Nuda in school by ///:Petrli:///
Nuda in school by ///:Petrli:///
děják,to je předmět,kterej nenávidím tak jsem si zkrátil čas timhle co říkáte?komenty pls
- Přílohy
-
- BMW.jpg (45.54 KiB) Zobrazeno 1341 x
http://petrli.webnode.cz lepší než starý....snad
Re: Nuda in school by ///:Petrli:///
PROmin.ale vubec se nelepšíš .každé tvoje auto je křive a nudné.muj nazor
promin ale mas moc vysoky predni naraznik resp. mas moc vysoko predni svetla a kola (hlavne to zadni) jsou mimo misu
Příště zkus o dějáku nakreslit žižkův bojovej žebřiňák
jinak já si myslim že od toho prvopočátku tvé umělecké tvorby jsi se trochu šoupnul, ale bude trvat ještě dlouho než to bude vypadat k světu. Proto bych si kreslil jen takovy blbůstky jako ten povoz abys věděl jak se drží tužka* a pak přešel na složitější věci jako auta...
*né že bys to nevěděl, ale snad chápeš o tím chci říct.
jinak já si myslim že od toho prvopočátku tvé umělecké tvorby jsi se trochu šoupnul, ale bude trvat ještě dlouho než to bude vypadat k světu. Proto bych si kreslil jen takovy blbůstky jako ten povoz abys věděl jak se drží tužka* a pak přešel na složitější věci jako auta...
*né že bys to nevěděl, ale snad chápeš o tím chci říct.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
No oproti mě si profi_kreslíř , ale taky se mi na tom nelíbí ten moc vysokej přední nárazník.. Ale jinak pěkný, já bych to, jak už jsem podotknul, nesvedl
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
jopetr18.vt píše:PROmin.ale vubec se nelepšíš .každé tvoje auto je křive a nudné.muj nazor
sorry za OT.ale kroci:už jsem si koupil jolly dal jsem na tebe, dělám bawora a asi to je dobré.:Kroci:. píše:jopetr18.vt píše:PROmin.ale vubec se nelepšíš .každé tvoje auto je křive a nudné.muj nazor
sehnal si je jeste jo? tak parada ... uy bz to melo jit samopetr18.vt píše:sorry za OT.ale kroci:už jsem si koupil jolly dal jsem na tebe, dělám bawora a asi to je dobré.:Kroci:. píše:jopetr18.vt píše:PROmin.ale vubec se nelepšíš .každé tvoje auto je křive a nudné.muj nazor
neapu,kdyz nedokážes nakreslit pořádnej tvar auto,proc nekreslíš prěs pérovku,třeba si ji vytiskni,a podloz ji pod pruhlednejsi papir,ne zrovna vykres,a prekresli si ji,odgumuj predek treba spojler,a dokresli ho jak chces ty...urco ti to zacne pak jit...tohle je o nicem,vsecko mas krive..skus to co jsem ti napsal
kroci:co bych je nesehnal?kupil jsem obyč jolly za 50kč.12kusů.a připomínají mi tvoje barvy. vt.tuner:taky robim přes perovky jak to říkáš..a asi furt budu..
tak tojo, Ja jsem je nemohl vubec nikde sehnatpetr18.vt píše:kroci:co bych je nesehnal?kupil jsem obyč jolly za 50kč.12kusů.a připomínají mi tvoje barvy. vt.tuner:taky robim přes perovky jak to říkáš..a asi furt budu..
Jinak k autu: NA to ze to je ve skole bez perovky to podle me neni nejhorsi
Si možná ještě nezkusil kreslitkujon píše:No oproti mě si profi_kreslíř , ale taky se mi na tom nelíbí ten moc vysokej přední nárazník.. Ale jinak pěkný, já bych to, jak už jsem podotknul, nesvedl
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
máš pravdu 7. třídaLadronek píše:Já nevim, ale píše že má děják.. podle mě chodí na základku a jestil je třeba v 7mé třídě.. tak mě to příjde dost kvalitní ten obrázek.. a časem se vyčrtá
http://petrli.webnode.cz lepší než starý....snad
Hele kecaj, je vidět, že nějakej talent máš a teď už to chce jen trénink. Perspektiva je docela dobrá, na to kolik ti je, stínování taky nějaký začíná být vidět (jen si víc přimhuř oči až se na to budeš koukat aby ti vylezli stíny) a nečmárej jen při dějepisu (hádám, že to je tak jednou možná dvakrát týdně) ale pořád a budeš určitě dobrej, to se pozná
držím palce
držím palce
- Porsche Boxster 2.7 r.99 220k aktual
- BMW 750iL r.05 e66 366k aktual
- BMW 330i M-Paket r.01 231k
- Honda Accord 2.2ies Coupé r.96 150k
- Honda Accord 2.0 Coupé r.93 140k
- CRX II.g VTi-Sir EE8 175k
- Crx ED9 135k
- BMW 750iL r.05 e66 366k aktual
- BMW 330i M-Paket r.01 231k
- Honda Accord 2.2ies Coupé r.96 150k