StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze

Pouze informace o srazech, fotky ve vedlejším tématu.

Moderátoři: Jord, Rudi

Odpovědět
david
Kontaktovat uživatele:

Re: StreetChallenge - Praha

Příspěvek od david »

thomaswilliams píše:no trochu jsem si přečetl.... a Vašku můj názor je ten že je absolutní blbost to co tady chceš udělat ...pak to totiž nebude soutěž ale jenom splnění úkolů které by ste si stanovili v přesnou hodinu a den co jste se domluvili.....to pak není soutěž s nějakými přesnými pravidli a prostě vysledek nějakých dohadů měsíc před tím....jak pro malé děti ve školce......myslím že se to ubírá jiným směrem něž by mě mělo zajímat ale přeju hodně zdaru...
Jenže ono už to tak je,teď už jde jen o to aby když už tam ty ankety jsou tak aby byly aspoň spravedlivý,anebo 2.možnost - zrušit veškerý hlasování o tom kdy a jak a prostě to kdy se bude konat další SCH rozhodnou pořadatelé,tak jako tomu bylo doposud.

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

thomaswilliams píše:no trochu jsem si přečetl.... a Vašku můj názor je ten že je absolutní blbost to co tady chceš udělat ...pak to totiž nebude soutěž ale jenom splnění úkolů které by ste si stanovili v přesnou hodinu a den co jste se domluvili.....to pak není soutěž s nějakými přesnými pravidli a prostě vysledek nějakých dohadů měsíc před tím....jak pro malé děti ve školce......myslím že se to ubírá jiným směrem něž by mě mělo zajímat ale přeju hodně zdaru...
Tak konkretizuj svoji myslenku, kam se to ubira, a kam by se to melo ubirat? Myslis ze je blbost s tema anketama? Nebo s cim? Jestli ano, tak ja si myslim, ze je dobre provest nejaky pruzkum, co lidi zajima, a pak se jim snazit vyhovet, protoze SCH je hlavne pro lidi, ne pro me... Zkus mi vysvetlit, kde podle tebe delam chybu...
Jinak, chtel jsem s tebou jeste neco probrat, ale to az se nejak priste sejdem. Neni to nic duleziteho, takze to nespecha.
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

A pokud jste si vsimli, tak treba anketa o typu SCH na webu uz neni... U ni ale take slo spise o analyzu zajmu o konkretni typ, jenze to bychom meli nejdriv je vyzkouset vsechny. Treba "Liska" se jeste vubec nekonala... Nechci nic prozrazovat takhle predem (treba to bude jinak), ale chci ji dat behem nasledujicich 4-5 mesicu. Ale stejne nejvice bude poradan "herni", protoze v nem se ty typy daji i michat mezi sebou.

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

vasek píše:A pokud jste si vsimli, tak treba anketa o typu SCH na webu uz neni... U ni ale take slo spise o analyzu zajmu o konkretni typ, jenze to bychom meli nejdriv je vyzkouset vsechny. Treba "Liska" se jeste vubec nekonala... Nechci nic prozrazovat takhle predem (treba to bude jinak), ale chci ji dat behem nasledujicich 4-5 mesicu. Ale stejne nejvice bude poradan "herni", protoze v nem se ty typy daji i michat mezi sebou.
To máš pravdu, že bychom měli nejdřív vyzkoušet všechny typy SCH a pak by se možná dalo uvažovat o nějakém hlasování a co se týče těch anket, myslím si, že pro nejbližší dobu by bylo lepší je tam nedávat, než se to nějak ošetří, aby každá posádka mohla hlasovat jenom jednou, protože jinak se tady vždy budou ozývat hlasy že jo to nefér :wink:
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší :) )

Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

jj, take tam zadna anketa neni, a zatim ani nebude. Ted akorat cekam na registraci dalsich posadek... Ale stve me se se neregistruji. :mad: Uz fakt nevim co mam udelat aby se to rozjelo, a aby se pokazd zucastnilo vic nez aspon deset posadek... Takze kdo mate cas, tak davejte na ruzne fora nebo nekam aspon ty letacky. Sam to vsechno nestiham. A pokud chcete poradny vyhry, tak byste mel take mit zajem o pocetnejsi ucast...

