Hemi´s Felina
Re: Hemi´s Felina
Ten nárazník začíná konečně vypadat k světu ;o) jen tak dál....
a ty kolečka jsou pěkná práce ;o)

To jo,první verze stála za houby.Je to spíš takové zkoušení..první auto-první práce s tímhle a s támhletím.Plánů je dost,jen najít ten správný know howVelbloud píše:Ten nárazník začíná konečně vypadat k světu ;o) jen tak dál....

Kola si pekne poladil, kdysi jsem mel ty same na GII a chtel jsem taky vylestit limce a trochu jsem uvazoval, ze bych vylestil i ty pavuciny, ale to by byl asi nadlidsky ukol 

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Broušení je na hovno, znám to ze svejch kol. Odstraňovač laku se prodává běžně v prodejnách jako Barvy, Laky nebo v drogeriích. Mně stála půl litrová plechovka asi 160 korun a stačila mi na všechny čtyři kola a ještě tam něco zbylo.Hemi.cz píše:Já nad tím pořád hlodám,a myslím,že kdyby se sehnal nějaký odstraňovač laku,tak by to zas tak hrozné nebylo.Já lak na límcích zbrousil a to mi přišlo jako nejtěžší část leštění...pak už to šlo hladce
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Jasně,taky si myslím,že to tím jde určitě líp.Taky možná pak ta vyleštěná plocha by mohla být lepší a hladší,ale co teď už,nevadíPustil píše:Broušení je na hovno, znám to ze svejch kol. Odstraňovač laku se prodává běžně v prodejnách jako Barvy, Laky nebo v drogeriích. Mně stála půl litrová plechovka asi 160 korun a stačila mi na všechny čtyři kola a ještě tam něco zbylo.Hemi.cz píše:Já nad tím pořád hlodám,a myslím,že kdyby se sehnal nějaký odstraňovač laku,tak by to zas tak hrozné nebylo.Já lak na límcích zbrousil a to mi přišlo jako nejtěžší část leštění...pak už to šlo hladce
Jj je to asi lepší než broušená (teda když to nebrousíš do 2500 nebo víc) a hlavně to je za chvíli hotový. Límec jsem natřel nechal reagovat a za dvacet minut byl čistej a mohlo se leštit. Jestli se pustíš do těch středů tak ti přeju hodně štěstí a trpělivosti. Zatim to vypadá dobře 

in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Přesně tak jsem si to myslel,že by to bylo.Středy zatím nechám takhle.Uvažoval jsem je stříknout.Černá a leštěný límec je už profláknutá kombinace,tak jsem myslel třeba bílou...a nebo,jak říkáš vyleštit...ale ještě uvidím,zatím to mám v hlavě v šuplíku "někdy v budoucnu"Pustil píše:Jj je to asi lepší než broušená (teda když to nebrousíš do 2500 nebo víc) a hlavně to je za chvíli hotový. Límec jsem natřel nechal reagovat a za dvacet minut byl čistej a mohlo se leštit. Jestli se pustíš do těch středů tak ti přeju hodně štěstí a trpělivosti. Zatim to vypadá dobře

http://www.throttle-team.wz.cz/Fotogale ... /index.htm
Někde by tam měli bejt i fotky s tim odstraňovačem.
Někde by tam měli bejt i fotky s tim odstraňovačem.

- F.l.a.n.e.l.
Pustil: jak dlouho si leštil jedno kolo?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Zrovna je to ve stádiu shánění přední otěrové lišty,zadního nárazníku z faceliftu a předělávání pátých vrat.Loni jsem je asi neudělal nejlíp,tak to musím napravit.V plánu je taky vyvaření zadních lemů,ať pak můžu konečně nalepit prahy.Teď právě nebyl vůbec čas,byl jsem s přítulkou v Paříži a pak týden u ní,takže práce stála.Ale to se časem dožene 

Nevim přesně ale celou sadu asi 220 hodin. Je fakt že ke konci to šlo už líp ale i tak to trvalo asi 30 hodin na kolo. Měli dost skvrn pod lakem a všelijaký rýhy takže jsem brousil jako vůl. Jinak když to jde tim barvožrotem tak je to paráda. To je to hotový za chvíli.F.l.a.n.e.l. píše:Pustil: jak dlouho si leštil jedno kolo?
To docela čumím
Je sice pravda,že broušením jsem zabil dost hodin,ale 220????Já to pak vychytal,že jsem límce brousil smirkem a pak i pod vodou rovnou na autě (jedno kolo zvedl,nastartoval,dal za jedna a pustil)...ale odhadoval bych to na takových max.30-40 hodin práce....všechny čtyři kola.Když byla už vybroušená bez laku,tak leštění jednoho límce tak 20-30 minut,víc ne

- mildatuning
- Kontaktovat uživatele: