*BMW*FOTO*SOUTĚŽ* >>>NEWS!!!
Moderátor: T-O-M
tweety: s tím co jsi napsal bohužel nemohu jinak než souhlasit... mrzí mě to :-/ a trochu mě to taky štve. Samozřejmě ideální by bylo šoupnout bez komentářů 3 fotky a bez "článečků" a keců čekat na hodnocení... je to taky to co mě na týhle soutěži nejvíc baví.. nemám hrachy z toho jestli vyberu pro někoho ty 3 nejlepší ale právě mě baví doma po večerech dumat nad tou spoustou fotek a vybírat ty 3 vyvolené... to je to co mě na tom asi nejvíc baví,,, a kecy typu "prvních" stránek kde jsou smazané příspěvky ale zůstávají v komentářích mi přijdou docela úsměvný.
to s legal nebo ilegal, vem to čert, to nemá žádnou váhu, já to jen zmínil že poslední dobou mám s policií kvuli těmhle kravinkám docela oplejtačky... dnes mi přišlo zase další pozvání k podání vysvětlení a začínám zvažovat jestli vubec ještě v praze jezdit autem... nechtěl jsem tim dávat najevo nic výjimečného... Věřím že porota má svoje měřítka a "naše kecy" okolo nechává ležet někde stranou... druhá věc, co mě docela mrzí je že v tomhle kole jsme dost ve výhodě co žijeme ve městě oproti těm co to mají do města daleko a nebo neznají takové místa k focení.. snad to alespoň někdo vezme trochu v úvahu... nicméně to nemění fakt že od hodnocení tu je někdo jinej
to s legal nebo ilegal, vem to čert, to nemá žádnou váhu, já to jen zmínil že poslední dobou mám s policií kvuli těmhle kravinkám docela oplejtačky... dnes mi přišlo zase další pozvání k podání vysvětlení a začínám zvažovat jestli vubec ještě v praze jezdit autem... nechtěl jsem tim dávat najevo nic výjimečného... Věřím že porota má svoje měřítka a "naše kecy" okolo nechává ležet někde stranou... druhá věc, co mě docela mrzí je že v tomhle kole jsme dost ve výhodě co žijeme ve městě oproti těm co to mají do města daleko a nebo neznají takové místa k focení.. snad to alespoň někdo vezme trochu v úvahu... nicméně to nemění fakt že od hodnocení tu je někdo jinej
Š Felicia 1.3i & BMW 328i coupe
Musel jsem vykrást staré fotky z těch co jsem fotil pro první kolo takže bych řekl že s nimi díru do světa neudělám,ale jezdit mi nejde.
- Přílohy
-
- P1020648TF.jpg (213.05 KiB) Zobrazeno 1939 x
-
- P1020644TF.jpg (218.76 KiB) Zobrazeno 1939 x
-
- P1020526TF.jpg (248.81 KiB) Zobrazeno 1939 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Nuze narychlo umyto a nafoceno.Jezdil sem po meste jak trubka,ale tady se mi to libilo nejvic
- Přílohy
-
- 1.jpg (56.16 KiB) Zobrazeno 1897 x
-
- 2.jpg (30.94 KiB) Zobrazeno 1899 x
-
- 3.jpg (209.68 KiB) Zobrazeno 1458 x
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Ondrais : Přesně tak, jsem rád že jsi mě pochopil, nemyslel jsem to zle proti nikomu. Spíš jsem myslel, jak si tu navzájem řeknem, že se nám to moc povedlo a že ty naše káry jsou stejně nejhezčí a že z toho prostě budeme mít všichni radost. Takový ty dohady, co je alibistický apod. jsou od věci. Já třeba moc rád kouknu na fotky od george, jakožto na celé album, protože fotky jsou téměř neskutečný. Totéž platí pro tebe, pokud máš album, mrskni ho sem, moc rád se podívám, protože z těch fotek cítím skutečný auto, se kterym se prostě denně lítá (do práce, nákupy, atd.) - žádná salónovka a o to víc mi to příjde pěkný
Chamelion : Jo, přesně tak, pod Větruší. Projel jsem půl nádrže po celym UL a vybíral, ale je to tu prostě o ničem. A kde by zase byly krásný fotky, tak mi hrozně málo korespondovaly s tématem. Nicméně pokud někdy budeš chtít, dáme se do společného fotcení, někde něco vyberem Zkoušel jsem to třeba i u Swisu u grafitů, v Hostovicích kde je vidět celý město zhora (nemám na to tak kvalitní fotoaparát), Stadice jsou třeba hodně pěkný u potůčku s přírodou. Míst je tu spousta, ale spíše na téma BMW v zátiší
