NOVY LAK - cena?
NOVY LAK - cena?
kolik může stát nechat prestrikat megana ... metaliza nebo neznáte nějakej web různýma cenama barev lakování atd? díky za rady
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
mam perleť a stalo mě to čtyřicet t. ,ale to víš mam velky auto
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tech 100000 je za chameleona nee, nebo stoji jeste vic?Ivan píše:Komplet auto se pohybuje podle barvy a lakovny od 30000 do 100000 Kč.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Mno, abych to nezakriknul tak sem hodim cenu az bude zaplaceno... ale 80 tkc to nebude. metla bez vypaleni u lakyrnika soukromnika mimo prahu...
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
- Loyd-Krismas
- Kontaktovat uživatele:
No bavil jsem se s hodne lidma o celolaku protoze na jare me to taky ceka a nemine celolak se da zvladnou i za 10 000kc ale za pul roku muze prASKAT nebo prohnivat 90% lidi mi reklo ze poku chcu dobrej lak tak rozhodne nesetrit dobej lak pokud to neni u znamiho co ti udela cenu tak aspon 30 000
GARAGE TUNERS CLUB
Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-
Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
to bych se divil, mam to z lakovny kterou mi všichni doporučovali že je kvalitní a mam to za polovic i z vytmelenim bouranejch částí(a že jich bylo)jo a je to perleťSkala píše:No metla..zalozi na tom kde..Ale v poradny kvalitni lakovne je za 80 000..
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
Ehm... že ho znám?? )Komár 1981 píše:Mno, abych to nezakriknul tak sem hodim cenu az bude zaplaceno... ale 80 tkc to nebude. metla bez vypaleni u lakyrnika soukromnika mimo prahu...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
bych chtel videt kvalituVítek píše:Co to v Praze máte panebože za ceny? U nás je to v poho, metla na kombíka tak 25000, malý auto normální lak tak 15000.
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- in0
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem se chtel taky zeptat na cenu, kdyz si budu chtit nechat striknout pulku auta jak je na obrazku (dejme tomu ze tu stribrnou dole uz mam) tak to vyjde zhruba na polovic? kdybych se vesel do 10k tak bych do toho sel...
- Přílohy
-
- tak takhle nejak bych chtel aby to vypadalo :)
- photo3642.jpg (58.77 KiB) Zobrazeno 1770 x
Tak to by ses vejít měl, ikdyž je tam složitější to napojování, pokud to neděláš dohromady.in0 píše:ja jsem se chtel taky zeptat na cenu, kdyz si budu chtit nechat striknout pulku auta jak je na obrazku (dejme tomu ze tu stribrnou dole uz mam) tak to vyjde zhruba na polovic? kdybych se vesel do 10k tak bych do toho sel...
Tak to by ses vejít měl, ikdyž je tam složitější to napojování, pokud to neděláš dohromady.in0 píše:ja jsem se chtel taky zeptat na cenu, kdyz si budu chtit nechat striknout pulku auta jak je na obrazku (dejme tomu ze tu stribrnou dole uz mam) tak to vyjde zhruba na polovic? kdybych se vesel do 10k tak bych do toho sel...
- ZaludnikRS
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu, metly jsou spíš na luxus. Ale taková chrombarva http://www.mileniumcolors.czZaludnikRS píše:beztak se me ale tuningovy auta zdaji hezci bez mealizi je tam pak vic znat kdyz je clovek poradne nalesti v metalize se nikdy tak neuvidite v odlesku od laku
- Tommy-cupra
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S tema cenama jste fakt nejak vedle... Cely auto sakumprask za 25... Kvalitu si muzete prohlednout na mem (ja mel drahej lak tak to stalo vic)...
Delali mi to kluci v Chanove u Mostu...
Delali mi to kluci v Chanove u Mostu...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Tááááák, jsem rád, že na ty pražáky nejsem sám.Fiesta píše:No nevim jak v Praglu ale u nas je toto normal cena....samozrejme v komplet zarizene lakovnetojebordel píše:bych chtel videt kvalituVítek píše:Co to v Praze máte panebože za ceny? U nás je to v poho, metla na kombíka tak 25000, malý auto normální lak tak 15000.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Ja ma ten nazor ze hold nektery lakovny se snazi vytriskat majlant....ja sem si auto sam nachystal a pod plachtou ho zavaz do lakovny kde mi to jen tochu pod vodou vobjeli a strikli to...platil sem 10 520,- barva bila...A kvalita byla super...tak nevym proc tady nekdo pise 40 000,-..leda ze by mu delali vse v lakovne.....brouseni atd...ale to odstrojeni za 30 000,- se na me nezlobte ale to je trochu moc.
VW PASSAT B5