Live4Ride Syndicate

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Sly
Kontaktovat uživatele:

Re: Live4Ride Syndicate

Příspěvek od Sly »

Mimochodem, jeste jsem nejak neresil prodej sveho VW, tak kdyby mel nekdo zajem. Je to auto bez investic, najeto 95tis km. Cerstve po rozvodech. Cenovku bych videl kolem 160tis, pripadne navrhnete, kdyby mel nekdo zajem. V nejhorsim pripade to udam Ackam.
Live4Ride Syndicate

Viking

Příspěvek od Viking »

Nejsem žádný odborník na rady...nějaké auta jsem už měl, i BMW. Co se týče výkonu, tak mi čert bohatě stačil a kdybych nemusel, tak jsem ho neprodal. Je to fakt o tom, co člověk chce. Jestli sportovní svezení a nebo sporotvní svezení v extrému (rám, sedačky aj.) Já jsem zastánce toho druhého. Dle mého názoru je na turbo motoru více věcí, co se můžou posrat. M3 motor jede, jede a jede ale určitě jsi o nich něco četl, takže víš, že se o něho musí člověk hooodně dobře starat a když blbě při koupi trefíš, tak si rovnou můžeš koupit další M3 na ND. M3 je mazec jako prase (já vždy chtěl M3 E36 3,2), ale už to potřebuje jisté zkušenosti za volantem. Mé 318 IS na mokru bylo pěkně lítalo a co teprve 300 ps :oops: Asi bych napsal klukům na BMW forum(pokud jsi to už neudělal :wink: ) četl jsem tam nějaké názory že M3 E46 ano, ale bez SMG a jiné....

Nehledě na rok výroby jsou zajmavé třeba: Audi S2, Supra??

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Extrem mi nevadi, nicmene uz nechci takovy, jakym byla crx. Hranice extremu, kterou jsem schopny jeste akceptovat je pro me Tomasova subarka. Zrejme by me vadila jen absence airbagu u ridice. Klec a vyhozene zadni sedacky (pokud t auto nejake mit bud) uz ne. Chci auto, ktere bude fungovat jak pri prilezitostnem svezeni na okruhu, sprintech, tak jako kazdodenni dopravovadlo do prace. Takze vyvazeni sport vs. bezne svezeni asi 70:30. Coz si myslim, ze splnuje seriova Z3 M/WRX.

Predpokladam, ze kuprikladu takova E46 M3 je stale relativne draha zalezitost a clovek, ktery si ji muze dovolit, nesetri na pravidelnem servise. Ma to celkem do oci bijici ukazatel teploty oleje, tudis pokud clovek neni uplne psycho, za studena tomu plny knedlik neda. Myslim, ze oproti E36, ktera se ted da koupit uz za relativne malo penez si E46 muze drzet stale jeste ten pomyslny level "kdyz uz si to koupim, mam i na servis". Kazdopadne vymastenych lidi je spousty a ma predstava muze byt naivni.

Ad 320hp. Samozrejme, je treba mit z auta respekt. Nemyslim si, ze bych byl typ cloveka, ktery v okamziku, kdy do ruky dostane silnou karu musi jit okamzite k hranici auta, v horsim pripade az za ni. Kdyz mi bylo 22 a koupil jsem si crx, mela tehdy snad 130hp. Bylo to me prvni auto, jezdil jsem s ni dva mesice doslova predpisove. Mel jsem strach. I kdyz jsem ji mel po pul roce docela v ruce, nemyslim si, ze bych byl nebezpecny ridic, jak pro sebe, tak pro sve okoli. Ale to je tema, o kterem bych se na foru bavil jen nerad. Nechci nedejboze neco zakriknout.

Supra. Videl jsem jen supry kolem roku 93, coz uz je mimo vysek aut, o ktere mam zejem. Chtel bych 2000+. To same S2.

Novejsi S4 tu silu sice maji, dokonce i podobna cenova kategorie, ale kombi urcite ne. Citil bych se spise v mensim aute, 2 dvere.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

SMG. Taky jsem par nazoru precetl. Asi budou existovat dva tabory lidi. Ten "old fashioned", pro ktere je kvaltovani se spojkou spojeno se sportovni jizdou, bez tohodle ani ranu. Druhy si na poloautomat proste zvykne a neresi, ze za ne z casti ridi pocitac. To uz se ale v dnesni dobe deje tak i tak. Jen poloautomaticke razeni muze byt pro nekoho uz silnejsi sousto.

Ve finale ma bmw s SMG o 0.4s rychlejsi stovku.
Naposledy upravil(a) Sly dne 06 čer 2008 22:29, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Slyi jedina otazka v pripade ze by jsi vzal tomasovou subarku jak by jsi resil spojku ?
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Luke> Co konkretne mas na mysli? Tomas mel driv naprosto totozny pritlacak a lamelu jako ja na crx. ACT Extreme Heavy Duty power plate + ACT racing 6pads clutch disk. Pamatuju si, ze jsme si v te dobe vymenili auta a oba jsme uznali, ze ma spojka je surovejsi, nez Tomova. Takze jestli je otazka na tohle, jsem zvykly. Naopak mi tenhle typ spojky ted chybi :D
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Dokonce jsem kvuli ni menil setrvacnik na model 90+, mel o 2mm vetsi treci plochu, nez 88-90. Na ten ACT tak extremni pritlacak nedelal. CRX byl jeden velky extrem.
Live4Ride Syndicate

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

No myslim to ze ted ma kramickou spojku (pokud to neni to co jsi vypsal ve svem prispevku) a nedovedu si moc predstavit jak s tim popojizdis v brne napr. v zacpe
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

jako luke.... parkovani nekde v podelne rade musi byt masakr. :D
keramika skace po trech metrech :D
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Pokud nedoslo k nejake dalsi zmene, soucasnou spojku jsem Tomovi objednaval ja. Nebyl s ACT spokojeny. To co se tam davalo potom nebyl uz takovy hardcore. Melo to slabsi pritlak. Pedal nebyl ta extremne tuhy. Jak jsem napsal, mel jsem moznost ridit par podobne nalazenych aut a musim priznat, ze surovejsi spojku, nez mela ma crx jsem nezazil. Proto pro me zatim jakakoliv keramika problem nebyl.

Skoda, ze jsi nevidel muj odjezd z Hondy, kdyz jsem do crx po uprave sedl poprve :D To byla legrace. Taky jsem s touhle spojkou absolvoval 8km kolonu u Hranic na Morave. Troufam tvrdit, ze s keramikou se po meste bez vetsich problemu jezdit da. Pojem "keramicka spojka" nahani vetsi hruzu, nez ve skutecnosti je.

Btw., v crx byly dokonce i polyurethanove silentbloky ;-) Ja Tomasovu Subarku ridil. Je surova. Presne tak surova, jak to mam rad. Jeden z duvodu, proc o ni mam zajem a dokazu si s ni predstavit i kazdodenni jezdeni neb prave tehdy se z nej stava fun a ne rutinni jizda treba do prace :D
Live4Ride Syndicate

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

OK v tom pripade mlcim a preju dobry kup 8) A i kdyz na mem nazoru vubec nezalezi asi bych sel do subarky od toma vis na cem jsi.

felda

Příspěvek od felda »

jako luke poslední věta... 8)
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

felda píše:jako luke poslední věta... 8)
Jakou mas RZ ? Jsem te dneska nahanel po karvine a nakonec to byl frajer tak o tri hlavy vetsi jak mi dva dohromady :D

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Luke_TDI píše:
felda píše:jako luke poslední věta... 8)
Jakou mas RZ ? Jsem te dneska nahanel po karvine a nakonec to byl frajer tak o tri hlavy vetsi jak mi dva dohromady :D
To jsou všichni ne?? :lol: :lol: :lol:
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Pekne se to cte...myslim diskuze ohledne M3/Z3/WRX...jsem zvedavy co ti nakonec bude rikat pane. Moje srdce by bojovalo mezi E46 M3 a WRX.
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -

rostaVR6

Příspěvek od rostaVR6 »

BMW Z3 M coupé je jasná volba

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Jasná volba asi jo, ale už je to celkem staré auto. E46 i Subaru je určo aspoň o 5 let novější
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

auto jsem drzel puvodne pro Ladise , Ladis ma ted jine plany tak muzu sverit sve Scoobie do jinych (dobrych) rukou. Chtel bych to auto mit sem tam na oku at vim jaky je jeho dalsi osud . Neprodavam ho kvuli love - nastrkal jsem do toho tolik, ze se to neda uz ani vycislit .... mam pocit, ze mi stoji pred domem nejak moc aut. Prodam WRX, pak 911 (next year) . Koupim za rok 911, 997 GT3 RS ..... myslim, ze mi nahradi jak WRX tak 911 Turbo .

Mozna ze me presvedci Nissan GT-R ....... kdo vi ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Kuci nejlepe motorkari tomek wesly dan pokud ma opraveno nechctete jet do radvanic na okruh jsou tam dneska zavody a budou i sidecary. Tak bych jel kuknout. Pujcil jsem auto tak bych nekam vyrazil na moto.

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

uzij si to, byl jsem loni a nic extra wet race :wink: letos jak to tak vididim bude repeteeee. Radeji setrete cas a naladu pro obnovu Terlickeho Kahance :wink:

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Tak terlicky okruh bude mazec. Skoro vsude vc. cilove rovinky je novy asfalt. Moc si to nedovedu predstavit ale tak samo jsem si to nedovedl predstavit v radvanicich jak tam jezdi kolem tech obrubniku. Kazdopadne je to jedne rovinka vedle druhe a bude to asi hoodne zajimave. 8) moc se na to tesim nevis nake datum kdy by to melo byt?

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

wesly - uz jsem slysel, ze nekdo chce obnovit tradici Terlickych zavodu. Mam to kousek za barak, takze pro me plus. Na terlcike rovince je ted polozen novy koberec, takze vse hraje do karet. Ale jak budou jezdit na Bludovicaku ten rondl mi je zahada :lol:

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

http://www.terlickyokruh.nolimit.cz/ ted jsem procetl diskuzi a poradatel sam rekl ze rondl v mestskych okruzich neni zadnou novinkou a bude pusobit jako zatka ale pry to neva pak se to roztaha :D

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Jo a pry tam ma byt na startu i 40motorek najednou

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

tomoking píše:auto jsem drzel puvodne pro Ladise , Ladis ma ted jine plany tak muzu sverit sve Scoobie do jinych (dobrych) rukou. Chtel bych to auto mit sem tam na oku at vim jaky je jeho dalsi osud . Neprodavam ho kvuli love - nastrkal jsem do toho tolik, ze se to neda uz ani vycislit .... mam pocit, ze mi stoji pred domem nejak moc aut. Prodam WRX, pak 911 (next year) . Koupim za rok 911, 997 GT3 RS ..... myslim, ze mi nahradi jak WRX tak 911 Turbo .

Mozna ze me presvedci Nissan GT-R ....... kdo vi ?
Mel jsem predbezne rozjednane Z3 M coupe a WRX Prodrive. K dispozici bylo i par peknych S2000.
Po nasem poslednim rozhovoru se situace meni. Troufam si tvrdit, ze bude v dobrych rukou. U TIRu/KFC ji uvidis minimalne nekolikrat do roka ;)
Live4Ride Syndicate

Viking

Příspěvek od Viking »

Sly 8)

a něco pro Tomovo snažší rozhodování

http://www.youtube.com/watch?v=hjwJl4t-DF8

konec říká vše :?:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Krasne video. Arab s britskym akcentem uz ma asi neco odjezdeno :D
Live4Ride Syndicate

FilipGTti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FilipGTti »

parada kdyby se tam neco jezdilo sem tam v prvni řade.. 8) :driver: 8)
DRS Daihatsu Racing Service

Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

kua ten arašid se tvari a mluvi jak by se mel kazdou chvili pořigat :lol:....vice mene porsche a BMW ma uz kde kdo :lol: , ale GT-R to by byl mazec, mit na to hrachy nevaham, ale je zas otazkou jak dlouho by sis pojezdil nez by to skoncilo v polsku nebo rusku :lol: :lol: :lol:

Dan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

kde bude dnes dsraz?
Obrázek

Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“