Radek : To je jak z nějakýho dobovýho prospektu, především ta prostřední
Chamelion : Jo, přesně tak, pod Větruší. Projel jsem půl nádrže po celym UL a vybíral, ale je to tu prostě o ničem. A kde by zase byly krásný fotky, tak mi hrozně málo korespondovaly s tématem. Nicméně pokud někdy budeš chtít, dáme se do společného fotcení, někde něco vyberem Zkoušel jsem to třeba i u Swisu u grafitů, v Hostovicích kde je vidět celý město zhora (nemám na to tak kvalitní fotoaparát), Stadice jsou třeba hodně pěkný u potůčku s přírodou. Míst je tu spousta, ale spíše na téma BMW v zátiší
Radek : To je jak z nějakýho dobovýho prospektu, především ta prostřední
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Nechme dohady.Ja se rad koukam na fotky ostatnich,rad si prectu jak fotky vznikly,jestli legalne-nelegalne mi je opravdu fuk.
georgeovo album se mi taky dost libi.Rad se kocham nad necim co nesvedu,bohuzel.
Hlavne Vam zavidim ty pekny napady a mista pro foceni.
Doufam ze to tady bude pokracovat i po soutezi
georgeovo album se mi taky dost libi.Rad se kocham nad necim co nesvedu,bohuzel.
Hlavne Vam zavidim ty pekny napady a mista pro foceni.
Doufam ze to tady bude pokracovat i po soutezi
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Jo, času bylo dost, spíš nápad nebylT-O-M píše:"Něco na rychlo..."
"Tady taky narychlo"
"Rychlovka ode mě"
"V rychlosti jsem nafotil"
Tohle kolo nebylo o nic kratší než ty předchozí tak se nevymlouvejte narychlo , porotě to je jedno.
exE30 320i R6
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
tohle je pro pani rozhodci
a tohle pro panske osazeni poroty
Neberte to jako uplatek,ale jen jako zert Jelikoz vim ze porota je neuplatna
a tohle pro panske osazeni poroty
Neberte to jako uplatek,ale jen jako zert Jelikoz vim ze porota je neuplatna
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tweety: Chapu to obdobně jako ty, to na co jsem se ptal na začátku soutěže bylo jen pro to, abych věděl, jakym zpusobem porota hodnotí, což je pro mě dost stěžejní k výběru místa i fotek, vše mi bylo vysvětleno a pohodka. To jestli jsem fotil legal nebo ne, to je taky fuk, tahle soutěž mě nechci říct donutila, ale navedla na místa, kam bych normálně sám od sebe nezajel a za to jsem moc rád, i když to neberu nijak vážně, odměnou jsou mi luxusní fota. To že sem dal celou galerku, no comment, dělam ty fotky pro lidi a odměnou je mi to že se líbí, pro nic jinýho to ani nedělam. Já osobně se taky moc rád koukam na dílka ostatních a hledám na svých chyby a co by se dalo zlepšit. Za poloprofesionála se nepovažuji, jsem ubohý amater a mam obyčejnej kompakt občas si pujčim zrcadlo. Nejsem ani zastánce toho, když si někdo koupí drahou zrcadlovku jen na to, aby si namastil ego, ale přitom s tim ani neumí, hlavně že má (kvalitativně)lepší foto, znam několik těchto případů a proto se nebojim fotit horšim fotákem a snažim se z něj vymačkat co jde, protože si myslím, že tu správnou fotku udělá oko, až pak ji zachytí přístroj a o tom to prostě je, nikdy nebude nikdo stejnej, že vyfotí fotku stejně a to je jedna z věcí, která se mi na tom moc líbí. Doufam že všichni dojdem do zdárného konce a budem rádi nad tím, co se nám povedlo vytvořit a nemam potřebu se o čemkoliv hádat
E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
http://www.georged.estranky.cz/ - Foto-Zvuk-Akce
Výsledky 3. kola
Z tohoto kola mam velice dobrý pocit. Bylo náročnější než kola předchozí v tom, že se muselo počítat s výběrem lokality, což není vždy jednoduché. Vidím, každý z vás má svůj styl i přestože některé nápady byly podobné, což se dá očekávat, ale rukopis máte už každý jiný. Opět se ukázala těstnost výsledků, možná víc než předtím.
