Rapid by FLANEL->Š13O->C2ONE->C2OXE (evolution all the time)
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- F.l.a.n.e.l.
Rapid by FLANEL->Š13O->C2ONE->C2OXE (evolution all the time)
Tak... Po prodeji mé calibry jsem si musel koupit usedlejší a užitečnější vůz VW PASSAT 1,9TDI a nechci zasahovat do jeho "original" stavu a proto jsem si pořidil něco, co jsem uplně rozebral a teď doufám, že se v tom někdy svezu a konečně protřepu svou prdel... strašně mi to chybí
Je to škoda rapid, papírově gardečko... Bylo mi to celkem jedno, technickou to neprojde tak jako tak a navíc rozdil garde rapid je snad jen 12Oka motor , 4q a úzké nápravy...
Na voze probíhají neustálé změny a snad někdy vyjedu. Tento rok určo ne...
Zatím moc uprav není... Je to kapke snížené, kapke jiné tlumiče, brzdy 4* kotouc, trmeny 4 pistky, bixenony, něco málo povařené jak auto (podlaha atd, tak i nějaké zbytečné blbůstky jako např okapničky, C sloupek atd), převrtané náboje na 4*100, vzadu podložky, alu 9*16 vepředu ET 15, vzadu ET -10 ale řekl bych že je to tak akorát a vypadá to jako origo
Motor je zatím origo 13O, určitě bude jiný, zatím sám moc nevím jaký, na jeden čekám až se vytáhne z dárcovského vozu, tak snad to vyjde...
To je tak asi všechno... Foto průběžně
(respektive až pojede imageshack, protože fotky jsou větší a nebudu každou upravovat zvlášt aby se to líbilo tf )
začínáme
Je to škoda rapid, papírově gardečko... Bylo mi to celkem jedno, technickou to neprojde tak jako tak a navíc rozdil garde rapid je snad jen 12Oka motor , 4q a úzké nápravy...
Na voze probíhají neustálé změny a snad někdy vyjedu. Tento rok určo ne...
Zatím moc uprav není... Je to kapke snížené, kapke jiné tlumiče, brzdy 4* kotouc, trmeny 4 pistky, bixenony, něco málo povařené jak auto (podlaha atd, tak i nějaké zbytečné blbůstky jako např okapničky, C sloupek atd), převrtané náboje na 4*100, vzadu podložky, alu 9*16 vepředu ET 15, vzadu ET -10 ale řekl bych že je to tak akorát a vypadá to jako origo
Motor je zatím origo 13O, určitě bude jiný, zatím sám moc nevím jaký, na jeden čekám až se vytáhne z dárcovského vozu, tak snad to vyjde...
To je tak asi všechno... Foto průběžně
(respektive až pojede imageshack, protože fotky jsou větší a nebudu každou upravovat zvlášt aby se to líbilo tf )
začínáme
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 04 úno 2014 22:16, celkem upraveno 2 x.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- F.l.a.n.e.l.
Re: F.L.A.N.E.L.´s car by ŠKODA :-)
Za rapidem vlevo je Renault R8 z 1964 a ta prdel co čouhá v dáli je mustang 1965
Moje lásky
Tak už to zase jebe... tak snad večer nebo během týdne už se to moc od reality neliší
Moje lásky
Tak už to zase jebe... tak snad večer nebo během týdne už se to moc od reality neliší
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
- Mr.Stilisimo
jak já nemám rád tyhle škodovky, ale občas jsou to libovky, jako třeba ta tvoje
Ty kola jsou na tom úplně bombastický a jestli to nebudeš prasit nějakým bestiálním mračením, zavařováním, laminem atd., tak máš moj velkou podporu
Hnedky bych si nějakej šoukár z kupátka postavil
Ty kola jsou na tom úplně bombastický a jestli to nebudeš prasit nějakým bestiálním mračením, zavařováním, laminem atd., tak máš moj velkou podporu
Hnedky bych si nějakej šoukár z kupátka postavil
svět dospělých je pro mne záhadou......
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo to se mi taky libii totok.Jen tu fakt nezapomen napsat co s tím chystáš ten předek vypada zajimavě
Pěkný autí, sem zvědavej jak se to bude vyvíjet dál:)
http://renaultdauphine.wz.cz
- F.l.a.n.e.l.
Bohužel, něco jsem už říznul a něco ohnul.... Jediné co mě napadá, že ti změřím během dneška nějakou Felu na parkovišti Jinak v karviné mají za cca 480kč / ksIlegaltuner píše:flanelos máš to fajn
prosimtě nepamatuješ si délku těch prahů z fely?
- F.l.a.n.e.l.
mas to ploste kvasny..
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
- F.l.a.n.e.l.
Tak moc úprav zatím neproběhlo a snad ani neproběhne Spíš to bylo takové upravovaní co do praktičnosti (bixenony, 4x kotouč...)Bamboocha píše:Jo jo to se mi taky libii totok.Jen tu fakt nezapomen napsat co s tím chystáš ten předek vypada zajimavě
Plánované úpravy - tak až přijde maska na auto, tak dodělám předek, a pokud bude dřív motor, tak se pustim do zadku... Jinak úprav tam moc nechci, chci to jen kapke vyCLEANovat , posadit níž, a ať to nemá stovku za 48 sekund jako origo š12O , momentálně se vždycky něco zakituje, zbrousí, něco povaří a tak... takže už měsíc to auto vypadá stejně ikdyž na něm dělám a to mě celkem deptá Jak bude nějaká změna tak zase hodím photo
Jinak na barvu jsou tři kandidáti : červená ferrari , modrá RS, nebo flip... uvidíme jak to dopadne
- F.l.a.n.e.l.
Zatím vedou barvy podle pořadí
ja bych to udelal do zlatozelena, jinac auto bude nezkutecnej mazec... teda to uz je tedka...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
no vidim,ze napad urobit skodu na usa style uz nebude nic nove ked to niekedy zacnem robit.....
JESS THE BEST
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Vybrat barvu je maras! Ja jsem tedka vybiral a nakonec jsem se na to vys... a dal seriovku!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Máš to moc pěkný Dělám na podobném autě (Kadett C Coupe GTE), dokonce bude i v podobném stylu, taky snížit, zahladit, odlehčit... což považuju za nejlepší cestu jak "tunit tyhle auta". Jsem zvědav jak vyřešíš motor a tu přední část auta, to bejvaj dvě krizový místa který mě od škodovek 105/135 vždycky odrazovali...