StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze

Pouze informace o srazech, fotky ve vedlejším tématu.

Moderátoři: Jord, Rudi

Odpovědět
Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Ale jo líbilo ale měl noční nebyl nikdo kdo by to za něj vzal tak nemohl jet,budu se ho snažit ukecat na ten v září ale když nepojedu já nevim jestli pojede on,mohl by jezdit s Ivetou ta se s mapou taky už s kamarádila:) Tak uvidim ale nevim co bude mít v září ten víkend za službu takže Ti nemůžu nic slíbit.Jinak doufám že na Mimoň jedete? :) Tak zatim.

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

" Příští SCH bude "herní" pod názvem "Chytrost vs. Rychlost". Bude zaměřen na logiku a na rychlost myšlení, takže naše rada je: Čím víc hlav, tím lépe! ", nechci rejpat, ale myslím že budeme rádi když dáme dohromady tak nějak svoje posádky, a jestli vůbec bude na listině 10 posádek, když už 2 nahlásili že nejedou.
Dle mého vlastního úsudku, pokud zůstane limit 10, tak osud SCH bude jasný, tento SCH bude pro malou účast zrušen a rád bych se to dozvěděl v průběhu týdne předem ne na poslední chvili, pokud tomu tak bude, tak raději pojedu na wekend na Fuchs Oil Rally Příbram.
Lepší bejt mrtvej než druhej....

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Renault Welt píše:" Příští SCH bude "herní" pod názvem "Chytrost vs. Rychlost". Bude zaměřen na logiku a na rychlost myšlení, takže naše rada je: Čím víc hlav, tím lépe! ", nechci rejpat, ale myslím že budeme rádi když dáme dohromady tak nějak svoje posádky, a jestli vůbec bude na listině 10 posádek, když už 2 nahlásili že nejedou.
Dle mého vlastního úsudku, pokud zůstane limit 10, tak osud SCH bude jasný, tento SCH bude pro malou účast zrušen a rád bych se to dozvěděl v průběhu týdne předem ne na poslední chvili, pokud tomu tak bude, tak raději pojedu na wekend na Fuchs Oil Rally Příbram.
Dozvis se to nejpozdeji v patek 19.9 do 12:00. A podle me zatim nic jasnyho neni...

Jinak sem davam take letacek :wink:

Obrázek
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: StreetChallenge - Praha

Příspěvek od Eiffel »

my jedeme
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Redrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrik »

jak uz sme rikali na sch minule, 20.9 je snad jedinej den kdy v zari nemuzem :(

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Já určitě pojedu (teda jestli nebudu celá zasádrovaná :D ) a kdyby jo, tak navigátora můžu o berlích dělat taky, takže se mnou počítejte a pokoším se naverbovat i nějaký další lidičky, takže uvidíme, kdo se z nich chytne.
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší :) )

Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

&Enuka píše:Já určitě pojedu (teda jestli nebudu celá zasádrovaná :D ) a kdyby jo, tak navigátora můžu o berlích dělat taky, takže se mnou počítejte a pokoším se naverbovat i nějaký další lidičky, takže uvidíme, kdo se z nich chytne.
A my jsme jako vzduch???
My jedeme taky,abyste věděla pani.

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

david píše:
&Enuka píše:Já určitě pojedu (teda jestli nebudu celá zasádrovaná :D ) a kdyby jo, tak navigátora můžu o berlích dělat taky, takže se mnou počítejte a pokoším se naverbovat i nějaký další lidičky, takže uvidíme, kdo se z nich chytne.
A my jsme jako vzduch???
Vy samozřejmě nejste vzduch, s váma počítám stoprocentně 8) , to je snad jasný ne :)
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší :) )

Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Ahojky jedete někdo do té Mimoně?A kdy?A kolik mám vytisknout těch letáčků?Pokud mi nezačne stávkovat tiskárna.

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

v mimoni budu asi is václavem..

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek píše:Ahojky jedete někdo do té Mimoně?A kdy?A kolik mám vytisknout těch letáčků?Pokud mi nezačne stávkovat tiskárna.
Ahoj, my vyrazime z Prahy cca kolem 19:00, presne to zatim nevime...
Ja ti na mail ted poslu soubor, ktery nemusis nejak upravovat, staci jen vytisknout, a ja to pak v mimoni narezu na letacky, ok? Vytiskni asi co nejvic (ja nevim kolik muzes), ale podle me staci tak 10xA4=40 letacku, a idealni je treba 25xA4=100 letacku, nebo i vic, budem je davat za sterace prazakum. Jak chces...

