jaky 2litr na sprinty
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
americka ynglictinaTaboo píše:Ne jen ze to tam bude, ono uz to tam je... Odkud je treba MarAt? A hodne dalsich lidi z tohoto fora uz na tom taky pracuje.reproboy píše:jenze to co tady srovnavate tady nikdy nebude stejne jako ty videa co jsem sem vlozil ja i vy.
Takze hovno z toho jestli mi rozumite.
Nejaka stara moudrost:
He who says it can't be done should not interfere with he who is doing it.
jinac 12,neco predvedou i naši kluci mozna i tuto sezonu.
s V6 co mas si vytre prdel i seriovy crx, to neni auto na sprinty..
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky 2litr na sprinty
Neuvěřitelná debata, pánové. Zajímavý jev, že nejčastěji tady debatují lidé "typ snílek", kteří si někde přečetli, že něco někde jezdí za XY sekund a ohánějí se tady vysokýma číslama, ačkoli sami vlastní auto s motorem, jehož výkon odpovídá jejich IQ. Lidem, kteří do této kategorie nepatří, se omlouvám.
Re: jaky 2litr na sprinty
A ted zasadni otazka. Beres kW nebo HP ?Ivan píše:Neuvěřitelná debata, pánové. Zajímavý jev, že nejčastěji tady debatují lidé "typ snílek", kteří si někde přečetli, že něco někde jezdí za XY sekund a ohánějí se tady vysokýma číslama, ačkoli sami vlastní auto s motorem, jehož výkon odpovídá jejich IQ. Lidem, kteří do této kategorie nepatří, se omlouvám.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
jo ta V6 je auto, se kterým si klidně zajedu na dovolenou na druhou stranu evropy.. není to samozřejmě sprintová kara.. to by to musela být verze VR která má v serii 280k na 4x4,ale ta se vyrábí jen bohužel s řízením blbě.reproboy píše:americka ynglictinaTaboo píše:Ne jen ze to tam bude, ono uz to tam je... Odkud je treba MarAt? A hodne dalsich lidi z tohoto fora uz na tom taky pracuje.reproboy píše:jenze to co tady srovnavate tady nikdy nebude stejne jako ty videa co jsem sem vlozil ja i vy.
Takze hovno z toho jestli mi rozumite.
Nejaka stara moudrost:
He who says it can't be done should not interfere with he who is doing it.
jinac 12,neco predvedou i naši kluci mozna i tuto sezonu.
s V6 co mas si vytre prdel i seriovy crx, to neni auto na sprinty..
12s zajedou to věřím.. ale to už budou mít uřezanou i střechu
a když uřežete ještě něco třeba zajedete i pod 12.. třeba použijte kola ze sekačky z mountfieldu..zase by to mohlo pomoct.
to jsem zvědav na těch vašich 12s... příští rok třeba 11s.. pak 10..pak taboo rozprodá na díly jeho eclipse a koupí si uno
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Hele kluci,tady nejde o záchranu světa, ale v podstatě o jeho devastaci. Tak ať to aspoň každej dělá tak,jak ho to baví a jak ho to naplňuje. Někdo je trochu masochista a někdo musí být zase první. Výstižně se říká, že vyhraje ten,kdo nejvíc chce.
