AdieuD píše:dotaz: da se vyrobit na zakazku vyfuk, kdyz se doda vzor, vicemene kopie. Mam zadni dil shnilej jak jabko a citroen za to chce 25 tisic (druhovyroba se nedela). Takze by me potesilo, pokud by se ta cena pohybovala pod 25 tisic. Nechci tam bastlit nic neorigo, nebo univerzalni, vypada to nelibe.
edit: popripadne kontakt na nekoho, stredni cechy nejlepe
Benny píše:už jsem sem ten odkaz dával několikrát.... http://sweb.cz/rene.kramar/Kitcar.htm
doporučuju, ten Ti udělá po konzultaci cokoli s výbornou kvalitou
Dekujeme
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
snížení průtoku... jinak tu lambdu za katem budeš muset oblbnout ona prej slouží k tomu aby jednotce řekl že už nemůže plnit euro 3 a vješ a hodí prej nouzovej režim...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Máte někdo zkušenosti se sportovními katalyzáýtory? Dost o tom přemýšlím ale bojim se vysoký spotřeby, nízký životnosti a vysokejch emisí... Poradí někdo?
Ford Sierra 2.0i-2.3V6
Škoda favorit-Červený drak
Fiat 126p-Vilík
já osobně chci taky dávat sportovní katalizátory ale neřeším spotřebu, je logické že to auto pojede uplně jinak co se týče rychlosti, ale radím nekupovat nějaký šmejd za 2000, to je rezonátor a ne katalizátor, ty dobré se pohybují okolo 6500 a výš
obadal.rada píše:já osobně chci taky dávat sportovní katalizátory ale neřeším spotřebu, je logické že to auto pojede uplně jinak co se týče rychlosti, ale radím nekupovat nějaký šmejd za 2000, to je rezonátor a ne katalizátor, ty dobré se pohybují okolo 6500 a výš
Jasný, mám v plánu dražší, rezonátor mám taky, ale místo středovýho tlumiče;-)
Ford Sierra 2.0i-2.3V6
Škoda favorit-Červený drak
Fiat 126p-Vilík
tak už mám octavku s novým výfukem doma a je tam vedené od katalizátoru potrubí o pruměru 60, žádný tlumič jen na konci uni s koncovkou a musím říct že to má skvělý zvuk
pomohlo by dát ještě sportovní katalizátory???
nebo KN kit přímého sání?
Sportovní komplet nerezový výfuk FORTEX průměr 76, celkem použit 3x tlumič. Výfuk napojen na originální chromované nerezové koncovky. Stavba na zakázku u firmy 2Mmotorsport. Nárůst 8-11% z výkonu motoru, změřim na brzdě a uvidíme:-)
Další fotky na http://www.jechy.cz
Leda hovno Jinak popis "chromovane nerezove" je uzasnej... Neslysel jsem zatim o tom, ze by se nerez ocel jeste chromovala a nechapu duvod proc by to nekdo mel delat. Jinak v kompletu nevidim svody, ktere jedine by mohly s vykonem citelne zahybat, takze ten narust vykonu odstranenim restrikci bude optimisticky 3-5%
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Toyota RAV4 2.5 Hybrid '16 (114 kW/213 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Chlapi mam Peugeot 405 2.0 Turbo benzin vykon 159KW do zadu jsem namontoval pruhozi koncovku Apexi a jeste uvazuji o odstraneni katu jak jsem se docetl tak turbine by to melo jenom prospet ze ?
Dik za info
-mam ho na oplu omega 3,0,nevim co presne te zajima,pokud de o hlucnost tak zadny rvoun ma malej-decentni basovej zvuk,aspon na mim 3l,ze vnitr nic neslysis a z venku rikam decent,jinak spokojenost
zdravím sice jsem to tu pročítal, ale stejně se chci zeptat na další kontakty nejlépe v praze. Nechal jsem si udělat komplet nerez vyfuk (duplex) jenže za prvé to moc řve a zadní část bouchá o stabilizační tyčku. Starej vyfuk jsem od nich už nedostal, ale mám zadní origo tlumič a origo kat kterej je pryč. Chtěl bych se kontakt na někoho kdo by uměl ten origo zadní díl nějak navařit na ten nerez případně i ten kat (kterej taky mám). V tuhle chvíli mi jde hlavně o ten zadní díl jelikož nemám moc peněz tak aby to hlavně nebouchalo a neřvalo.
