Ono zatím není co ukazovat za dva tři měsíce už to snad bude vypadat lípspyker píše: uka nějaký fotky ... sem furt hledal něco a našel jen poskromnu
(jen pro info a rýpaly... prdel už šla taky k zemi )
Ono zatím není co ukazovat za dva tři měsíce už to snad bude vypadat lípspyker píše: uka nějaký fotky ... sem furt hledal něco a našel jen poskromnu
Ty voe za tim stojí taky jíňa jo...už jsem to tu párkrát viděl, čučel jsem jak pukspyker píše: jinak tady... pan Jíňa stavil s kolegama...neříkám že nej škodovka ale určo nej škoda limuzína
Jak vidíš tak asi joDarkReaper píše:Hm dobra prace, to ma schvaleny, kdyz ma znacky?
provedu ale nejsem si jistej jestli chtějí takovou popularitu...maRkusVT píše:Spyku hod to do foto mesice z netu do pokecu at to vidi taky ostatni... a zkus to poslat klukum do autocaru ze stratosfery... by to mohli i dat do casaku pod editorial...
děláš jakoby si koukal jinak nečteš nevíš no ...chamelion píše:čučel jsem jak puk
No už teď to vypadá dost zajímavě..dík za fotoF.l.a.n.e.l. píše:Ono zatím není co ukazovat za dva tři měsíce už to snad bude vypadat lípspyker píše: uka nějaký fotky ... sem furt hledal něco a našel jen poskromnu
(jen pro info a rýpaly... prdel už šla taky k zemi )
prej tam bude z corvetty...matt píše:nema nekdo fotky ty skody 120 s motorem s audi?
ta je nej diky casum na sprintech
F.l.a.n.e.l.
tesim se az udelas bude mit original motor?
serie tam nebude (pokud se mi podaří zbastlit nějaký mezikus na převodovku )matt píše:nema nekdo fotky ty skody 120 s motorem s audi?
ta je nej diky casum na sprintech
F.l.a.n.e.l.
tesim se az udelas bude mit original motor?