vod tý doby co už nemáš kopii opla, ale konečně original seš taky divnejmilosh píše:Ajfele ty ses divnej co uz nemas skodovku
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ted cumim na serial 24hodin a byla tam hlaska:
Ona: Ty ses ale peknej zkurvysyn
On: Nikdy jsem netvrdil opak
Tak si to preberte Ale mam pocit ze to jaky kdo ma auto jeho povahu nezmeni, ricma je taky vocas ale v podstate dobry clovek
Tak si to preberte Ale mam pocit ze to jaky kdo ma auto jeho povahu nezmeni, ricma je taky vocas ale v podstate dobry clovek
pekny kola ale ofrout peknej
Aspoň to nikde neosápumilosh píše:pekny kola ale ofrout peknej
Škoda 100L R.I.P.
Opel Rekord C - připraven na renovaci
Volvo FH12 440
Opel Rekord C - připraven na renovaci
Volvo FH12 440
Kurva ty důchodci jsou nějaký drzí. Měl by se jim sebrat důchod aby neměli na internet.milosh píše:Ted cumim na serial 24hodin a byla tam hlaska:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ajfel neměls bejt na cestě do kundy?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ted nechci obhajovat trhyho, ale co vi vite jak to zorboril. souhlasim s efilem.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
odjíždíme v neděliPanda píše:ajfel neměls bejt na cestě do kundy?
Audi 80 cabrio
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Mě tam stačil ten popisek "driftaaa" a je mi jasný že ho asi nenabořila poloslepá babka v Únu couvajíc před kauflandem...matt píše:ted nechci obhajovat trhyho, ale co vi vite jak to zorboril. souhlasim s efilem.
Nevim co se komu stalo a bohužel nevím jak to mám chápat......Eiffel píše:Zaplatil to auto? Je to v tuhle chvíli auto někoho jinýho? Tak co vás sere. Tohle se mohlo stát komukoli. Prostě je to jeho auto, nikomu se nic nestalo, tak co do něj rejete? Vy jste nikdy nepomuchlali plechy? Proč jste nenadávali do pičusů i tomu se seatem, co ho vyválel v poli? Kdyby to auto vzal a zapálil, může vám to být jedno a není to hned kvůli tomu pičus.
edit....... nejsem píčus
GIV VRT ALH
-
- Kontaktovat uživatele:
tak nereaguj, kdyz to nechapes.
ajfelo ma recht :-/
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Shotiku, me se korejske kupatko libi at si rika kdo chce co chce.
dik .) HC musi drzet pospolu ))milosh píše:Shotiku, me se korejske kupatko libi at si rika kdo chce co chce.
Octavia II TDI
aha promluvila dokonalost samaAdieuD píše:tak nereaguj, kdyz to nechapes.
GIV VRT ALH
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky o tobě netvrdím že jsi píčus. Trhyy opřel zadek auta o svodidla. Tys vyválel auto v poli. Asi tak podobná situace. Ale nechápu že jednoho člena tu litujeme a druhýmu nadáváme do pičusů. I kdyby se do těch anatomů vysral, tak to všem může bejt akorát tak jednopajiki píše:Nevim co se komu stalo a bohužel nevím jak to mám chápat......Eiffel píše:Zaplatil to auto? Je to v tuhle chvíli auto někoho jinýho? Tak co vás sere. Tohle se mohlo stát komukoli. Prostě je to jeho auto, nikomu se nic nestalo, tak co do něj rejete? Vy jste nikdy nepomuchlali plechy? Proč jste nenadávali do pičusů i tomu se seatem, co ho vyválel v poli? Kdyby to auto vzal a zapálil, může vám to být jedno a není to hned kvůli tomu pičus.
edit....... nejsem píčus
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja jeste s zadnym autem plechy nemuchlala ani nedelala kutululupajiki píše: aha promluvila dokonalost sama
Jsem rada, ze me nekdo povazuje za dokonalou Ale ted tenhle topic postrada smysl, neb ajfel smazal fotku, ktera rozjela diskuzi o picusech, kde ty jsi vztahovacne reagoval.
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
všichni jste pičusi, já jsem dokonalej, rozsekal jsem jen tři auta
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já zde žádné nevyžádané obchodní sdělení nevidím.:Mike:. píše:toto má být téma na fotky vašich aut a vidím tady samé spamy
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
A ty seš asi kokot, je to moje auto, stalo se, stalo se, tady každej kdo rejpe dělá jako kdyby nikdy neboural....kor tyChamelion píše:Taky sem si tohle říkal...sorry, ale musí to ven...si prostě píčus trhaji...milosh píše:Snad sem neprijde jeji stary majitel to bych plakal bejt to my bejvaly auto...
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
A co si vo sobě jako myslíš ty vole ? Cejtíš se drsně jo ?milosh píše:mlady debilove co neumej jezdit by meli kurvit stodvacy nebo podobny jebky a ne takovy udrzovany auta kor kdyz bylo clena tf kterej se o nej staral s takovou peci. Machry machry a pak to tak dopada.....
Nikdy se neboural, nikdy si neměl žádnou krizovku vid
Fakt si mě pobavil
děláš jako by sem boural každej tejden, boural sem poprvý v životě, každej si tim jednou projde, najel sem bez nehody asi 30tisíc, tak se to prostě stalo noPanda píše:trhači tobě ten řidičák asi neuschne čéče, zdevastovaný bávo, mazda po tejdnu zbořená
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Já tou nadávkou nemířil jenom na to žes někde opřel to auto...to byla reakce obecně na tvoje chování na fóru. Jak malej rozmazlenej harant prostě...btw co kór já...vymlátil sem se jednou a víš o tom kulový. Dál už nedebatuju, svůj názor jsem ti sdělil,...Trhyy píše: A ty seš asi kokot, je to moje auto, stalo se, stalo se, tady každej kdo rejpe dělá jako kdyby nikdy neboural....kor ty
děte si vyhonit údki udělá se vám líp a odkrví se vám mozek a budete reagovat jinak
VÍM O ČEM MLUVÍM
VÍM O ČEM MLUVÍM
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
to šlo spíš o ten tvůj postoj a výraz v ksichtě aneb jsem trhy gangsta big boss zbořil jsem autoTrhyy píše:děláš jako by sem boural každej tejden, boural sem poprvý v životě, každej si tim jednou projde, najel sem bez nehody asi 30tisíc, tak se to prostě stalo noPanda píše:trhači tobě ten řidičák asi neuschne čéče, zdevastovaný bávo, mazda po tejdnu zbořená
skoro jako kdyby ses snažil napodobit toho co tady byl tůdle na fotce vedle tý zbořený carrery gemballa
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: