PoloTrabant GT :)
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
PoloTrabant GT :)
Doufám, že tento "projekt" bude někoho zajímat...
Po vícesezóním zápolení s trabanty jsem loni v září prodal svůj poslední kousek a řekl si, že se toho na chvilku vzdám... nedalo mi to a cca před měsícem jsem dotáhl na jednu neodmítnutelnou nabídku trabiho 1,1 i s doklady a začlo se uvažovat o přestavbě. Trabík měl už v tu chvíli v sobě motor z VW Derby a to 1,3 s delší převodovkou, než je u trabiho běžné a tak mě napadlo Polo.
Chvilku jsem brouzdal po netu a našel Polo GT za směšný peníz a vypravil se na něj podívat. Slovo dalo slovo a Polo bylo doma. Přestavba začala...
Po týdnu zápolení byl motor v trabantu...
Podvozek "supersport" se mi natolik zalíbil, že jsem ho chtěl i pod trabiho a tak jsem si upravil Polo těhlice a po mírné úpravě uložení - redukce na persony - tam padl i ten.
Teď pár fotek:
Po vícesezóním zápolení s trabanty jsem loni v září prodal svůj poslední kousek a řekl si, že se toho na chvilku vzdám... nedalo mi to a cca před měsícem jsem dotáhl na jednu neodmítnutelnou nabídku trabiho 1,1 i s doklady a začlo se uvažovat o přestavbě. Trabík měl už v tu chvíli v sobě motor z VW Derby a to 1,3 s delší převodovkou, než je u trabiho běžné a tak mě napadlo Polo.
Chvilku jsem brouzdal po netu a našel Polo GT za směšný peníz a vypravil se na něj podívat. Slovo dalo slovo a Polo bylo doma. Přestavba začala...
Po týdnu zápolení byl motor v trabantu...
Podvozek "supersport" se mi natolik zalíbil, že jsem ho chtěl i pod trabiho a tak jsem si upravil Polo těhlice a po mírné úpravě uložení - redukce na persony - tam padl i ten.
Teď pár fotek:
- Přílohy
-
- trabi 016 (Small).jpg (74.76 KiB) Zobrazeno 6690 x
-
- trabi 005 (Small).jpg (71.88 KiB) Zobrazeno 6688 x
-
- trabi 006 (Small).jpg (56.68 KiB) Zobrazeno 6687 x
Naposledy upravil(a) kizdnoh dne 09 srp 2008 12:47, celkem upraveno 1 x.
- Jirka.Kolouch
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Tak to fandím nějaký info o motoru? nevím přesně jestli to je ten 125ps nebo jinej?
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Re: Trabant GT :)
taky držím palce a jsem zvědav na výsledek. Doufám že mě někdy svezeš
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- Tiger.s
- Kontaktovat uživatele:
Aha to je docela škoda e to není ta silnější verze ale řekl bych že s váhou trabiho to bude jezdit pěkně
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
- F.l.a.n.e.l.
Nezapomeň na přívod vzduchu k brzdám někteří tu jsou na to háklíví jak cip... a měl si nechat bubny, jsou lepší
Jinak za sebe : super práce těším se na výsledek
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
ty seš joudaF.l.a.n.e.l. píše:Nezapomeň na přívod vzduchu k brzdám někteří tu jsou na to háklíví jak cip... a měl si nechat bubny, jsou lepší
jj.... jen momentálně nepojízdný... Venca ale nemá originál vůbec nic... je to spíš Golf II po faceliftu...fiat12PMR píše:KDEPAK!!!! nejrychlejsiho ma borec který si říká Šakal je z prahy a ten ma trabanta s motorem golf 1.8 GTi 16v.....wsnw píše:To bude nejrychlejši Trabant v čechach Klobouk dolu jak natom makaš,pekna prace
Sháním:
Lepší věci na E46 Coupé
Lepší věci na E46 Coupé
Aktuální info z garáže...
Trabík konečně dostal nějaký světla, nárazník a zapojila se benzínová pumpička k nádrži na již konečné místo... jenže mi tak trošku roztrhla zrezlý a jinak naohybaný palivový trubky, tak si hned dojedu pro nový...
a k dalším dvema fotkám... Včera mi tak nějak bylo líto, že trabík vypadá tak jak vypadá, tak jsem mu udělal radost a koupil mu něco málo do interiéru... teda hlavně sobě
Trabík konečně dostal nějaký světla, nárazník a zapojila se benzínová pumpička k nádrži na již konečné místo... jenže mi tak trošku roztrhla zrezlý a jinak naohybaný palivový trubky, tak si hned dojedu pro nový...
a k dalším dvema fotkám... Včera mi tak nějak bylo líto, že trabík vypadá tak jak vypadá, tak jsem mu udělal radost a koupil mu něco málo do interiéru... teda hlavně sobě
- Přílohy
-
- IMG_0624.jpg (42.92 KiB) Zobrazeno 6087 x
-
- IMG_0626.jpg (50.65 KiB) Zobrazeno 6080 x
-
- IMG_0625.jpg (46.38 KiB) Zobrazeno 6085 x
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsem dobře četl tak to byl originál 4takt, to je škoda patlat tam jiný motor, ne?
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
originál 4T to byl... proto jsem si to dovolil tam dát... pasujou tam kryty IFA a tak, takže by policajti měli dát pokoj... Šlo mi víceméně jen o 5q a trošku víc síly... tak jsem to tam tak nějak začal páchat a škoda nevyužít podvozek, ne???Eiffel píše:jestli jsem dobře četl tak to byl originál 4takt, to je škoda patlat tam jiný motor, ne?
- F.l.a.n.e.l.
No nevím jestli ti dají pokoj jak ti naměří kilo pade
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
hádky si laskavě řešte po SZ tady mě to nezjímá
Fáboš
Fáboš
nechapu proc nepojizdny!!!!!???? asi proto ze mu u Hanzlika ukradli kola???? vsechno vim!!kizdnoh píše:jj.... jen momentálně nepojízdný... Venca ale nemá originál vůbec nic... je to spíš Golf II po faceliftu...fiat12PMR píše:KDEPAK!!!! nejrychlejsiho ma borec který si říká Šakal je z prahy a ten ma trabanta s motorem golf 1.8 GTi 16v.....wsnw píše:To bude nejrychlejši Trabant v čechach Klobouk dolu jak natom makaš,pekna prace
porsche 944