne 23 kvě 2008 01:00, celkem upraveno 2 x.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
Pokud nejsi uplně blbý tak se s tím naučíš během týdne jezdit a pohoda. Při přeřazováni si musíš pohrát s plynem a potom je řazení naprosto plynulé. Rychlost přeřazení je fantasticky rychlá oproti manuálu.... člověk je z tohoto opravdu unešen. U M3 E46, M5 E60, M6 a M3 E92 jde ještě nastavovat rychlost přeřazení pomocí přepínače. Na pořádné driftování to ale neníSly píše:Mate nekdo zkusenost s SMG (Sequential Manual Gearbox)? Cet jsem, ze pri klidne jizde neprijemne cuka ve volantu. Nad 6tis rpm cukani mizi. Prijde mi trosku nudne, radit padly pod volantem a hlavne bych postradal spojku.. Ze bych byl staromodni..?
E36 - E46 - E92
Nejde mi ani tak o problematiku zvladnuti razeni, ale spis o pocit z jizdy. Prece jen, momentalne mam automat a kvaltovani mi proste chybi. Nehlede na to, ze je to jak sekani travy. Brzda, plyn, brzda, plyn. Leva noha nevyuzita. Neprijde mi to jako sportovni a drave pojeti jizdy, ba naopak. Je mi jasne, ze Chevy, ve kterem ted jezdim zdaleka nedosahuje vykonostniho potencialu M3, ale pouzivani leve nohy je pro me zazita praxe, ktera by mi u tak sportovniho auta, jakym je napr. M3 E46 zrejme chybela.. Ze by otazka zvyku? Ze bych po prvnim nasednuti, zakvaltovanim zmenil nazor?
Live4Ride Syndicate
- Indi
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem možnost si vyzkoušet BMW M6 a to řazení je bez problému a hodně rychlé. Zvyknul jsem si na to za pár minut a paráda.
A dá se s tím v pohodě i blbnout, jen né dlouho, elektronika si tu převodovku hlídá ve všech směrech.Momentálně nejsilnější zážitek a krásně strávené odpoledne. A požitek z jízdy?Nádhera, hlavně tam chybí, ten hloupý nástup klasického automatu, šlápneš a je tam okamžitá reakce.
A dá se s tím v pohodě i blbnout, jen né dlouho, elektronika si tu převodovku hlídá ve všech směrech.Momentálně nejsilnější zážitek a krásně strávené odpoledne. A požitek z jízdy?Nádhera, hlavně tam chybí, ten hloupý nástup klasického automatu, šlápneš a je tam okamžitá reakce.
Nikdy se nevzdávat.Nikdy neříkat nikdy a občas je potřeba začít znova.
1.9 TDI PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Možnost úprav, údržby a diag. Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
1.9 TDI PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Možnost úprav, údržby a diag. Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Super, diky. V podstate jsem neco takoveho chtel slyset.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
eM3 e46
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
úplně mě zamraziloF.l.a.n.e.l. píše:eM3 e46
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Sly: máme asi stejné dilema
Akorát mě trochu zaráží, koho se na M3 E46 zeptám, tak mi řekne, že tam motor jde po 100t km do sraček, co je na tom pravdy?
Slysim prvne. Pokud clovek koupi od cloveka, ktery ho pravidelne servisuje (vetsina z nich je pravidelne servisovanych, co jsem zatim videl), nemyslim si, ze by inzenyri v bmw stvorili ultimate driving machine, ktery se po 100K km rozsypal. Predpokladam, ze pocitaji s faktem, ze majitel nebude s autem jezdit na nakupy.
Ale proc nemrknout na M3 forum? Urcite tam zkusenosti s provozem a zivotnosti motoru budou.
Ale proc nemrknout na M3 forum? Urcite tam zkusenosti s provozem a zivotnosti motoru budou.
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
pri dobrem zachazeni je motor drzak a prevodovka je primo nesmrtelna.
Jinak jsem jezdil v M6 s SMG II prevodovkou .... a neumim si predstavit , ze bych si neco takoveho poridil do 911ky.
Jinak jsem jezdil v M6 s SMG II prevodovkou .... a neumim si predstavit , ze bych si neco takoveho poridil do 911ky.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Dnes ráno jsme dorazili z worthersee a musím říct že zážitek neskutečnej parádní výlet se super lidičkama nějaké fotky jsme pořídil ale není jich mnoho cca 600 ještě musím protřídit ale budu mít ještě fota od ostatních takže to pak bude na dvd a nechám kolovat jo a synci přiští rok jedu znova klidně i na týden
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
podle me na zabavu obcasnou na okruhu je lepsi manual. Je pravda , ze dnes Lamborghini a Ferrari maji vetsinou robnotizovane prevodovky stejne jako F1 ..... ale ty auta neuvidis driftovatSly píše:Povidej.
Zaregistruj se na nejakem M3 foru a budes mit informace z prvni ruky
http://www.m3forum.com/
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem