StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze
Ale jo líbilo ale měl noční nebyl nikdo kdo by to za něj vzal tak nemohl jet,budu se ho snažit ukecat na ten v září ale když nepojedu já nevim jestli pojede on,mohl by jezdit s Ivetou ta se s mapou taky už s kamarádila:) Tak uvidim ale nevim co bude mít v září ten víkend za službu takže Ti nemůžu nic slíbit.Jinak doufám že na Mimoň jedete? Tak zatim.
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
" Příští SCH bude "herní" pod názvem "Chytrost vs. Rychlost". Bude zaměřen na logiku a na rychlost myšlení, takže naše rada je: Čím víc hlav, tím lépe! ", nechci rejpat, ale myslím že budeme rádi když dáme dohromady tak nějak svoje posádky, a jestli vůbec bude na listině 10 posádek, když už 2 nahlásili že nejedou.
Dle mého vlastního úsudku, pokud zůstane limit 10, tak osud SCH bude jasný, tento SCH bude pro malou účast zrušen a rád bych se to dozvěděl v průběhu týdne předem ne na poslední chvili, pokud tomu tak bude, tak raději pojedu na wekend na Fuchs Oil Rally Příbram.
Dle mého vlastního úsudku, pokud zůstane limit 10, tak osud SCH bude jasný, tento SCH bude pro malou účast zrušen a rád bych se to dozvěděl v průběhu týdne předem ne na poslední chvili, pokud tomu tak bude, tak raději pojedu na wekend na Fuchs Oil Rally Příbram.
Lepší bejt mrtvej než druhej....
Dozvis se to nejpozdeji v patek 19.9 do 12:00. A podle me zatim nic jasnyho neni...Renault Welt píše:" Příští SCH bude "herní" pod názvem "Chytrost vs. Rychlost". Bude zaměřen na logiku a na rychlost myšlení, takže naše rada je: Čím víc hlav, tím lépe! ", nechci rejpat, ale myslím že budeme rádi když dáme dohromady tak nějak svoje posádky, a jestli vůbec bude na listině 10 posádek, když už 2 nahlásili že nejedou.
Jinak sem davam take letacek
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic
Vy samozřejmě nejste vzduch, s váma počítám stoprocentně , to je snad jasný nedavid píše:A my jsme jako vzduch???&Enuka píše:Já určitě pojedu (teda jestli nebudu celá zasádrovaná ) a kdyby jo, tak navigátora můžu o berlích dělat taky, takže se mnou počítejte a pokoším se naverbovat i nějaký další lidičky, takže uvidíme, kdo se z nich chytne.
My jedeme taky,abyste věděla pani.
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší )
Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich
Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, my vyrazime z Prahy cca kolem 19:00, presne to zatim nevime...Dannysek píše:Ahojky jedete někdo do té Mimoně?A kdy?A kolik mám vytisknout těch letáčků?Pokud mi nezačne stávkovat tiskárna.
Ja ti na mail ted poslu soubor, ktery nemusis nejak upravovat, staci jen vytisknout, a ja to pak v mimoni narezu na letacky, ok? Vytiskni asi co nejvic (ja nevim kolik muzes), ale podle me staci tak 10xA4=40 letacku, a idealni je treba 25xA4=100 letacku, nebo i vic, budem je davat za sterace prazakum. Jak chces...
???????????
david píše:A my jsme jako vzduch???&Enuka píše:Já určitě pojedu (teda jestli nebudu celá zasádrovaná ) a kdyby jo, tak navigátora můžu o berlích dělat taky, takže se mnou počítejte a pokoším se naverbovat i nějaký další lidičky, takže uvidíme, kdo se z nich chytne.
My jedeme taky,abyste věděla pani.
My jedeme taky??? Já myslela, že budeme slavit babičky narozeniny u ní v Rokytnici???? Sakra, zase mi nikdo nic neřekl.
když nechcete, tak to nečtěte
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: StreetChallenge - Praha
jejej, asi chyba v komunikaci, to znám dost
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
sem ti to poslal uz rano na TunerkaDannysek@seznam.cz ...Dannysek píše:Tak kde mám ten soubor já pak nebudu mít už čas na to:( Tak honem:)
Promin myslela jsem že jsi mi to poslal na Nicolku:) Neva vytisknu to,jen tam asi přijedu až v sobotu po poledni....Budete tam ještě někdo?Bratránek si na sobotu vymyslel svatbu to mě fakt netěší,takže se z toho snažím tak nějak vykroutit ale nevim nevim..... Ale budou to se neboj.Tak zatim kdyžtak písnu Tobě na mobil.
