Airbrush

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
mildatuning
Kontaktovat uživatele:

Airbrush

Příspěvek od mildatuning »

Má někdo nějaky zkusenosti a rydy... Jakou pistoli... pruměr trysky... Jaky se pouzivají barvy .. Jaky naroky jsou na komnpresor.. a pochlubte se s vasimi dily..
Diky

tsin

Příspěvek od tsin »

ja mam 100 barovej kompresor a barvy pouzivam modelarsky dostupny aj v globusu bo v kazdym modelarskym krame :) trysky jedu podle veci co delam..
Naposledy upravil(a) tsin dne 28 dub 2008 21:49, celkem upraveno 1 x.

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

modelarsky barvy myslis ty v tech malejch plechovickách... ? Musi se treba redit nebo tak neco...?
a co tyto pistole...?
http://www.rootra.com/category.php?kat_ ... sh-pistole

Re: Airbrush

Příspěvek od karma »

koukni na airnews.cz tam se určitě něco dozvíš....Akorát jim teď poslední 2 dny stránky nějak nefachají...
Pistolka - ty co mají v rootra na začátek stačí, si myslím, taky jí mám. Trysku ( pistolku ) si kup 0,2 a na něco většího třeba 0,3 a víc.
Barvy používám Schmincke, myslím, že jsou hodně dobrý. Nebo si kup AAA, Createx, Lucas....
Kompresor třeba ten, co taky mají v rootra...
Všechno záleží na ceně, jako u všeho.

matt

Příspěvek od matt »

no ja pouzivam pistol na modely aut a mam fengnada d-180 a pouzivam modelarsky tamyia akrylovi.
s pistoli jsem jeste moc nelakoval jeste jsem poradne neprisel na to jak se to ma spravne ovladat
kdyby nekdo vedel tak budu moc vdecny a poprosil bych o zaslany SZ
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

kompresor si vyrobim... jen nejak si nedovedu predstavit jaky rozmer trysky se k cemu hodi... nebo presneji jakou plochu ta 0,2 strika.. nebo... jak to je jemny... jestli mne nekdo pochopil..
Nechce se nekdo pochlubit tim co vytvoril?
Jinak jsem si vsiml ze pistole jsou bud hodne tenky jak tuzka a nebo vetsi jak klasicka pistole... Ma to nejaky vyznam nebo jde jen o to co komu vyhuje. Dik

Příspěvek od karma »

Ono skoro každou pistolkou si nastavíš, jak moc tlustý linky chceš, ale větší tryskou menší linku neuděláš. Proto je asi nejideálnější 0,2. Větší průměr se hodí na větší plochy, na obrazy, kreslení na zeď atd...Záleží samozřejmě i na pistoli, nějakou no name nenastříkáš to, co třeba s Iwatou, linky jako chlupy. Ale na začátek ty, co mají v rootra stačí, třeba tato http://www.rootra.com/item.php?zbozi_id ... istole-200
Jinak doporučoval bych pistolku spíš tu "malou", typ jako je ta v odkaze, jak jsem sem dal.
Já zatím s airbrushem teprve začínám, nastříkal jsem 4 helmy( lyže, motorka ), takže mnoho zkušeností taky nemám.

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

aha... tak to chapu.. ale stale si na tom lip nez ja... ja jsem to nikdy nedelal... ale gravirovani jsme se taky naucil... tak mne laka i todle... kor kdyz mam dily na stavbu kompresor..
a ty barvy vim ze se daj pouzit modelarsky... a specialni co jsou k tomu urceny.. ale da se treba pouzit i nejaka obycejna barva co se koupi treba ... Jaky musi byt na tu barvu naroky... asi nejaka hustota nebo tak neco ne?

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

jeste takovy blby dotaz proc u nekterych pistoli jsou sklenicky.. a nektery maj nadobku na barvu jako by na sobe.. ? Ma to nejaky vyhody nebo tak neco? a ta pipetka je na dostani barvy do nadobky na pistoly asi ..?

saimon
Kontaktovat uživatele:

**

Příspěvek od saimon »

Pistolky mají buď vrchní nebo spodní plnění, měl bys zabrouzdat po nějakých airbrush stránkách, je to na dlouhé povídání.
GTI 2,0 PL BULLPOWER

WWW.SAIMON-ART.CZ

sancez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sancez »

saimon ma pravdu...procti si web, je to fakt na dlouho :lol:

saimon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saimon »

Ha Sančo, vítej ty bejku, nevíš co má Lůďa s webem
GTI 2,0 PL BULLPOWER

WWW.SAIMON-ART.CZ

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

sancez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sancez »

zdarec...nevim co ma s webem...stagnuje...zase to nekdo hacknul a je mozný, že Lůďa stagnuje...uvidíme... :alien:

tsin

Příspěvek od tsin »

jinak normalni barvy muzes pouzit taky (ikdyz to nedoporucuju) ale musis davat pozor na viskozitu barvy.. nwm co sis vybral za trysky ale davej pozor na ucpani atd (coz je pravdepodobny, zvlast kdyz si delas svuj kompresor kterej nebude mit akumulator tlaku zrejme)

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Asi budu za hlupáka, ale pokud bych chtěl teda koupit komplet zařízení, abych mohl normálně fungovat, tak potřebuju pistoly, kompresor, hadici mezi tim a co k tomu ještě? nějaký ty šroubení nebo to už je součástí tý hadice? Nějak se v tom nevyznám kurdec :wink:

Šubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šubi »

Mám objednanej kompresor, pistoli, hadici a rychlospojky.....plus nějaký věcičky na šablony...
bohužel 2 měsíce a objednávka furt nic

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Chamelion píše:Asi budu za hlupáka, ale pokud bych chtěl teda koupit komplet zařízení, abych mohl normálně fungovat, tak potřebuju pistoly, kompresor, hadici mezi tim a co k tomu ještě? nějaký ty šroubení nebo to už je součástí tý hadice? Nějak se v tom nevyznám kurdec :wink:
To me taky zajima.....da se koupit nejakej komplet nebo seznam....veci

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

wsnw píše:
Chamelion píše:Asi budu za hlupáka, ale pokud bych chtěl teda koupit komplet zařízení, abych mohl normálně fungovat, tak potřebuju pistoly, kompresor, hadici mezi tim a co k tomu ještě? nějaký ty šroubení nebo to už je součástí tý hadice? Nějak se v tom nevyznám kurdec :wink:
kompresor jaky koliv ale aby měl regulator tlaku.. a pistolku s hadici koupíš někdě v obchodě co se zabejvaj airbrushem...
a na hadici snad nejsou potřeba žádny spojky atd.. u pistolky by měla bejt šroubovací ,,spojka,, s hadici->pistolkou a na tu jen nasadíš hadici.. a u kompresoru by mělo bejt neco podobnýho v zakladním balení... a tot vše..
Pistolku myslím trysku 0.3/0.2 na kreslení, na velký plochy je horší ale dá se to.. a asi bych dopuručil pistolku s kalíškem na barvu kterej de zavřít... několíkrát jsem si barvu nalili do rukavu :oops:

jinak jsem si myslel že malovaní mi trochu jde ale zjistil jsem ze s airbrushem vuuubec..
Passat B5.5 TDI 96kw

kozorozecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozorozecek »

ono to stim neni prdelpak stači cucek v trisce kterej se uvolni a celodeni snaženi je v pi..
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje

Příspěvek od karma »

wsnw píše:
Dá se koupit celý set, třeba na ebayi, bývá tam u toho všechno, pistolka, kompresor, stojánky, čistící nádobka...

mildatuning
Kontaktovat uživatele:

saimon
Kontaktovat uživatele:

**

Příspěvek od saimon »

mildatuning píše:Co si myslite o teto pistoli... http://obchod.agama-model.cz/vyrobek-ma ... 0r-id-1566
Tak tohle je fakt jenom na stříkání drobných předmětů, jak píšou v popisu. Pokud se chceš zabývat airbrushem, budeš muset připlatit.
GTI 2,0 PL BULLPOWER

WWW.SAIMON-ART.CZ

obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

Re: **

Příspěvek od obadal.rada »

pánové doporučuju pistole
http://www.hobby.rooya.cz/category.php? ... sh-pistole

dělám airbrush 4 rokem a žádné jiné pistole nepotřebuju, vyhovují i na ty nej detaily

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Pánové znáte někoho z Práglu kdo dělá airbrush?? může to být klidně "začáteční" nepotřebuju nakreslit "Mona Lisu" ;o)) chtěl bych na zadní vrata obrázek cca 20 x 20 cm...
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Re: **

Příspěvek od karma »

obadal.rada píše:pánové doporučuju pistole
http://www.hobby.rooya.cz/category.php? ... sh-pistole

dělám airbrush 4 rokem a žádné jiné pistole nepotřebuju, vyhovují i na ty nej detaily

Taky mám jednu tuhle pistolku a taky jsem s ní už udělal dost věcí. Myslím, že na začátek jasná volba :wink: ( s 0,2 tryskou ).

Příspěvek od karma »

Velbloud píše:Pánové znáte někoho z Práglu kdo dělá airbrush?? může to být klidně "začáteční" nepotřebuju nakreslit "Mona Lisu" ;o)) chtěl bych na zadní vrata obrázek cca 20 x 20 cm...
Co by to bylo za obrázek? Kdyby jsi chtěl, tak já jsem z Příbrami. Pár věcí jsem už maloval.

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

karma píše: Co by to bylo za obrázek? Kdyby jsi chtěl, tak já jsem z Příbrami. Pár věcí jsem už maloval.
Chtěl bych na zavařený vrata doů do rohu (podklad by byla černočerná černá ;o)) něco ve stylu "live to ride, ride to live"...

asi nějakou stuhu (v barvách bordo a cihlový možná i chromový - aby to šlo k vnitřku a ostatním detailům) kdy by byl vepsán tento nápis...

něco jako

Obrázek (samo bez toho loga Harleye)

klidně i něco složitějšího.. jen jsem zatím nikde nenašel obrázek co by přesně vyhovoval... ;o)
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

sancez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sancez »

zdarec...mrkni se ke me na www sajty a klidne dej echo do mejlu a dohodneme to...jsem kousek od Praglu... Říčany

Příspěvek od karma »

...kdyby jsi se nakonec nedohodnul se Sancezem, jako, že ten by ti to určitě udělal profesionálněji :), tak můžeš dát vědět..

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“