Poradte mi jaky koncak na civica 1.5 16V. Nechci nic urvanyho ani dunivyho. Nejlepe aby byl slyset az ve vysokejch Cena do 2000 - 3000. Koukal jsem na 3A Racing, myslim ze to neni spatna volba? diky
a zbytek vyfuku je rekneme v zajimavem stavu... vykuchane neni nic...
a problem je v tom ze to hrozne rve... precijen v tak malem aute je to hodne moc slyset a na zadnich sedackach se to neda.....
takze poradil by nekdo co koupit aby to : tolik nervalo.. nejakej hezkej slabsi zvuk by vubec nevadil (ma cenu se silencerem?)
ma cenu kupovat original? od zacatku do konce nebo muzete doporucit nejakej jinej komplet vyfuk?
ja mam toho sameho peugeota a mam i laityng a je to fakt mazec ale neni to porad brutal mam vyndanej i katalyzator a na delsi cesty jsou koupil vyfuk ulter sport a v aute je relativne klid venku ma pekny zvuk a vevnitr slysis i radio a spolujezdce a fakt s tim jde jezdit ja jsem resil to same co ty poradili mi tuto znacku a fakt je to ok skoda ze ses tak daleko mohl bych te klidne svest aby si videl co to dela
Maki píše:ja mam toho sameho peugeota a mam i laityng a je to fakt mazec ale neni to porad brutal mam vyndanej i katalyzator a na delsi cesty jsou koupil vyfuk ulter sport a v aute je relativne klid venku ma pekny zvuk a vevnitr slysis i radio a spolujezdce a fakt s tim jde jezdit ja jsem resil to same co ty poradili mi tuto znacku a fakt je to ok skoda ze ses tak daleko mohl bych te klidne svest aby si videl co to dela
no koukal jsem na ty jejich stranky a maji tam Saxo s tim stejnym motorem a zni to dobre...
muzes mi hodit jaky mas presne typ?? a nejake videjo treba z telefonu alepon nebo tak neco??
muzu mit dotaz? na aute mam ladeny posledni dil vyfuku, ale ne z duvodu aby mi to neco pridelo nebo tak, ale z duvodu jak financniho tak i ze zvukoveho. A dotaz mam takovy ze se mi blizi technicka a vyfuk tam mam na pevno navareny a chtel bych se optat jetli neexistuje nejaka vyfiku...ce jak ten vyfuk na chvili utlumit, jako jestli tam neco strict nebo neco bodobneho, diky za rady. LS1
ano o tech vim, ale jak ho udelat nebo kde ho sehnat do vyfuku ktery ho nema od vyroby, ja nechci kupovat novy tlumic, ja chci jen neco na zpusob toho silenceru, ale jen na tu technickou
zkus zajit do klempirstvi kde treba delaji okapy, ruzny veci z plechu, tam by Ti silencer mohli vytepat dle prani, nechaz jim auto a oni ho udelaji na miru podle Tveho vyfuku
zdravim poradite mi,chci si dat na auto ladeny vyfuk,je to 2.O 16V 110kw 150Hp ladak mam ale nevim jesli tam mam dat jen ladak a nechat stredovy tlumic nebo ne....kat tam chci nechat urcte ale nevim jesli se zmeni zvuk kdyz tam necham stred diky za rady
fifty50 píše:zdravim poradite mi,chci si dat na auto ladeny vyfuk,je to 2.O 16V 110kw 150Hp ladak mam ale nevim jesli tam mam dat jen ladak a nechat stredovy tlumic nebo ne....kat tam chci nechat urcte ale nevim jesli se zmeni zvuk kdyz tam necham stred diky za rady
A že bys třeba napsal, jaký typ auta to je? Takové nekonkrétní dotazy mě dojímají...
fifty50 píše:zdravim poradite mi,chci si dat na auto ladeny vyfuk,je to 2.O 16V 110kw 150Hp ladak mam ale nevim jesli tam mam dat jen ladak a nechat stredovy tlumic nebo ne....kat tam chci nechat urcte ale nevim jesli se zmeni zvuk kdyz tam necham stred diky za rady
A že bys třeba napsal, jaký typ auta to je? Takové nekonkrétní dotazy mě dojímají...
hoši nemáte někdo nakej nakres jak na přičak na Š120.................nejde mě snad až tak o přidání kobyl (křečku) jako spiš o vzhled .......... začíná se ladit wintercar