fólie na okna-jak?
- Květoslávek
fólie na okna-jak?
zdravím sháním návod jak si sám nalepit fólie na okna-byl na to návod ´v TM ale nemůžu ho najít-tak kdyby ho mohl třeba někdo naskenovat tak bych byl vděčen nebo jen prostě nějakej návod...díky moc...
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
Re: fólie na okna-jak?
stačí se ozvat rát poradím
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
www.revilohifi.cz
Samodomo nebrat, ja to delal ve firme obe auta...
https://www.astra-g.cz/folie-zatmaveni-skel/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.astra-g.cz/folie-zatmaveni-skel/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Millosh: omlouvám se, už je to pryč a už to sem dávat nebudu.
Naposledy upravil(a) Joker-hyundaiclub.net dne 08 črc 2008 23:06, celkem upraveno 1 x.
neplacena reklama, hmm, to nemam rad...
- F.l.a.n.e.l.
Joker-hyundaiclub.net : celé auto mám za 3000-3500 kč Máš drahého kamaráda
A ohledně legálnosti, na přední okna ti atest může nalepit každý, ale zákon to zakazuje a když chytneš cipa, tak můžeš být nasraný jen sám na sebe až dostaneš flastr
+ poslední dobou bývá problém i na STK a evidenčkách
A ohledně legálnosti, na přední okna ti atest může nalepit každý, ale zákon to zakazuje a když chytneš cipa, tak můžeš být nasraný jen sám na sebe až dostaneš flastr
+ poslední dobou bývá problém i na STK a evidenčkách
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Kup si fólie, vydej skla který půjdou, skla umyj pořádně saponátem a pak odmasti technickým benzínem, pořiď si rozprašovač do něj dej vodu s kapkou jaru, popraš okno a fólii, přilož a obřízni si tvar okna z každý strany nech tak 2-3 cm, stěrkou vyhlaď bubliny, až budeč mít všechno dokonale hladký tak si perořízkem odřízni přečnívající časti, nech chvilku zaschnout a hotovo, jasně stručně, srozumitelně
Já to dělal dva roky zpátky s 80% foliema z mototechny za 190,- a drží v poho doteď
Já to dělal dva roky zpátky s 80% foliema z mototechny za 190,- a drží v poho doteď
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
No a ještě ti zapomněli poradit, že čím míň se bude u práce prášit tím líp... První fólii jsem lepil pěkně venku na sluníčku a za chvíli ji trhal dolů a stěhoval se do stříkacího boxu bez prachu... rozdíl byl šílený...
Autoklub Nový Jičín
Stránky příznivců automobilizmu v Novém Jičíně
Jeden návod jsem našla, je to na http://www.kadett.cz/technika/folie.htm. Ale asi je nejlepší si nechat udělat od nějaké firmy, vím minimálně o dvou z Jihlavy, kde jsou podle mě výborní. Ale pokud máš zručné ruce a místo, tak proč ne?
Tak oprava, ta adresa je http://www.kadett.cz/technika/folie.htm
Bastlit folie doma je silenost, nikdy to neudelate tak kvalitne jako ve firme a navic bez zaruky...
- F.l.a.n.e.l.
dovolím si oponovovat. Ty folie z burzy jsou dobré, ALE jsou určené na rovné sklo. Je to tam i výslovně napsáno. Tudíš třeba škodovku 12O nalepím pěkně, ale zadní okno je problem stejně jako všechny "kulaté" okna u novších aut
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Lepili jsme i zadní okno na škodovce, ale udělali jsme to ze dvou kusů a nikdo nic nepoznal.... přesně to k sobě pasuje...
Autoklub Nový Jičín
- Michal71717
mám zatím nalepené jen trojúhelníky, při vyvařování se používalo cočko a pěkně jsem si užil s odstraněním kuliček, ale zdařilo se. Folie je lepší na otisky,prach a bublinky lepit v bazénku. Používal jsem fólie z burzy a jak říká flanel na rovných sklech naprostá pohoda ale kulaté zadní okno např. na fabii nebo felicii nemožné
Všechno jde, i kulaté skla, lehce nahřát fénem a je to....
Autoklub Nový Jičín
- F.l.a.n.e.l.
mám pro tebe práci nalep mi z těch oken fabii
- F.l.a.n.e.l.
pokud ze dvou kusu a okno je kulaté, tak na středu okna to bude pasovat a kraje překrývat. tak nevím co to tu meleš že to přesně paasujeMia píše:Lepili jsme i zadní okno na škodovce, ale udělali jsme to ze dvou kusů a nikdo nic nepoznal.... přesně to k sobě pasuje...
dvě ruce navíc určo potěší
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
www.revilohifi.cz
www.revilohifi.cz
no známej má ochcávku ll v kombajnu má v posledních malejch okýnkách nalepený fólie origo ve škodovce a vypadaj jako kdyby je někdo lepil doma v garážimilosh píše:Bastlit folie doma je silenost, nikdy to neudelate tak kvalitne jako ve firme a navic bez zaruky...
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný