Zdravim kámošovi, dne 19.6.2008 v 18:25 ukradli golfa v městské části Všebořice v Ústí nad Labem, byl viděn jak odjíždí směr teplice. Rok výroby 91 červená barva .nova spinaci skrinka tam byla, hlavne vysisovana kapota od slunce, vejfuk zadni cast uplne prorezla, tygrovany potahy vepredu radio bez panelu nefunkcni.
Jsou zde informace, že tyto golfy krade skupinka z Krupky u Teplic, pokud by někdo měl nějaké informace prosím sem nebo na telefon
732843498
Foto bohužel není SPZ ukradeného auta ULL 0994
Díky všem!
Ukraden VW Golf II 1.6 benzin
Zdravim, měli jsme štěstí v neštěstí. Golf byl spatřen přímo v čase krádeže jak s ním zlodějík upaluje směr Teplice majitelovou matkou. Vše se nahlásilo na policii i popis se nahlásil. Pak se to všechno dostalo ke mě obvolal jsem svoje známé co se tímto zaobírají a dostal sek jednomu jménu. Popis seděl a tak se to řeklo známému policajtovi ten neváhal a dal se do toho. O půlnoci našli u hospody v děčíně auto i s podnapilým řidičem(zlodějem) stejného jména jaký jsem dostal typ.
Říkám rovnou štěstí v neštěstí, nevím zda ti to k něčemu pomůže. Jelikož tohle byl golf II dalo se čekat že ho odcizil nějaký fe´ták( a také že jo). Vám vzali čtyřku, to je uplně jiná věc. Nechci kazit naděje ale čtyřka se nenajde taaé ukradli tátovi čtyřku golfa v dieselu a nikdy jí neviděl už.
Říkám rovnou štěstí v neštěstí, nevím zda ti to k něčemu pomůže. Jelikož tohle byl golf II dalo se čekat že ho odcizil nějaký fe´ták( a také že jo). Vám vzali čtyřku, to je uplně jiná věc. Nechci kazit naděje ale čtyřka se nenajde taaé ukradli tátovi čtyřku golfa v dieselu a nikdy jí neviděl už.