StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
JJ.dneska by to šlo. A co Zdenička, už jste s ni někdo mluvil? Vite přeci jak byla natěšená že chce jet taky.david píše:počítám že tak nějak po sedmý&Enuka píše:To je skvělej nápad, i když jsem včera byla na Formance a nějak to tam upadá čím dál tím víc, ale můžem se tam sejít, tak ňahoď nějakej čas a já se přizpůsobím
Lepší bejt mrtvej než druhej....
- david
- Kontaktovat uživatele:
No večer by tam měl dorazit i láďa tak zkusíme naočkovat i jeho ať jedou se zdeničkou.Renault Welt píše:JJ.dneska by to šlo. A co Zdenička, už jste s ni někdo mluvil? Vite přeci jak byla natěšená že chce jet taky.david píše:počítám že tak nějak po sedmý&Enuka píše:To je skvělej nápad, i když jsem včera byla na Formance a nějak to tam upadá čím dál tím víc, ale můžem se tam sejít, tak ňahoď nějakej čas a já se přizpůsobím
Neboj já budu se Zdéňou mluvit v pátek, tak ji o všem bodu informovat a nějak se domluvímeRenault Welt píše:JJ.dneska by to šlo. A co Zdenička, už jste s ni někdo mluvil? Vite přeci jak byla natěšená že chce jet taky.david píše:počítám že tak nějak po sedmý&Enuka píše:To je skvělej nápad, i když jsem včera byla na Formance a nějak to tam upadá čím dál tím víc, ale můžem se tam sejít, tak ňahoď nějakej čas a já se přizpůsobím
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší )
Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich
Strašný, teď jsem přijela z katastru a ta cesta byla hrozná, sice mám v tom úžasným služebním autě klimu, ale když ji zapnu, tak to nejede už vůbec. Já už to dneska balim, tak zatim a večer na Formancedavid píše:Taky je vám takový vedro???
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší )
Zdravim, tady to teda zije... Akorat bych chtel poprosit, abyste si veci, ktere se netykaji StreetChallenge psali nekde jinde. Ctou to tady totiz i lidi, kteri tu jsou uplne novi, a chteji se dozvedet neco o SCH. Diky.
Jinak, pro 9.8 hlasovalo celkem 10 lidi, takze to je maximalne 10 posadek. Ale ja si myslim, ze hlasovali i nekolik lidi z jedne posadky. Proste priste to hlasovani udelame jinak... Asi pomoci toho Shootboardu od blueboard. Dam kazde zucastnene posadce jejich heslo, a pak budou psat jejich nazory a dohadovat se s ostatnimi pomoci prispevku jako ve foru. A pocitat se bude jeden hlas od jedne posadky (stejne by bylo nelogicke, aby ridic tvrdil jedno, a navigator druhe - at si to nejdriv ujasni mezi sebou). Hlasovat pri registraci to je take blby, protoze se pak budou registrovat fiktivni posadky, kteri na start vubec nedorazi...
Jinak, pro 9.8 hlasovalo celkem 10 lidi, takze to je maximalne 10 posadek. Ale ja si myslim, ze hlasovali i nekolik lidi z jedne posadky. Proste priste to hlasovani udelame jinak... Asi pomoci toho Shootboardu od blueboard. Dam kazde zucastnene posadce jejich heslo, a pak budou psat jejich nazory a dohadovat se s ostatnimi pomoci prispevku jako ve foru. A pocitat se bude jeden hlas od jedne posadky (stejne by bylo nelogicke, aby ridic tvrdil jedno, a navigator druhe - at si to nejdriv ujasni mezi sebou). Hlasovat pri registraci to je take blby, protoze se pak budou registrovat fiktivni posadky, kteri na start vubec nedorazi...
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic
- david
- Kontaktovat uživatele:
Ok,díky za pochopení ,konečně to bude spravedlivý.
A jinak k tomu že se tady vykecáváme mezi sebou,tak myslim,že pokud někoho bude zajímat něco o streetchallenge tak se zeptá,ale to je jedno.
Zas na druhou stranu,se tady aspoň trošku ten topic rozjel.
Bohužel,se tady bavíme pouze já,enuka a harry,ale třeba se přidá ještě někdo další a budeme moct rozebírat dojmy z SCH a návrhy co a jak dál aby se přitáhlo víc lidí.
Myslim,že když se sem někdo podívá a vidí že tady přibude jeden příspěvek za měsíc tak sem ani nenapíše.
A jinak k tomu že se tady vykecáváme mezi sebou,tak myslim,že pokud někoho bude zajímat něco o streetchallenge tak se zeptá,ale to je jedno.
Zas na druhou stranu,se tady aspoň trošku ten topic rozjel.
Bohužel,se tady bavíme pouze já,enuka a harry,ale třeba se přidá ještě někdo další a budeme moct rozebírat dojmy z SCH a návrhy co a jak dál aby se přitáhlo víc lidí.
Myslim,že když se sem někdo podívá a vidí že tady přibude jeden příspěvek za měsíc tak sem ani nenapíše.
To mas urcite pravdu, ale na druhou stranu koho bude bavit cist napr. ze "dneska je vedro" apod. Vis co myslim? A prave to, zebyste rozebirali predesle StreetChallenge, nebo psali nazory na SCH, nebo psali nejake navrhy apod., tak proti tomu nic nemam, a prave k tomu jsem minule vyzyval Takze, jak rikam, clovek by se tady mel dozvedet neco o SCH, a pokud to co hleda nenajde, tak se zepta.david píše:Myslim,že když se sem někdo podívá a vidí že tady přibude jeden příspěvek za měsíc tak sem ani nenapíše.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: StreetChallenge - Praha
no trochu jsem si přečetl.... a Vašku můj názor je ten že je absolutní blbost to co tady chceš udělat ...pak to totiž nebude soutěž ale jenom splnění úkolů které by ste si stanovili v přesnou hodinu a den co jste se domluvili.....to pak není soutěž s nějakými přesnými pravidli a prostě vysledek nějakých dohadů měsíc před tím....jak pro malé děti ve školce......myslím že se to ubírá jiným směrem něž by mě mělo zajímat ale přeju hodně zdaru...