BTW Ivane to s tím IQ beru jako lichotku
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
tak ja se taky pridam
Me treba docela mrzi ze u nas nejezdi sprinty zadna rychla Lancia Delta Integrala. Auto neni nijak extremne tezke. Je to 4x4. Myslim ze to auto ma obrovsky potencial! Viz treba: http://www.youtube.com/watch?v=5fheILNz4fU
Ja treba taky litam sprinty s FWD se svojim Fiatem Coupe. Ale nemam to jako auto urcene jenom na sprinty... jezdim snim kazdy den do prace/na okruh a nepohrdnu i tim sprintem. Kolem 13 - 14s zas tak velkou nevyhodu FWD nevidim. Kdyz se to umi da se ujet kde komu. Pokud ale clovek chce opravdu porazet KAZDEHO napric kategoriema tak je to jenom jeho boj ze si vybere jakekoli fwd prditko
Me treba docela mrzi ze u nas nejezdi sprinty zadna rychla Lancia Delta Integrala. Auto neni nijak extremne tezke. Je to 4x4. Myslim ze to auto ma obrovsky potencial! Viz treba: http://www.youtube.com/watch?v=5fheILNz4fU
Ja treba taky litam sprinty s FWD se svojim Fiatem Coupe. Ale nemam to jako auto urcene jenom na sprinty... jezdim snim kazdy den do prace/na okruh a nepohrdnu i tim sprintem. Kolem 13 - 14s zas tak velkou nevyhodu FWD nevidim. Kdyz se to umi da se ujet kde komu. Pokud ale clovek chce opravdu porazet KAZDEHO napric kategoriema tak je to jenom jeho boj ze si vybere jakekoli fwd prditko
Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar (12,5L/100km)
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;
nechci rýpat, ale prej IQ nad 180 je už zase debilitaMarAt píše:Hele kluci,tady nejde o záchranu světa, ale v podstatě o jeho devastaci. Tak ať to aspoň každej dělá tak,jak ho to baví a jak ho to naplňuje. Někdo je trochu masochista a někdo musí být zase první. Výstižně se říká, že vyhraje ten,kdo nejvíc chce.
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
kentoya píše:nechci rýpat, ale prej IQ nad 180 je už zase debilitaMarAt píše:Hele kluci,tady nejde o záchranu světa, ale v podstatě o jeho devastaci. Tak ať to aspoň každej dělá tak,jak ho to baví a jak ho to naplňuje. Někdo je trochu masochista a někdo musí být zase první. Výstižně se říká, že vyhraje ten,kdo nejvíc chce.
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Nesem debil, jenom mi nikdo nerozumíblázen píše:kentoya píše:nechci rýpat, ale prej IQ nad 180 je už zase debilitaMarAt píše:Hele kluci,tady nejde o záchranu světa, ale v podstatě o jeho devastaci. Tak ať to aspoň každej dělá tak,jak ho to baví a jak ho to naplňuje. Někdo je trochu masochista a někdo musí být zase první. Výstižně se říká, že vyhraje ten,kdo nejvíc chce.
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
Myslim ze takovy zpusob zavodu by vubec nemusel byt spatny.... nejake vyssi startovne a vyhra by se rozdelila mezi par nejrychlejsich. To ze by vitez bral vse by byla nuda, protoze vyhral by vzdycky marat pokud by dorazilLibor12 píše:Taboo tak nalož auto na loď a prijed. pronájem plochy je otázkou jednoho telefonátu. Určilo by se "startovné" a vítěz bere vše. Ne žádné pohárky. účast kolem 20 lidí?startovné symbolické 5000?
Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar (12,5L/100km)
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jakmile zacneš výhru dělit jsi zase u pohárků. bez limitu. Postav auto třeba jen motor a kola. Prostě klasický drag. Nezajímají mě nějaké mimonske války apod akce. Mnoho povyku pro nic. Pokud věřís svému autu zúčastní se s ním. Postav special s výkonem 2000HP a jed s ním. Zkrátka jak je ctena libost. Já to vidím zcela v jasných barvách.
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
No supr, pusť se do toho,jestli budu jen trochu moct dorazím, když ne vyhrát, tak alespň zvednout tomu tvymu podniku popularitu
Jenom doufám,že to neskončí jako mnoho takových myšlenek na dně nějaké láhve. GL!
Jenom doufám,že to neskončí jako mnoho takových myšlenek na dně nějaké láhve. GL!
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a tady něco pro inspiraci. http://www.4men.cz/autonovinky/0--540-k ... tml?id=613 neříkám hned takovouhle káru ale aspoň se o něco takového ze čtvrtiny přiblížit.
jo hlinikové trubky stojej dneksa míň jak ocelové navíc si vybereš vhodnou slitinu pro vaření uděláš kárku šoupneš tomu bačkůrky a nějakej motůrek... motor ze supry 300zx s eclipse atd atd se dnes sehnat dá a můžeš frčet
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily