Nasávač vzduchu
Nasávač vzduchu
Mám v plánu říznout do kapoty a přidělat funkční nasávač vzduchu,ale nechci aby mi tam tekla voda,jak se tomu vyhnout?Přemejšlel sem tam udělat nějakou přepážku aby se přes ni voda nedostala.Ale radši se zeptám než dělat nějaký pokusi.
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
nekde se to tu uz resilo...
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Re: Nasávač vzduchu
dal bych tam meděnej okap 

Řešil jsem před týdnem ten samej problém,nevím jaky výdechy budeš mít ty ale u tech mích jsme to vyřešily.Fakt si na to dávej bacha,ten kámoš co mi dělá ty výdechy tak říkal že jeden kluk chtěl taky funkční a jak zapršelo,nateklo mu na motor,zarousalo se mu okno prej z venku i ze vnitř protože to prej nasála ventilace a najednou nic neviděl.Nevím co je na tom pravdy,znám to jen z vyprávění.
Honda Civic 1,6 ESi
Já potřebuju funkční,abych dovedl čerstvej vzduch k filtru,ještě je tu řešení to tam dovest od nárazníku trubicí.
BMW E34 520i 110kw
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem to na autě asi 3 roky. Co se funkčnosti týče (teplota vzduchu v sání), tak je to věc výborná, co se designu týče, tak je to věc diskutabilní. Filtr-kužel na sobě má vždy vrstvu oleje, takže se dešťové vody bát nemusíte, a rozumného mytí také ne. Navíc od motoru jde vždy teplo kolem 60 stupňů.
Nasávač jsem odstranil, protože se mi přestal líbit a při rychlostech nad 200 km se kapota náporem vzduchu lehce nazvedávala, tak jsem nechtěl, aby se stal nějaký průser.
Foto pro inspiraci:

Nasávač jsem odstranil, protože se mi přestal líbit a při rychlostech nad 200 km se kapota náporem vzduchu lehce nazvedávala, tak jsem nechtěl, aby se stal nějaký průser.
Foto pro inspiraci:

- blasterkoo
- Kontaktovat uživatele:
A neměl by jsi pls více foto i jak to vypadá ze vnitřku. dííkyIvan píše:Měl jsem to na autě asi 3 roky. Co se funkčnosti týče (teplota vzduchu v sání), tak je to věc výborná, co se designu týče, tak je to věc diskutabilní. Filtr-kužel na sobě má vždy vrstvu oleje, takže se dešťové vody bát nemusíte, a rozumného mytí také ne. Navíc od motoru jde vždy teplo kolem 60 stupňů.
Foto pro inspiraci:

já bych tam dal nafťáka z alfymc-otka píše:dal bych tam meděnej okap

Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
- Hass36D
- Kontaktovat uživatele:
No ty výdechy jsou asi good thing,chci do nich taky jít, ale dost mě zajímají ty klasické otázky......co s deštěm,ale hlavně co v zimě...když tam něco nateče a zmrzne..Jedině je na zimu nějak ucpat....Je to hezkej styling...A s tou vlhkostí ste mě teď dostali.......To si teda hodně rozmyslím 

FIAT PUNTO 1.4 GT >> 160HP/118Kw/250Nm <<
-
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak sani ale kamos ma vydech na zavodni fabii tak ze za chladicem je hlinikovy plech tak aby nesel nikam jinam nez vydechama ven a kdyz prsi a auto stoji tak voda stika po tom plechu za chladicem pod motor, ale to je vydech a ne sani a navic na zavodnim aute takze tam se to az tak neresi protoze to jede jen parkrat za rok.
Renó Megan Scényk - 79 kW
Fijat 126p - moc kW
Fijat 126p - moc kW