Ahoj to nevadi, 80 je take slusny... Ja jsem vytisknul nejake cernobile, takze zatim mame, a az az prijedes, tak budem rozdavat barevne. Jinak mi thomas rikal ze se chce v sobotu vratit, tak prijed co nejdriv...Dannysek píše:Ahojky mám jich necelejch 80 došla černá barva. Ale něco mám tak zatim ,uvidíme se večer nebo zítra. Při nejhoršim letáčky mám v práci na Budějárně kdyby ste je chtěli dnes....
Zdravim. Takhle jste nas mohli videt na Mimonskych Valkach XIII :
http://www.streetchallenge.unas.cz/jpg/DSC00031.JPG
http://www.streetchallenge.unas.cz/jpg/DSC00030.JPG
http://www.streetchallenge.unas.cz/jpg/DSC00035.JPG
http://www.streetchallenge.unas.cz/jpg/DSC00031.JPG
http://www.streetchallenge.unas.cz/jpg/DSC00030.JPG
http://www.streetchallenge.unas.cz/jpg/DSC00035.JPG
Re: StreetChallenge - Praha
Nebylo to na Mimoňských válkách poněkud mrtvé??
Ahoj. Dorazili v pohode, ale rano prselo, takze jsme museli balit za deste... Jinak super Vasi deku mame, musime vam vratit...Dannysek píše:čauky ani nevim že jsi to chotil až budu mít chvilku tak to přetáhnu do kompu a taky něco pošlu:)) Jak jste dorazily do Prahy?
Kdyz jsme tam v sobotu dorazili tak to tam zilo, a pak to postupne zacelo umirat... Ale nerekl bych ze to bylo spatny. V sobotu obvykle odjizdi spousta lidi... Ale rano skazil naladu ten dest...Dannysek píše:Nebylo to na Mimoňských válkách poněkud mrtvé??
Jinak se tam rozdalo dost letacku, tak treba se jeste nekdo zaregistruje.
Kdyz jsme tam v sobotu dorazili tak to tam zilo, a pak to postupne zacelo umirat... Ale nerekl bych ze to bylo spatny. V sobotu obvykle odjizdi spousta lidi... Ale rano skazil naladu ten dest...Dannysek píše:Nebylo to na Mimoňských válkách poněkud mrtvé??
To je mi jasné. Docela jsem si říkali jak jsme rádi, že jsme zůstali v Praze. Ten noční vichr (z pátka na sobotu) stál opravdu za to ))
jj, ja vim zes to nepsala ty, jsem zapomel prepsat "quote". Jinak deka uz je vracena, a na tom trialu jsem slysel ze jste nebyli vubec spatni. Gratuluji. Pokud pojedete na StreetChallenge do Plzne, tak bych jel pripadne take. No a na SCH v Praze prijedte holt az v rijnu no...Dannysek píše:Moment moment větu "Nebylo to tam nějak mrtvé jsem nepsala já"!!!
Jinak Vašku truck trial byl super začlo mě to i bavit takže na street budu bohužel v té Ostravě a doufám že se dobře umíštíme...