Congratulation to Ondrais and Fikux, again. Oba s 22 body.
Druhé místo se ztrátou jedné kytičky, ehm bodu obsadili 3 z vás - Bergos, George_D a Tweety. Velice pěkné fotky. Na místě třetím - V12.
Bergos měl moc hezké fotky, ale do tématu mi pasovala nejvíce ta 1. fotka s Vítkovicema. George_D - skvělá 1. a 3., hlavně ta 1.!! Tweety - 1. a 2., tentokrát opravdu moc pěkné. V12 - 1.fotka - super industriální. 3. nebyla špatná, ale něco malinko tomu chybělo. Ilegaltuner - 2. fotka u zdi za fiátekm - nápad dobrý, ale možná by tomu pomohl jen výřez a rámeček. 3. fotka pěkná, víc takových! Johny - dobré, ale moc monotóní. Na všech fotkách to samé. T613 - 2. fotka by nebyla špatná nebýt té kvality. Na zbylých jsem postrádal nápad.
Z tohoto kola mam velice dobrý pocit. Bylo náročnější než kola předchozí v tom, že se muselo počítat s výběrem lokality, což není vždy jednoduché. Vidím, každý z vás má svůj styl i přestože některé nápady byly podobné, což se dá očekávat, ale rukopis máte už každý jiný. Opět se ukázala těstnost výsledků, možná víc než předtím.
Congratulation to Ondrais and Fikux, again. Oba s 22 body.
Druhé místo se ztrátou jedné kytičky, ehm bodu obsadili 3 z vás - Bergos, George_D a Tweety. Velice pěkné fotky. Na místě třetím - V12.
Bergos měl moc hezké fotky, ale do tématu mi pasovala nejvíce ta 1. fotka s Vítkovicema. George_D - skvělá 1. a 3., hlavně ta 1.!! Tweety - 1. a 2., tentokrát opravdu moc pěkné. V12 - 1.fotka - super industriální. 3. nebyla špatná, ale něco malinko tomu chybělo. Ilegaltuner - 2. fotka u zdi za fiátekm - nápad dobrý, ale možná by tomu pomohl jen výřez a rámeček. 3. fotka pěkná, víc takových! Johny - dobré, ale moc monotóní. Na všech fotkách to samé. T613 - 2. fotka by nebyla špatná nebýt té kvality. Na zbylých jsem postrádal nápad.
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Diky za ohodnocení, koukam že s tim stejně nic neudělam at se snažim jak chci a vejš se nedostanu, tak odstupuji a nechám se předběhnout, odjíždím koncem týdne na dovču a asi nestihnu nic poslat, takže slava vítězum, mě stačí ta čest kua nějak mi blbne prohližeč a nemakaj smajlíky, takže
E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
taky velice děkuji za kladné ohodnocení, škoda že jsem tak zkazil ty detaily...
jinak podle mě jsou všechny mé fotky podle pravidel, jsou všechny foceny v městě Ostrava. Nemohu za to, že tady nemáme samé mrakodrapy, ale zase máme uprostřed města pole. ...aspoň to bylo originální.
jinak podle mě jsou všechny mé fotky podle pravidel, jsou všechny foceny v městě Ostrava. Nemohu za to, že tady nemáme samé mrakodrapy, ale zase máme uprostřed města pole. ...aspoň to bylo originální.
Naposledy upravil(a) bergos dne 23 čer 2008 21:01, celkem upraveno 1 x.
Takže slovní hodnocení soutěžních fotek ode mne
Fikux - spolu s Ondrou a Georgem D ode mne dostal nejvyšší počet bodů (8 bodů), špička je z mého pohledu velmi vyrovnaná. Nicméně, Fikuxova druhá fotografie (na náplavce) je pro mě nejhezčí fotkou tohoto kola, ani nedokážu popsat proč, ale prostě z ní cítím atmosféru, která mě zaujala nejvíc. Černobílé "něco" chybí, možná kontrast?
George_D - fotka z Roudnice je důkazem toho, že pěkná fota nemusí vznikat nutně jen v Praze Druhá fotka je poněkud neostrá - nevím jestli je to tím použitým filtrem, ale k nočnímu motivu mi to moc nesedlo.
Ondrais - moc se mi líbila atmosféra druhé fotky. U poslední fotografie bávo až moc zaniká moc mohutnou konstrukcí.
Tweety - u první forografie bávo také trochu zaniká, barevně splývá z pozadím. Za to u druhé fotografie ve skladu pěkně vyniká.
Johny55 - škoda, že jsou všechny fotografie "stejné". Kompozičně nejzajímavější je ta první.
Conscious - škoda, že jsi neměl možnost fotit přímo na téma, fotky nemají ten městský duch. Nicméně foto za plotem je originální nápad
Venca - úplně zbytečně body dolů za useknutý zadek na poslední fotce osobně mi "šikmé" fotky neva, pokud mají nějaký nápad a slušnou kompozici, ale tady to nebylo to pravé
Ilegaltuner - černobílá fotografie s barevně zvýrazeněnými prvky je velmi dobrý nápad - až na tu jednosměrku, které kousek chybí. Obarvením se na to úplně zbytečně upozornilo ...
bergos - pěkně sladěné auto s okolím
V12 - pěkné zasazení do městského prostředí, u té černobílé bych zkusila zvýšit kontrast.
T613 - fotky jsou nějaké neostré, nevím, jestli to byl umělecký záměr, nicméně mi k tomto fotkám nesedl
Fikux - spolu s Ondrou a Georgem D ode mne dostal nejvyšší počet bodů (8 bodů), špička je z mého pohledu velmi vyrovnaná. Nicméně, Fikuxova druhá fotografie (na náplavce) je pro mě nejhezčí fotkou tohoto kola, ani nedokážu popsat proč, ale prostě z ní cítím atmosféru, která mě zaujala nejvíc. Černobílé "něco" chybí, možná kontrast?
George_D - fotka z Roudnice je důkazem toho, že pěkná fota nemusí vznikat nutně jen v Praze Druhá fotka je poněkud neostrá - nevím jestli je to tím použitým filtrem, ale k nočnímu motivu mi to moc nesedlo.
Ondrais - moc se mi líbila atmosféra druhé fotky. U poslední fotografie bávo až moc zaniká moc mohutnou konstrukcí.
Tweety - u první forografie bávo také trochu zaniká, barevně splývá z pozadím. Za to u druhé fotografie ve skladu pěkně vyniká.
Johny55 - škoda, že jsou všechny fotografie "stejné". Kompozičně nejzajímavější je ta první.
Conscious - škoda, že jsi neměl možnost fotit přímo na téma, fotky nemají ten městský duch. Nicméně foto za plotem je originální nápad
Venca - úplně zbytečně body dolů za useknutý zadek na poslední fotce osobně mi "šikmé" fotky neva, pokud mají nějaký nápad a slušnou kompozici, ale tady to nebylo to pravé
Ilegaltuner - černobílá fotografie s barevně zvýrazeněnými prvky je velmi dobrý nápad - až na tu jednosměrku, které kousek chybí. Obarvením se na to úplně zbytečně upozornilo ...
bergos - pěkně sladěné auto s okolím
V12 - pěkné zasazení do městského prostředí, u té černobílé bych zkusila zvýšit kontrast.
T613 - fotky jsou nějaké neostré, nevím, jestli to byl umělecký záměr, nicméně mi k tomto fotkám nesedl
Velká holka v malým báwu (120dA)