Airbrush
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
Airbrush
Má někdo nějaky zkusenosti a rydy... Jakou pistoli... pruměr trysky... Jaky se pouzivají barvy .. Jaky naroky jsou na komnpresor.. a pochlubte se s vasimi dily..
Diky
Diky
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
modelarsky barvy myslis ty v tech malejch plechovickách... ? Musi se treba redit nebo tak neco...?
a co tyto pistole...?
http://www.rootra.com/category.php?kat_ ... sh-pistole
a co tyto pistole...?
http://www.rootra.com/category.php?kat_ ... sh-pistole
Re: Airbrush
koukni na airnews.cz tam se určitě něco dozvíš....Akorát jim teď poslední 2 dny stránky nějak nefachají...
Pistolka - ty co mají v rootra na začátek stačí, si myslím, taky jí mám. Trysku ( pistolku ) si kup 0,2 a na něco většího třeba 0,3 a víc.
Barvy používám Schmincke, myslím, že jsou hodně dobrý. Nebo si kup AAA, Createx, Lucas....
Kompresor třeba ten, co taky mají v rootra...
Všechno záleží na ceně, jako u všeho.
Pistolka - ty co mají v rootra na začátek stačí, si myslím, taky jí mám. Trysku ( pistolku ) si kup 0,2 a na něco většího třeba 0,3 a víc.
Barvy používám Schmincke, myslím, že jsou hodně dobrý. Nebo si kup AAA, Createx, Lucas....
Kompresor třeba ten, co taky mají v rootra...
Všechno záleží na ceně, jako u všeho.
no ja pouzivam pistol na modely aut a mam fengnada d-180 a pouzivam modelarsky tamyia akrylovi.
s pistoli jsem jeste moc nelakoval jeste jsem poradne neprisel na to jak se to ma spravne ovladat
kdyby nekdo vedel tak budu moc vdecny a poprosil bych o zaslany SZ
s pistoli jsem jeste moc nelakoval jeste jsem poradne neprisel na to jak se to ma spravne ovladat
kdyby nekdo vedel tak budu moc vdecny a poprosil bych o zaslany SZ
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
kompresor si vyrobim... jen nejak si nedovedu predstavit jaky rozmer trysky se k cemu hodi... nebo presneji jakou plochu ta 0,2 strika.. nebo... jak to je jemny... jestli mne nekdo pochopil..
Nechce se nekdo pochlubit tim co vytvoril?
Jinak jsem si vsiml ze pistole jsou bud hodne tenky jak tuzka a nebo vetsi jak klasicka pistole... Ma to nejaky vyznam nebo jde jen o to co komu vyhuje. Dik
Nechce se nekdo pochlubit tim co vytvoril?
Jinak jsem si vsiml ze pistole jsou bud hodne tenky jak tuzka a nebo vetsi jak klasicka pistole... Ma to nejaky vyznam nebo jde jen o to co komu vyhuje. Dik
Ono skoro každou pistolkou si nastavíš, jak moc tlustý linky chceš, ale větší tryskou menší linku neuděláš. Proto je asi nejideálnější 0,2. Větší průměr se hodí na větší plochy, na obrazy, kreslení na zeď atd...Záleží samozřejmě i na pistoli, nějakou no name nenastříkáš to, co třeba s Iwatou, linky jako chlupy. Ale na začátek ty, co mají v rootra stačí, třeba tato http://www.rootra.com/item.php?zbozi_id ... istole-200
Jinak doporučoval bych pistolku spíš tu "malou", typ jako je ta v odkaze, jak jsem sem dal.
Já zatím s airbrushem teprve začínám, nastříkal jsem 4 helmy( lyže, motorka ), takže mnoho zkušeností taky nemám.
Jinak doporučoval bych pistolku spíš tu "malou", typ jako je ta v odkaze, jak jsem sem dal.
Já zatím s airbrushem teprve začínám, nastříkal jsem 4 helmy( lyže, motorka ), takže mnoho zkušeností taky nemám.
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
aha... tak to chapu.. ale stale si na tom lip nez ja... ja jsem to nikdy nedelal... ale gravirovani jsme se taky naucil... tak mne laka i todle... kor kdyz mam dily na stavbu kompresor..
a ty barvy vim ze se daj pouzit modelarsky... a specialni co jsou k tomu urceny.. ale da se treba pouzit i nejaka obycejna barva co se koupi treba ... Jaky musi byt na tu barvu naroky... asi nejaka hustota nebo tak neco ne?
a ty barvy vim ze se daj pouzit modelarsky... a specialni co jsou k tomu urceny.. ale da se treba pouzit i nejaka obycejna barva co se koupi treba ... Jaky musi byt na tu barvu naroky... asi nejaka hustota nebo tak neco ne?
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
**
Pistolky mají buď vrchní nebo spodní plnění, měl bys zabrouzdat po nějakých airbrush stránkách, je to na dlouhé povídání.
