blatnik, nastřik v domacich podminkach
Moderátor: Dave0401
blatnik, nastřik v domacich podminkach
--------------------------------------------------------------------------------
zdar chlapi mam dotaz potřebuju střiknout blatnik na favo stači mi zakladem na černo ale aby to vydrželo s vnitřni strany jasny tlumex plastik třeba ale z vnějšku............... blatnik přinesu s tou černou ochrannou barvou z obchodu a jak postupovat dal jakou barvu černou mat.zaklad? co pod ni ? hoď te mi tu postup P.S. barva ve spreji by na to mohla stačit? střikaci pistoli s kompresorem nemam
zdar chlapi mam dotaz potřebuju střiknout blatnik na favo stači mi zakladem na černo ale aby to vydrželo s vnitřni strany jasny tlumex plastik třeba ale z vnějšku............... blatnik přinesu s tou černou ochrannou barvou z obchodu a jak postupovat dal jakou barvu černou mat.zaklad? co pod ni ? hoď te mi tu postup P.S. barva ve spreji by na to mohla stačit? střikaci pistoli s kompresorem nemam
- Michal71717
Vnitřek smirek 80ka odmastit základ a pak body,venek pokud se to černé šoupe tak uplně pryč smirkem,pokud drží tak mužeš jen rozbrousit vodním smirkem tak 400kou a pak zaklad nebo plnič,pak na zaklad vrchní barvu nebo na plnič taky vrchní ale plnič je třeba taktež rozbrousit,tak 800kou před nastřikem vrchní barvy
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Re: blatnik, nastřik v domacich podminkach
martini: Tobě nefungují na klávesnici čárky? To je neskutečný teror pochopit z toho co píšeš,co že to vlastně chceš.
das Auto
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Citlivko
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
tohle behem dne betre to odspodu
- Přílohy
-
- IMAGE_135.jpg (168.92 KiB) Zobrazeno 696 x
-
- IMAGE_130.jpg (179.28 KiB) Zobrazeno 696 x
-
- IMAGE_125.jpg (192.76 KiB) Zobrazeno 696 x
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
spray... pistoli jsem mel jinde a nedostupnou,tak jsem musel pouzit toto reseni. je o pro dedu,tak to je celkem jedno. Ale je to strikle hodne dobre, cmouhy a nebo podobne hnusy tam nenajdete
par rad: pred strikanim sprayem si ho dejte do teple vody (nebude prskat kapky), strikane misto se mi osvedcilo predehrat aby bylo alespon vlazne a to treba horkovzduskou a potom rozprasovacem poprasit vodou okoli - to stahne prach k zemi
a sorry ze jsem nenapsal driv, byl jsem v praci..
par rad: pred strikanim sprayem si ho dejte do teple vody (nebude prskat kapky), strikane misto se mi osvedcilo predehrat aby bylo alespon vlazne a to treba horkovzduskou a potom rozprasovacem poprasit vodou okoli - to stahne prach k zemi
a sorry ze jsem nenapsal driv, byl jsem v praci..
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
pohled cislo 2
opravdu ani cmouha
opravdu ani cmouha
- Přílohy
-
- IMAGE_136.jpg (155.44 KiB) Zobrazeno 629 x
shelby:no pravě když se tak bavime, ja jsem už kdysi něco střikal ale u většich ploch mi to dělalo čmouhy tu mlhu že to nebylo leskle v kuse ,mužeš mi napsat jestli je nějaky postup nebo figl? dik/kromě toho co už si napsal/ metaliza nebo barva, postup bude asi stejny
Naposledy upravil(a) martini dne 28 kvě 2008 19:22, celkem upraveno 1 x.
- F.l.a.n.e.l.
tohle metla nebude a ty už jsi projebal tolik peněz za net, že kdyby si tu dva týdny nezjištoval co a jak, tak si to už mohl mít v laku
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
jediny co me jeste napadlo, tak ze to musis srikat jakoby krizem a vic vrstev. normlne z leva do prava a pak od zhora dolu, vzdy to striknu, prohreju horkovzduskou (ne moc abz to nezaclo bublat ale pritom to uschlo) proste tam nenacakat litr barvy najednou a cekat ze to bude super. obyc barva musi mit uz v sobe namichanej lak. Metla se strika lip, super kreje a slejva se (ale opatrne aby misto slevani nestekala ) a lak se dava teprve az na ni az je super proschla! kryci cirej lak by mel mit o neco vetsi tlak nez potrebuje barva, tak je lepci ho strikat z pistole. heh a to jsem se jeste pred rokem strikani bal jak cert krize