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

No nevim, nevim :ja_nic: jestli se ještě někdo zaregistruje, ale budeme doufat že jo, protože jet ve čtyřech by bylo o ničem, taky nevím co udělat aby nás jezdilo víc, nic mě nenapadá :(

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Já to tipuju, že se příhlásí ještě Civic a Bmw a budeme komplet.

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

no, tak ve ctyrech se ani nepojede, a uz vubec ne na nejakou AP a NCH. Nebudeme se snazit bavit lidi, kdyz o to ma zajem jen par z nich. To si radsi nechame napady a ukoly na jindy. Minimalne se pojede v peti, ale to je fak malo. A na AP a NCH to v peti nema cenu... :(

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

vasek píše:no, tak ve ctyrech se ani nepojede, a uz vubec ne na nejakou AP a NCH. Nebudeme se snazit bavit lidi, kdyz o to ma zajem jen par z nich. To si radsi nechame napady a ukoly na jindy. Minimalne se pojede v peti, ale to je fak malo. A na AP a NCH to v peti nema cenu... :(
No ja osobně tu AP a NCH pořád zvažuju, ale neodsuzuju ji,a dokonce jsem pro ni i hlasoval, ale jen v tom posledním termínu, kdy jsem si 100% jistej že nic nemáme já ani co-pilot. Ale je tu videt jak je to s tím hlasovaním, hlasovalo 10 lidi, nikouškove jsou 3 za jednu posadku, tak zbýva 7 lidi, což jsou tak 2-3 posadky.
Lepší bejt mrtvej než druhej....

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Renault Welt píše:
vasek píše:no, tak ve ctyrech se ani nepojede, a uz vubec ne na nejakou AP a NCH. Nebudeme se snazit bavit lidi, kdyz o to ma zajem jen par z nich. To si radsi nechame napady a ukoly na jindy. Minimalne se pojede v peti, ale to je fak malo. A na AP a NCH to v peti nema cenu... :(
No ja osobně tu AP a NCH pořád zvažuju, ale neodsuzuju ji,a dokonce jsem pro ni i hlasoval, ale jen v tom posledním termínu, kdy jsem si 100% jistej že nic nemáme já ani co-pilot. Ale je tu videt jak je to s tím hlasovaním, hlasovalo 10 lidi, nikouškove jsou 3 za jednu posadku, tak zbýva 7 lidi, což jsou tak 2-3 posadky.
Predpokladam, ze pro 9.8 hlasovali i posadky z BMW klubu, protoze 16.8 mají sraz, takze by nemohli...

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

To je sice fajn, že BMW klub hlasoval pro 9.8., ale nikdo neví jestli doopravdy pojedou nebo ne, a jestli nepojedou, tak nás ostatní přehlasovali úplně zbytečně :mad: a na tu AP a NCH taky ještě nevím :ja_nic:

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Chybami se clovek uci... A za tuto chybu se vsem "poskozenzm" :D velmi omlouvam. Ted uz vim, ze nikdy nebudu delat zadne hlasovani o datumu, at bude spravedlive, nebo ne, proste nebudu! Maximalne se dohodneme na miste, a pokud ne, tak vyhlasim datum a bude to! :wink:

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

V pohodě 8) ,ale myslim že to bude lepší když prostě datum určíš ty a žádný řešení jestli se to někomu hodí nebo ne.Prostě řekneš datum a tak to bude. 8)

Redrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrik »

My(civic:D) se taky prihlasime jen jsme jeste nevedeli kolik nas bude....

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

vasek píše:Chybami se clovek uci... A za tuto chybu se vsem "poskozenzm" :D velmi omlouvam. Ted uz vim, ze nikdy nebudu delat zadne hlasovani o datumu, at bude spravedlive, nebo ne, proste nebudu! Maximalne se dohodneme na miste, a pokud ne, tak vyhlasim datum a bude to! :wink:
V poho, my se zas až tak poškozený necejtíme :D , ale asi fakt bude lepší když určíš datum a kdo bude mít čas tak přijede.