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Tak kde mám ten soubor já pak nebudu mít už čas na to:( Tak honem:)

Werunka

???????????

Příspěvek od Werunka »

david píše:
A my jsme jako vzduch???

My jedeme taky??? Já myslela, že budeme slavit babičky narozeniny u ní v Rokytnici???? Sakra, zase mi nikdo nic neřekl.
když nechcete, tak to nečtěte

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

jejej, asi chyba v komunikaci, to znám dost :D
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek píše:Tak kde mám ten soubor já pak nebudu mít už čas na to:( Tak honem:)
sem ti to poslal uz rano na TunerkaDannysek@seznam.cz ...

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Promin myslela jsem že jsi mi to poslal na Nicolku:) Neva vytisknu to,jen tam asi přijedu až v sobotu po poledni....Budete tam ještě někdo?Bratránek si na sobotu vymyslel svatbu to mě fakt netěší,takže se z toho snažím tak nějak vykroutit ale nevim nevim.....:( Ale budou to se neboj.Tak zatim kdyžtak písnu Tobě na mobil.

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Ahojky mám jich necelejch 80 došla černá barva. :D Ale něco mám tak zatim ,uvidíme se večer nebo zítra. Při nejhoršim letáčky mám v práci na Budějárně kdyby ste je chtěli dnes....

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek píše:Ahojky mám jich necelejch 80 došla černá barva. :D Ale něco mám tak zatim ,uvidíme se večer nebo zítra. Při nejhoršim letáčky mám v práci na Budějárně kdyby ste je chtěli dnes....
Ahoj to nevadi, 80 je take slusny... Ja jsem vytisknul nejake cernobile, takze zatim mame, a az az prijedes, tak budem rozdavat barevne. Jinak mi thomas rikal ze se chce v sobotu vratit, tak prijed co nejdriv... :wink:

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

čauky ani nevim že jsi to chotil až budu mít chvilku tak to přetáhnu do kompu a taky něco pošlu:)) Jak jste dorazily do Prahy?

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Nebylo to na Mimoňských válkách poněkud mrtvé??

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek píše:čauky ani nevim že jsi to chotil až budu mít chvilku tak to přetáhnu do kompu a taky něco pošlu:)) Jak jste dorazily do Prahy?
Ahoj. Dorazili v pohode, ale rano prselo, takze jsme museli balit za deste... Jinak super :-) Vasi deku mame, musime vam vratit...
Dannysek píše:Nebylo to na Mimoňských válkách poněkud mrtvé??
Kdyz jsme tam v sobotu dorazili tak to tam zilo, a pak to postupne zacelo umirat... Ale nerekl bych ze to bylo spatny. V sobotu obvykle odjizdi spousta lidi... Ale rano skazil naladu ten dest...

Jinak se tam rozdalo dost letacku, tak treba se jeste nekdo zaregistruje.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Dannysek píše:Nebylo to na Mimoňských válkách poněkud mrtvé??
Kdyz jsme tam v sobotu dorazili tak to tam zilo, a pak to postupne zacelo umirat... Ale nerekl bych ze to bylo spatny. V sobotu obvykle odjizdi spousta lidi... Ale rano skazil naladu ten dest...

To je mi jasné. Docela jsem si říkali jak jsme rádi, že jsme zůstali v Praze. Ten noční vichr (z pátka na sobotu) stál opravdu za to :)))

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Moment moment větu "Nebylo to tam nějak mrtvé jsem nepsala já"!!! :-(
Jinak Vašku truck trial byl super začlo mě to i bavit takže na street budu bohužel v té Ostravě a doufám že se dobře umíštíme... :D
Deka by se hodila museli jsme se "omluvit" že jsme jí "zapomněli" v Praze:))

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek píše:Moment moment větu "Nebylo to tam nějak mrtvé jsem nepsala já"!!! :-(
Jinak Vašku truck trial byl super začlo mě to i bavit takže na street budu bohužel v té Ostravě a doufám že se dobře umíštíme... :D
Deka by se hodila museli jsme se "omluvit" že jsme jí "zapomněli" v Praze:))
jj, ja vim zes to nepsala ty, jsem zapomel prepsat "quote". Jinak deka uz je vracena, a na tom trialu jsem slysel ze jste nebyli vubec spatni. Gratuluji. Pokud pojedete na StreetChallenge do Plzne, tak bych jel pripadne take. No a na SCH v Praze prijedte holt az v rijnu no... :wink:

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

StreetChallenge - jedinečná akce pro všechny milovníky automobilů z Prahy a nejen... :-) Příští akce se koná přesně za dva
týdny, v sobotu 20. září! Přijeďte se ukázat a podpořit skvělou atmosféru orientačních závodů. Příště bude StreetChallenge
"herního" typu pod názvem "Chytrost vs. Rychlost", a bude obzvlášť zajímavý :-) StreetChallenge, jak si můžete přečíst na
stránkách www.streetchallenge.unas.cz , je veřejná automobilová orientační soutěž, při které je potřeba dodržovat pravidla
silničního provozu, rychle se orientovat v terénu a ještě rychleji plnit úkoly na kontrolních stanovištích. Takže se nikdo
nemusí bát - není to žádný nelegální a nebezpečný závod. Je potřeba si jen sehnat dobrého navigátora (nebo naučit
přítelkyni/přítele zadávat ulice do navigace:-), zaregistrovat se na stránkách www.streetchallenge.unas.cz a přijet v
sobotu 20.9 na parkoviště u Mitas v ulici Pražská na Praze 10. Soutěžní vklad činí 300Kč, což není moc, a čím víc se
přihlásí posádek, tím větší budou výhry. Těšíme se na všechny skvěle lidí, kteří se nebojí vyzkoušet něco nového a rádi si
"vstříknou" do krve trochu zdravého soutěžního adrenalinu ;-)

Obrázek

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Ahojky jj Hanz mi to říkal,že jste ho byli navštívit.No říjnovej SCH,bych brala kdyby jsi tern termín o týden šoupnul...:-D o tom sme se bavili v Mimoni jestli si ještě vzpomínáš.V říjnu se jede poslední trialovej závod na kterej musíme...Pak už to bude zase v pohodě,ale termín závodu je 18.-19.10 :-(((
Tak uvidíme jak tohle dopadne.Jinak v sobotu snad zkusíme tu Plzeň tak zatim.

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Dannysek píše:Ahojky jj Hanz mi to říkal,že jste ho byli navštívit.No říjnovej SCH,bych brala kdyby jsi tern termín o týden šoupnul...:-D o tom sme se bavili v Mimoni jestli si ještě vzpomínáš.V říjnu se jede poslední trialovej závod na kterej musíme...Pak už to bude zase v pohodě,ale termín závodu je 18.-19.10 :-(((
Ja uvidim jak to bude v praci, me ted od zari presunuli na jinou smenu, takze si na tenhle SCH budu brat volno. Tak jestli me tak nechaji, tak mi to take nebude vychazet na treti sobotu a v rijnu uz volno brat nebudu, tak to pak soupnu o tyden driv. Takze zatim nevim, ale skoda ze nemuzete v zari, myslim ze to bude extra dobry... :D Pokud pojedete do Plzne tak se tam regnete do 10.9 do 22:00 hodin.

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

vasek píše:
Dannysek píše:Ahojky jj Hanz mi to říkal,že jste ho byli navštívit.No říjnovej SCH,bych brala kdyby jsi tern termín o týden šoupnul...:-D o tom sme se bavili v Mimoni jestli si ještě vzpomínáš.V říjnu se jede poslední trialovej závod na kterej musíme...Pak už to bude zase v pohodě,ale termín závodu je 18.-19.10 :-(((
Ja uvidim jak to bude v praci, me ted od zari presunuli na jinou smenu, takze si na tenhle SCH budu brat volno. Tak jestli me tak nechaji, tak mi to take nebude vychazet na treti sobotu a v rijnu uz volno brat nebudu, tak to pak soupnu o tyden driv. Takze zatim nevim, ale skoda ze nemuzete v zari, myslim ze to bude extra dobry... :D Pokud pojedete do Plzne tak se tam regnete do 10.9 do 22:00 hodin.
Nic proti, ale nevim jestli si vzpomínám dobře, ale někdo řikal že se nic přesouvat nebude, bud můžes nebo ne. Měli by jsme dodržovat pravidla a umluvy, ne? 8) Tak jak je ted dáno že musí být 10 posádek tak i pevné datum. 8)
Lepší bejt mrtvej než druhej....

Dannysek

Příspěvek od Dannysek »

Přesně jsem věděla že se někdo chytne,jen jsem se ptala za zkoušku nic nedám....:-P A pro Vaška Plzen platí takže se snad i registrujeme ale ještě nevim název posádky:-D Tak zatim ahoj.

Odpovědět

Zpět na „Srazy“