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
http://www.darkart.cz/czech/airbrush_temata.htm tak jsem nasel
Mám objednanej kompresor, pistoli, hadici a rychlospojky.....plus nějaký věcičky na šablony...
bohužel 2 měsíce a objednávka furt nic
bohužel 2 měsíce a objednávka furt nic
To me taky zajima.....da se koupit nejakej komplet nebo seznam....veciChamelion píše:Asi budu za hlupáka, ale pokud bych chtěl teda koupit komplet zařízení, abych mohl normálně fungovat, tak potřebuju pistoly, kompresor, hadici mezi tim a co k tomu ještě? nějaký ty šroubení nebo to už je součástí tý hadice? Nějak se v tom nevyznám kurdec
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
kompresor jaky koliv ale aby měl regulator tlaku.. a pistolku s hadici koupíš někdě v obchodě co se zabejvaj airbrushem...wsnw píše:To me taky zajima.....da se koupit nejakej komplet nebo seznam....veciChamelion píše:Asi budu za hlupáka, ale pokud bych chtěl teda koupit komplet zařízení, abych mohl normálně fungovat, tak potřebuju pistoly, kompresor, hadici mezi tim a co k tomu ještě? nějaký ty šroubení nebo to už je součástí tý hadice? Nějak se v tom nevyznám kurdec
a na hadici snad nejsou potřeba žádny spojky atd.. u pistolky by měla bejt šroubovací ,,spojka,, s hadici->pistolkou a na tu jen nasadíš hadici.. a u kompresoru by mělo bejt neco podobnýho v zakladním balení... a tot vše..
Pistolku myslím trysku 0.3/0.2 na kreslení, na velký plochy je horší ale dá se to.. a asi bych dopuručil pistolku s kalíškem na barvu kterej de zavřít... několíkrát jsem si barvu nalili do rukavu
jinak jsem si myslel že malovaní mi trochu jde ale zjistil jsem ze s airbrushem vuuubec..
Passat B5.5 TDI 96kw
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
ono to stim neni prdelpak stači cucek v trisce kterej se uvolni a celodeni snaženi je v pi..
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Dá se koupit celý set, třeba na ebayi, bývá tam u toho všechno, pistolka, kompresor, stojánky, čistící nádobka...wsnw píše:To me taky zajima.....da se koupit nejakej komplet nebo seznam....veciChamelion píše:Asi budu za hlupáka, ale pokud bych chtěl teda koupit komplet zařízení, abych mohl normálně fungovat, tak potřebuju pistoly, kompresor, hadici mezi tim a co k tomu ještě? nějaký ty šroubení nebo to už je součástí tý hadice? Nějak se v tom nevyznám kurdec
- mildatuning
- Kontaktovat uživatele:
Co si myslite o teto pistoli... http://obchod.agama-model.cz/vyrobek-ma ... 0r-id-1566
**
Tak tohle je fakt jenom na stříkání drobných předmětů, jak píšou v popisu. Pokud se chceš zabývat airbrushem, budeš muset připlatit.mildatuning píše:Co si myslite o teto pistoli... http://obchod.agama-model.cz/vyrobek-ma ... 0r-id-1566
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: **
pánové doporučuju pistole
http://www.hobby.rooya.cz/category.php? ... sh-pistole
dělám airbrush 4 rokem a žádné jiné pistole nepotřebuju, vyhovují i na ty nej detaily
dělám airbrush 4 rokem a žádné jiné pistole nepotřebuju, vyhovují i na ty nej detaily
Pánové znáte někoho z Práglu kdo dělá airbrush?? může to být klidně "začáteční" nepotřebuju nakreslit "Mona Lisu" ;o)) chtěl bych na zadní vrata obrázek cca 20 x 20 cm...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Re: **
obadal.rada píše:pánové doporučuju pistole
Taky mám jednu tuhle pistolku a taky jsem s ní už udělal dost věcí. Myslím, že na začátek jasná volba ( s 0,2 tryskou ).
Co by to bylo za obrázek? Kdyby jsi chtěl, tak já jsem z Příbrami. Pár věcí jsem už maloval.Velbloud píše:Pánové znáte někoho z Práglu kdo dělá airbrush?? může to být klidně "začáteční" nepotřebuju nakreslit "Mona Lisu" ;o)) chtěl bych na zadní vrata obrázek cca 20 x 20 cm...
Chtěl bych na zavařený vrata doů do rohu (podklad by byla černočerná černá ;o)) něco ve stylu "live to ride, ride to live"...karma píše: Co by to bylo za obrázek? Kdyby jsi chtěl, tak já jsem z Příbrami. Pár věcí jsem už maloval.
asi nějakou stuhu (v barvách bordo a cihlový možná i chromový - aby to šlo k vnitřku a ostatním detailům) kdy by byl vepsán tento nápis...
něco jako
(samo bez toho loga Harleye)
klidně i něco složitějšího.. jen jsem zatím nikde nenašel obrázek co by přesně vyhovoval... ;o)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
...kdyby jsi se nakonec nedohodnul se Sancezem, jako, že ten by ti to určitě udělal profesionálněji , tak můžeš dát vědět..