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Zdravim vsechny!

Potrebuji vedet kdo teda pojede na AP a NCH a kdo ne. Uz to nemuzu dal odkladat - potrebuju to pripravit.

Pojede se na jezero Lhota (cca 30km od Prahy), vyjde to i s benzinem levneji, nez do kempu v Praze. A kvalita koupani a relaxace je take uplne jina. 8)

A ty co se jeste nezaregistrovali, tak se registrujte, a do poznamky napiste pocet osob kteri pojedou na AP a NCH, prip. to napiste sem.

S pozdravem Vasek.

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Je mi to líto, a zvládneme tak maximalně SCH.
AP a NCH v žádném případě, nechceme to zkazit ostatním tím že by jsme to odřekli i SCH.A účast by klesla pod 5 na 4 posádky a SCH by se nekonala vůbec. :oops:

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Zdraví všechny,

taky mě to moc mrzí, ale NCH a AP se bohužel nezúčastníme. A ohledně SCH: Harry, musíme si o něčem promluvit :nono:

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

&Enuka píše:Zdraví všechny,

taky mě to moc mrzí, ale NCH a AP se bohužel nezúčastníme. A ohledně SCH: Harry, musíme si o něčem promluvit :nono:
Já za nic nemůžu,já nic neřekl :?:

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

JJ, myslíš to jak se dá vše zmanipulovat? Třeba i účast?

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

david píše:

Ale napsal si mi to v určitém znění a jato tak pochopil, nebudu to tady rozpitvávat a posilam to vam oboum do SZ. :mad:

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Renault Welt píše:
david píše:

Ale napsal si mi to v určitém znění a jato tak pochopil, nebudu to tady rozpitvávat a posilam to vam oboum do SZ. :mad:
To byl vtip 8)
Samozřejmě že jsem se snažil vysvětlit jak to vzniklo.

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Pánové, radši to moc neřešte, já jsem vás stejně chtěla jenou popíchnout, ale je tu krásně vidět, že přísloví "Potrefená husa se vždycky ozve" platí vždy a všude :)

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

&Enuka píše:Pánové, radši to moc neřešte, já jsem vás stejně chtěla jenou popíchnout, ale je tu krásně vidět, že přísloví "Potrefená husa se vždycky ozve" platí vždy a všude :)
Dyť už mlčim :oops: :oops: :oops:
Sem to jen trochu urychlil,nechtěně sem potvrdil i vás :D

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

no tak na street se přijedu kouknout i já...a asi bude masakr na zemi

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

thomaswilliams píše:no tak na street se přijedu kouknout i já...a asi bude masakr na zemi
Ale, ale podívejme se, kdopak se nám to ozval. No tak snad se nás tam pár sejde :D

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

no myslím že je potřeba nastolit pořádek a mírně naštvat kozzu jí to pak víc sluší

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Tak jak jste si pochutnali? :D Co vase nazory na SCH? Jinak bych rad upozornil na novou zmenu, ktera by nas vsechny mela motivovat k vetsi ucasti - minimální pocet posadek pro konani StreetChallenge v zari je 10! Samozrejme porad plati slevy na startovnem, pokud privedete novou posadku. Za jednu posadku -100Kc, za dve a vic posadek -200Kc. A take nesmite zapominat na nejvice motivujici vec, a to vyhra - cim vic nas je, tim vetsi je vyhra! Tak zatim :wink:

Redrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrik »

Jestli bude v zari sch tu 3ti sobotu (20.9) tak bohuzel nemuzem :(

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Tak to my zase můžeme nejdříve tak po 15. září. To víte, hold musíme počkat na výplatu. Určitě chápete, že s prázdnou nádrží člověk nikam nedojede.
když nechcete, tak to nečtěte

Odpovědět

Zpět na „Srazy“