Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
17:30 dny Orlove Support LesbiensLukees píše:Sraz dnes kde v kolik???
http://www.supportlesbiens.cz/?page=2&koncerty=0
co udelat srazik v Orlove ..... koncert je pochopitelne gratis v ramci oslav
http://www.mapy.cz/#x=142294400@y=13534 ... _149833601
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Re: Live4Ride Syndicate
ja tam jdu
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
a sraz nekde driv a pak pojedeme spolecne pojedeme tam ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
co tak dat sraz v Orlove na Shellce v 17 hodin ???Luke_TDI píše:a sraz nekde driv a pak pojedeme spolecne pojedeme tam ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ok Tome to by slo. Musim jeste neco zaridit tak to snad stihnu. Kdyby neco tak zavolam.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- F.l.a.n.e.l.
Lukes: myslím že ses ve Worthu neztratil.... Kufa fotky provokace jak cip... a proč maj všechny golfy pětidíru??? kuaaaa
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Dneska srazik nestihame...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jedu na nábytek pokud to bude časově vycházet stavím se, jinak asi po cestě KFC na večeři
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
ok, prijedu na shellku
Letos jsem nejel svým to až příští rok jinak dneska po cestě do Zlína čekám v Krhové abych se napojil na hlavní a zezadu to do mě napasavola fabie od skanske byla to docela šlupka poněvadž mi vypadla z kaslíku peněženka i mobil tak to jdu okouknout a naštěstí žádná deformace je trochu podřený a místy prasklý lak tak jsem frajera skásnul o 2000 a v klidu jsme se rozešli.F.l.a.n.e.l. píše:Lukes: myslím že ses ve Worthu neztratil.... Kufa fotky provokace jak cip... a proč maj všechny golfy pětidíru??? kuaaaa
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Gynga jj kupil jina moznost ani nebyla v nafte se to nerobi!
Jinak supporti byli luxusni super show !!!
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
vcera jsem to zihadlo videl .... mam radost, ze motorkaru pribyvaLuke_TDI píše:Gynga jj kupil jina moznost ani nebyla v nafte se to nerobi!
i kdyz ubyva jich taky dost
http://zpravy.idnes.cz/pet-motorkaru-a- ... _krimi_pei
jinak : Supporti fakt super ! hlavne na konec jak mu dala jedna soudruzka kytku : Borec rekl: "tak jsem si myslel, ze se toho nikdy nedoziju - a dozil jsem se a zrovna v Orlove"
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Jj taky to vidim jak borci litaji kolem me a narovinu se ani moc nedivim . Asi si dam do svetel stroboskopy a safetycar rullez
A jinak supporti fakt super hned jsem si musel na rapidu koupit jedno album Laughing
A jinak supporti fakt super hned jsem si musel na rapidu koupit jedno album Laughing
No jak to tak vidím,tak jsem rád, že mě už motorky neberou. Už jsem si i možná vybral svoji dávku štěstí...
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jj v nedeli se mi zabil znamy cestou z roznova bohuzel smutny obrazek v cca 2.00min http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=25.05 ... 38v=137541tomoking píše:vcera jsem to zihadlo videl .... mam radost, ze motorkaru pribyvaLuke_TDI píše:Gynga jj kupil jina moznost ani nebyla v nafte se to nerobi!
i kdyz ubyva jich taky dost
http://zpravy.idnes.cz/pet-motorkaru-a- ... _krimi_pei
jinak : Supporti fakt super ! hlavne na konec jak mu dala jedna soudruzka kytku : Borec rekl: "tak jsem si myslel, ze se toho nikdy nedoziju - a dozil jsem se a zrovna v Orlove"
nema cenu to rozebirat kdyz R.I.P, diky .....
Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 26 kvě 2008 16:08, celkem upraveno 1 x.
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ja za dnou L4R nalepku nemam Jo a zitra konecne jdu menit turbo tak octa bude opet v kondici
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
o co gou predsedo ? nejak mi prestalo fungovat moje pristupove heslo
Taky mi nefunguje přístup synci, co s tim máte?
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kurde tak to je jasne jsem dneska mel konzultaci s dankem a neznel moc nadsene ze jsem po nem chtel aby pracoval, LENIVEC JEDEN
Prave jsem se vratil z New York City. Docela masirka mesto. 30mil lidi je 30mil. Bydlel jsem v New Jersey City, do NYC je to asi 15min metrem pod Hudson River. Na zpatecni ceste jsem to vzal pres Philadelphii.
Az se trosku vzpamatuju z cesty, zkusim nahazet nejake fotky. Nejvetsi zazitek byl z Empire State Building, kdy jsem z 86. patra videl cele New York City jako na dlani. Mam i 4 kratoucke videa, z kazde strany Empire state jedno.
Az se trosku vzpamatuju z cesty, zkusim nahazet nejake fotky. Nejvetsi zazitek byl z Empire State Building, kdy jsem z 86. patra videl cele New York City jako na dlani. Mam i 4 kratoucke videa, z kazde strany Empire state jedno.
Live4Ride Syndicate