Deka by se hodila museli jsme se "omluvit" že jsme jí "zapomněli" v Praze:))
StreetChallenge - jedinečná akce pro všechny milovníky automobilů z Prahy a nejen... Příští akce se koná přesně za dva
týdny, v sobotu 20. září! Přijeďte se ukázat a podpořit skvělou atmosféru orientačních závodů. Příště bude StreetChallenge
"herního" typu pod názvem "Chytrost vs. Rychlost", a bude obzvlášť zajímavý StreetChallenge, jak si můžete přečíst na
stránkách www.streetchallenge.unas.cz , je veřejná automobilová orientační soutěž, při které je potřeba dodržovat pravidla
silničního provozu, rychle se orientovat v terénu a ještě rychleji plnit úkoly na kontrolních stanovištích. Takže se nikdo
nemusí bát - není to žádný nelegální a nebezpečný závod. Je potřeba si jen sehnat dobrého navigátora (nebo naučit
přítelkyni/přítele zadávat ulice do navigace:-), zaregistrovat se na stránkách www.streetchallenge.unas.cz a přijet v
sobotu 20.9 na parkoviště u Mitas v ulici Pražská na Praze 10. Soutěžní vklad činí 300Kč, což není moc, a čím víc se
přihlásí posádek, tím větší budou výhry. Těšíme se na všechny skvěle lidí, kteří se nebojí vyzkoušet něco nového a rádi si
"vstříknou" do krve trochu zdravého soutěžního adrenalinu
týdny, v sobotu 20. září! Přijeďte se ukázat a podpořit skvělou atmosféru orientačních závodů. Příště bude StreetChallenge
"herního" typu pod názvem "Chytrost vs. Rychlost", a bude obzvlášť zajímavý StreetChallenge, jak si můžete přečíst na
stránkách www.streetchallenge.unas.cz , je veřejná automobilová orientační soutěž, při které je potřeba dodržovat pravidla
silničního provozu, rychle se orientovat v terénu a ještě rychleji plnit úkoly na kontrolních stanovištích. Takže se nikdo
nemusí bát - není to žádný nelegální a nebezpečný závod. Je potřeba si jen sehnat dobrého navigátora (nebo naučit
přítelkyni/přítele zadávat ulice do navigace:-), zaregistrovat se na stránkách www.streetchallenge.unas.cz a přijet v
sobotu 20.9 na parkoviště u Mitas v ulici Pražská na Praze 10. Soutěžní vklad činí 300Kč, což není moc, a čím víc se
přihlásí posádek, tím větší budou výhry. Těšíme se na všechny skvěle lidí, kteří se nebojí vyzkoušet něco nového a rádi si
"vstříknou" do krve trochu zdravého soutěžního adrenalinu
Ahojky jj Hanz mi to říkal,že jste ho byli navštívit.No říjnovej SCH,bych brala kdyby jsi tern termín o týden šoupnul... o tom sme se bavili v Mimoni jestli si ještě vzpomínáš.V říjnu se jede poslední trialovej závod na kterej musíme...Pak už to bude zase v pohodě,ale termín závodu je 18.-19.10 ((
Tak uvidíme jak tohle dopadne.Jinak v sobotu snad zkusíme tu Plzeň tak zatim.
Ja uvidim jak to bude v praci, me ted od zari presunuli na jinou smenu, takze si na tenhle SCH budu brat volno. Tak jestli me tak nechaji, tak mi to take nebude vychazet na treti sobotu a v rijnu uz volno brat nebudu, tak to pak soupnu o tyden driv. Takze zatim nevim, ale skoda ze nemuzete v zari, myslim ze to bude extra dobry... Pokud pojedete do Plzne tak se tam regnete do 10.9 do 22:00 hodin.Dannysek píše:Ahojky jj Hanz mi to říkal,že jste ho byli navštívit.No říjnovej SCH,bych brala kdyby jsi tern termín o týden šoupnul... o tom sme se bavili v Mimoni jestli si ještě vzpomínáš.V říjnu se jede poslední trialovej závod na kterej musíme...Pak už to bude zase v pohodě,ale termín závodu je 18.-19.10 ((
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale nevim jestli si vzpomínám dobře, ale někdo řikal že se nic přesouvat nebude, bud můžes nebo ne. Měli by jsme dodržovat pravidla a umluvy, ne? Tak jak je ted dáno že musí být 10 posádek tak i pevné datum.vasek píše:Ja uvidim jak to bude v praci, me ted od zari presunuli na jinou smenu, takze si na tenhle SCH budu brat volno. Tak jestli me tak nechaji, tak mi to take nebude vychazet na treti sobotu a v rijnu uz volno brat nebudu, tak to pak soupnu o tyden driv. Takze zatim nevim, ale skoda ze nemuzete v zari, myslim ze to bude extra dobry... Pokud pojedete do Plzne tak se tam regnete do 10.9 do 22:00 hodin.Dannysek píše:Ahojky jj Hanz mi to říkal,že jste ho byli navštívit.No říjnovej SCH,bych brala kdyby jsi tern termín o týden šoupnul... o tom sme se bavili v Mimoni jestli si ještě vzpomínáš.V říjnu se jede poslední trialovej závod na kterej musíme...Pak už to bude zase v pohodě,ale termín závodu je 18.-19.10 ((
Lepší bejt mrtvej než druhej....