Rada pneu
Rada pneu
Asi to tu dlouho nebylo ale potřebuju radu ohledně pneu..
195/50 R15
Teď mám barumky, ale těch se potřebuju zbavit pač nedržej. Přemýšlím o Bridgestone Turanza ER300, jenže každej o nich říká něco jinýho. Tudíž prosím o názory na tuhle gumu, nebo mi případně poraďte jinčí, lepší...
Potřebuju aby výborně držely za mokra i sucha a aby nevydržely jen 10tkm.
195/50 R15
Teď mám barumky, ale těch se potřebuju zbavit pač nedržej. Přemýšlím o Bridgestone Turanza ER300, jenže každej o nich říká něco jinýho. Tudíž prosím o názory na tuhle gumu, nebo mi případně poraďte jinčí, lepší...
Potřebuju aby výborně držely za mokra i sucha a aby nevydržely jen 10tkm.
Ford Mondeo ST220
Re: Rada pneu
Bridgestone Turanza jsem měl v rozměru 205/55/16 a i když měly ještě dezénu dost, vyhodil jsem je. Pak se mi naskytly pneu Bridgestone Potenza a rozdíl byl opravdu znát. Dále z osobní zkušenosti můžu doporučit pneu Michelin Pilot a pneu Falken
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Bohužel Potenza se na můj rozměr nedělá, o Michelinu přemejšlím taktéž (ale má o třetinu vyšší cenu než Bridge) a Falken se mi moc nezamlouvá neboď jsem na něj neslyšel moc chvály...SPEEDY píše:Bridgestone Turanza jsem měl v rozměru 205/55/16 a i když měly ještě dezénu dost, vyhodil jsem je. Pak se mi naskytly pneu Bridgestone Potenza a rozdíl byl opravdu znát. Dále z osobní zkušenosti můžu doporučit pneu Michelin Pilot a pneu Falken
Ford Mondeo ST220
-
- Kontaktovat uživatele:
mame je na par sluzebnich autech a nemam s nima problem! Dokonce bych rekl, ze za ty prachy se vyplati! Podle myho pocitu drzej dobre jak na suchu, tak i na mokru a to nejsou na autech se 100 konemacr4sh3r píše:Přemýšlím o Bridgestone Turanza ER300
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
Právě to taky nechci na auti se 100 koňema, tak chci aby držely i při agresivní jízdě... Chci to nej co de sehnat mezi běžnýma pneu a dojezd nepotřebuji 60tkm, ideál tu sezónu cca 20tkm.provocation píše:mame je na par sluzebnich autech a nemam s nima problem! Dokonce bych rekl, ze za ty prachy se vyplati! Podle myho pocitu drzej dobre jak na suchu, tak i na mokru a to nejsou na autech se 100 konemacr4sh3r píše:Přemýšlím o Bridgestone Turanza ER300
Ford Mondeo ST220
Uniroyal RainSport II jsem v mým rozměru nenašel, jedině Uniroyal RainSport I.L.A.M.A. píše:cr4sh3r: turenzu sem mel na sluzebaku agresivni jizda sice jen 75 hp ale spokojenost
Falkenum se vyhni nikdy vice mame nje na ML a Mondeu a tragedie.
Docela bych bejt tebou se pozastavil nad Pirrelkama Pzero Nero moc nevydrzi ale drzi nebo Uniroyal RainSport II
A Pzero Nero se na můj rozměr taktéž nedělá, jinak bych je hnedka z fleku bral
Ford Mondeo ST220
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
koupil jsem ted Matador MP43 AQUILLA EVO 195/50 R15 ( http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=15 ) drzej super. a to i na vode
BA3 21044 ESPEX line 1.7i, r.v.1996
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
cedevita:neměl by jsi za ty prachy 215/40/16 ?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
hmm tak za ty prachy tam nic v tvem rozmeru nevidim,nejlevnejsi jsou FALKEN FK452 XL 1744 kc/kusBALI píše:cedevita:neměl by jsi za ty prachy 215/40/16 ?
- Přílohy
-
- falken452xl.jpg (38.13 KiB) Zobrazeno 1661 x
Neni problem sehnat ale co bys tak asi chtel za znacku?kenad píše:cedevita píše:ahoj,mohl bych ti sehnat v rozmeru 195 50 15 - 86V pneumatiky YOKOHAMA V102 za cenu 1360 kc/kus , jedna se o nove pneu.
Komu sem je prodal tak si je nemohl vynachvalit.
Nemáš nahdou gumy 195/45 r15?
Dokazu sehnat jedine nove,jete nemam.
sem se ted dival a nejlevnejsi co bych dokazal by byl NANKANG NS2 78V cena 1287 kc/kuscedevita píše:Neni problem sehnat ale co bys tak asi chtel za znacku?kenad píše:cedevita píše:ahoj,mohl bych ti sehnat v rozmeru 195 50 15 - 86V pneumatiky YOKOHAMA V102 za cenu 1360 kc/kus , jedna se o nove pneu.
- Přílohy
-
- na-ns2.jpg (28.73 KiB) Zobrazeno 1642 x
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Ty mám a jsem spokojen, dokonce za lepší cenovku...cedevita píše:sem se ted dival a nejlevnejsi co bych dokazal by byl NANKANG NS2 78V cena 1287 kc/kuscedevita píše:Neni problem sehnat ale co bys tak asi chtel za znacku?kenad píše:
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
Takový sám rozměr? Kde si je pořidíl? DO FM nemám dalekoŠigy píše:Ty mám a jsem spokojen, dokonce za lepší cenovku...cedevita píše:sem se ted dival a nejlevnejsi co bych dokazal by byl NANKANG NS2 78V cena 1287 kc/kuscedevita píše: Neni problem sehnat ale co bys tak asi chtel za znacku?
Zatím nevím ještě ale už je třeba nove gumy a asi koupim hned nové a mám klid... Nemáš Michelin Pilot? S něma sem byl hodně spokojenejcedevita píše:Neni problem sehnat ale co bys tak asi chtel za znacku?kenad píše:cedevita píše:ahoj,mohl bych ti sehnat v rozmeru 195 50 15 - 86V pneumatiky YOKOHAMA V102 za cenu 1360 kc/kus , jedna se o nove pneu.
tak na žiguliku je to skoro jedno, já když měl matadory, tak nejen že se rychle ztrácel vzorek, ale ani pořádně nedrželimaysner píše:koupil jsem ted Matador MP43 AQUILLA EVO 195/50 R15 ( http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuma ... &prumer=15 ) drzej super. a to i na vode
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Ani do F-M ani nikam jinam nemusíš jezdít, "samy" ti přijedou jojo 195/45 R15kenad píše:Takový sám rozměr? Kde si je pořidíl? DO FM nemám dalekoŠigy píše:Ty mám a jsem spokojen, dokonce za lepší cenovku...cedevita píše: sem se ted dival a nejlevnejsi co bych dokazal by byl NANKANG NS2 78V cena 1287 kc/kus
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... =So&Achse=
Subaru Impreza GT
Mrkněte na www.pneu.extralevne-pneu.cz mají tam největší výběr a výborný ceny.....