luke.bean píše:jj,měl.. origo škoda motorsport rám,kterej dávali do svých cviček.. takovej spíš psychyckej
mě ten rám co bude v lupu tak hroznej nepříjde, ještě by to chtělo prsknout něco mezi A a B sloupek, jinak typuju že je to heigo ocelový.....
Kdyz uz nekdo planuje ram, tak bych udelal rovnou poradnej, neco jako ma treba Petr v dvoukilu... vzorem podle FIA
Jasně, ale to co má Petr, to už je auto na občasný zablbnutí. To lupo by přece jenom ještě mohlo jezdit normáně v provozu a ten rám tam asi taky bude kvůli zpevnění kastle při zástavbě trošku většího agregátu. Podle mě dovařit něco mezi A a B sloupek a bude to rozdhoně lepší než nemít v autě nic..........
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Mezi A B sloupek se daly přikoupit tyče , ale dovedete si představit jezdit s tim pak jezdit denně? Já ne Rám je od německé firmy Wiechers, ano je z hliníku, ale z tlustších trubek než ocelový při uplně jiné hmotnosti.
Vasekk píše:Mezi A B sloupek se daly přikoupit tyče , ale dovedete si představit jezdit s tim pak jezdit denně? Já ne Rám je od německé firmy Wiechers, ano je z hliníku, ale z tlustších trubek než ocelový při uplně jiné hmotnosti.
Tak jestli je to Weichers tak neni vo čem kua
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Ritchma píše:
mě ten rám co bude v lupu tak hroznej nepříjde, ještě by to chtělo prsknout něco mezi A a B sloupek, jinak typuju že je to heigo ocelový.....
Kdyz uz nekdo planuje ram, tak bych udelal rovnou poradnej, neco jako ma treba Petr v dvoukilu... vzorem podle FIA
Jasně, ale to co má Petr, to už je auto na občasný zablbnutí. To lupo by přece jenom ještě mohlo jezdit normáně v provozu a ten rám tam asi taky bude kvůli zpevnění kastle při zástavbě trošku většího agregátu. Podle mě dovařit něco mezi A a B sloupek a bude to rozdhoně lepší než nemít v autě nic..........
Od doby co mam ufouna, jsem zjistil, ze delat kompromis je spatny.
Ram, poradny sedacky a pasy s pouzitim prilby na zavodech schvaluju, ale pouzivat takove auto kazdy den do prace a na nakupy? Kazdopadne ja v tom jezdit nebudu, takze az to Lupo nekdo lehce tukne, tak moje lebka stipnuta o ram, pokuta a lekarska pece z moji kapsy to nebude
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Bordel píše:[
Od doby co mam ufouna, jsem zjistil, ze delat kompromis je spatny.
Ram, poradny sedacky a pasy s pouzitim prilby na zavodech schvaluju, ale pouzivat takove auto kazdy den do prace a na nakupy? Kazdopadne ja v tom jezdit nebudu, takze az to Lupo nekdo lehce tukne, tak moje lebka stipnuta o ram, pokuta a lekarska pece z moji kapsy to nebude
Z tvojí kapsy to nebude a tvoje štípnutá hlava to taky nebude, tak to neřeš. Nesmíš vidět všechno tak černě. Já osobně bych se nebál jezdit s autem kde by byl takovejhle rám, skořápky a čtyřbody. Ještě navařit trubku za sedačky a šance že se dsotane tvoje hlava na rám je dost malá a když se tak stane tak to stejně bude taková pecka že bys to bez rámu těžko rozdejchával..........
Ale mě je to jedno já tim jezdit nebudu Nemluvě o tom že si v saxu vozim hliníkovou trubku nad hlavou už několik let a žiju
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form