[Fotky]Washington D.C., Norfolk, VA.Beach, NYC, Philadelphia
Moderátor: Dave0401
Re: Trip to Washington D.C.
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 11 srp 2014 10:05, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řekneš mi jak ho máš velkýho?Já si pak změřím toho svýho a když ho budu mít delšího tak se budu moc smát zase já tobě!Intelektuální rovina bude stejná...Taboo píše:Tak to se omlouvam . Jste pouze pet let pozadu .
✠Luftwaffle✠
Live4Ride Syndicate
Pokud se projekt neprodlouzi, predpokladam ze ne, budu se vracet 13.6.Panda píše:sly pěkný fotky, to muzeum je paráda a v tom mekáči sem myslím taky byl
jináč do kdy tam budeš?
Live4Ride Syndicate
tak to je pěkný, já letím 14.6. takže se třeba někde mineme na letišti
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Nevim, jestli jde o mou blbost, ci blbost php fora, nicmene mnou zazita emacs klavesova zkratka CTRL+U zde nemaze text od pozice kurzoru na zacatek radku, ovsem cele okno textu odpovedi.
Takze si zcela jiste dovedete predstavit, kam sla slaba hodinka stravena nad fotoreportem z predminuleho a tohoto vikendu.
Spravne, do sracek.
Po druhe uz jej nepisu, takze jen link na fotky bez komentare. Vrele doporucuji 4 videa z Empire State Building a jedno z Time square.
Pokud mate jakekoliv dotazy nebo chut me premlouvatt, at toto sepisu znovu a kompletne, rad vas poslu do prdele po icq.
Norfolk, Virginia beach, New Jersey City, New York City, Philadelphia.
Enjoy
http://www.l4r.protovision.cz/sly/NYC
Takze si zcela jiste dovedete predstavit, kam sla slaba hodinka stravena nad fotoreportem z predminuleho a tohoto vikendu.
Spravne, do sracek.
Po druhe uz jej nepisu, takze jen link na fotky bez komentare. Vrele doporucuji 4 videa z Empire State Building a jedno z Time square.
Pokud mate jakekoliv dotazy nebo chut me premlouvatt, at toto sepisu znovu a kompletne, rad vas poslu do prdele po icq.
Norfolk, Virginia beach, New Jersey City, New York City, Philadelphia.
Enjoy
http://www.l4r.protovision.cz/sly/NYC
Live4Ride Syndicate
Re: Washington D.C. + Norfolk, VA.beach, NYC, Philadelphia
Live4Ride Syndicate
chytre na te dalnici odstavny pruh v pravo a jeden pruh navic vlevo.. super fotky slaji jinak
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
peknej vylet
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
krásné fotky
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nápis "VITÁME VÁS" na Times Square, ten je celkem v pořádku
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Zasraný USA. Jinak fotky pěkný
Co se dalnic tyce, bezne jsou sjezdy vlevo, kdy se po plne care dva pruhy proste oddeli. Kupodivu to funguje. Pripadne benzinky nebo odpocivadla na leve strane, jakoby uprostred mezi obema smery. Neni tak treba stavet benzinku na kazde strane.remix píše:chytre na te dalnici odstavny pruh v pravo a jeden pruh navic vlevo.. super fotky slaji jinak
Bohuzel jsem nevyfotil 24 proudovku za New Yorkem. 12 pruhu v kazdem smeru.
Live4Ride Syndicate
Fotek mam cca 350, kdyby se chtel nekdo podivat na vsechny, napiste mi na icq.
Live4Ride Syndicate
Ja bych teda mrknul. Neslo by to dat nekde na nejake edisk nebo neco v rarku ke stahnuti vse?Sly píše:Fotek mam cca 350, kdyby se chtel nekdo podivat na vsechny, napiste mi na icq.
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Pekne fotecky a slyi klavesova zkratka ctrl+z ti pomoct nemohla ? Pocitam ze ji urcite znas
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
G3-Lower> eDisk neni treba. Udelam ho pres noc ze sveho pc Zabalim to a rozjedu na svem notebooku ftp demona, no problem. Verejnou IP mam ale jen na byte, tudis cca od 00hod do 14:50 vaseho casu muzu server nechat bezet.
Kdokoliv by si chtel fotky stahnout, napiste mi na icq a domluvime se. 62123658
Luke> CTRL+Z je pod unix-like systemy SIGSUSP signal - ukonceni foreground procesu. Jinak ve VI nebo EMACS modu mi ta zkratka nic nerika, myslim, ze neni standartne namapovana.
Kdokoliv by si chtel fotky stahnout, napiste mi na icq a domluvime se. 62123658
Luke> CTRL+Z je pod unix-like systemy SIGSUSP signal - ukonceni foreground procesu. Jinak ve VI nebo EMACS modu mi ta zkratka nic nerika, myslim, ze neni standartne namapovana.
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak tim unixem se vse vysvetluje
Omlouvam se za mou troufalost zaradit te mezi windows users
Omlouvam se za mou troufalost zaradit te mezi windows users
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani