Pokud dobre vim, tak konkretni termin na rijen jsem jeste nikde neuvadel... Takze zatim datum konani v rijnu nevim ani ja. Sice jsem rikal ze se chci drzet ty treti soboty v mesici, ale pokud mi to nebude vychazet v praci, tak to presunu. A nebude to kvuli nekomu, ale jen kvuli me, protoze to tak stanovim. Jak jsem rikal, prave kvuli tomu SCH v zari, abych ho nemusel presouvat a neco menit (jak jsme se domlouvali), jsem musel domluvit volno v praci, ale pokud me tak nechaji i nadale, tak mi ta treti sobota nebude vyhovovat. Ale muzete zkusit SCH bez poradatele, to by bylo zajimavy, ne?Renault Welt píše:Nic proti, ale nevim jestli si vzpomínám dobře, ale někdo řikal že se nic přesouvat nebude, bud můžes nebo ne. Měli by jsme dodržovat pravidla a umluvy, ne? Tak jak je ted dáno že musí být 10 posádek tak i pevné datum.vasek píše:Ja uvidim jak to bude v praci, me ted od zari presunuli na jinou smenu, takze si na tenhle SCH budu brat volno. Tak jestli me tak nechaji, tak mi to take nebude vychazet na treti sobotu a v rijnu uz volno brat nebudu, tak to pak soupnu o tyden driv. Takze zatim nevim, ale skoda ze nemuzete v zari, myslim ze to bude extra dobry... Pokud pojedete do Plzne tak se tam regnete do 10.9 do 22:00 hodin.Dannysek píše:Ahojky jj Hanz mi to říkal,že jste ho byli navštívit.No říjnovej SCH,bych brala kdyby jsi tern termín o týden šoupnul... o tom sme se bavili v Mimoni jestli si ještě vzpomínáš.V říjnu se jede poslední trialovej závod na kterej musíme...Pak už to bude zase v pohodě,ale termín závodu je 18.-19.10 ((
Tak uvidíme jak tohle dopadne.Jinak v sobotu snad zkusíme tu Plzeň tak zatim.
StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic
vasek píše:Pokud dobre vim, tak konkretni termin na rijen jsem jeste nikde neuvadel... Takze zatim datum konani v rijnu nevim ani ja. Sice jsem rikal ze se chci drzet ty treti soboty v mesici, ale pokud mi to nebude vychazet v praci, tak to presunu. A nebude to kvuli nekomu, ale jen kvuli me, protoze to tak stanovim. Jak jsem rikal, prave kvuli tomu SCH v zari, abych ho nemusel presouvat a neco menit (jak jsme se domlouvali), jsem musel domluvit volno v praci, ale pokud me tak nechaji i nadale, tak mi ta treti sobota nebude vyhovovat. Ale muzete zkusit SCH bez poradatele, to by bylo zajimavy, ne?Renault Welt píše:Nic proti, ale nevim jestli si vzpomínám dobře, ale někdo řikal že se nic přesouvat nebude, bud můžes nebo ne. Měli by jsme dodržovat pravidla a umluvy, ne? Tak jak je ted dáno že musí být 10 posádek tak i pevné datum.vasek píše: Ja uvidim jak to bude v praci, me ted od zari presunuli na jinou smenu, takze si na tenhle SCH budu brat volno. Tak jestli me tak nechaji, tak mi to take nebude vychazet na treti sobotu a v rijnu uz volno brat nebudu, tak to pak soupnu o tyden driv. Takze zatim nevim, ale skoda ze nemuzete v zari, myslim ze to bude extra dobry... Pokud pojedete do Plzne tak se tam regnete do 10.9 do 22:00 hodin.
Bez pořadatele by to bylo hodně zajímavý , jasně držet se domluvenejch pravidel, ale jestli to budeš muset Vašíku přesunout kvůli práci, tak mi ti za to hlavu neutrhnem
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší )
Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich
Ahoj Vašku vůbec sem nepochopila tu sobotu v Plzni.Proč sraz ve 14:00 nebo odkolika se bude jezdit,myslela sem že to máte mezi sebou nějak vyřízený....Takže se ptám přímo tebe jak to tam asi tak bude vypadat nebo jak si to oni představujou?Pokud mi nestihneš opdepsat do devíti ráno napiš prosím na mobil nebudu mít přístup k netu,díky.
Tak mame 7 zaregistrovanych posadek... To uz si myslim celkem dobrý, a proto, abych zaujal i další - nabízím cenu pro třetí místo: dárkový balíček autokosmetiky! A Thomas Williams slíbil pro prvního nálepku malí tuneri a streetchallenge! Takže ke dnešnímu dni jsou tyto výhry:
1. místo - 1050Kč + Sekt + nálepka
2. místo - 420Kč
3. místo - dárkový balíček
V případě účasti těch deseti posádek, o kterych se tu tak hodne spekulovalo by byli vyhry:
1. místo - 1500Kč + Sekt + nálepka
2. místo - 600Kč
1. místo - 1050Kč + Sekt + nálepka
2. místo - 420Kč
V případě účasti těch deseti posádek, o kterych se tu tak hodne spekulovalo by byli vyhry:
1. místo - 1500Kč + Sekt + nálepka
2. místo - 600Kč
A mame tu dalsi novinku, kterou pozdeji take zverejnim i primo na webu SCH:
Uz je nas osm! Ale to neni vsechno! >> Na StreetChallenge "Chytrost vs. Rychlost" se zaregistroval Lukas s Golfem IV, ktery je predstavitelem doplnkynaauto.cz, a nabidl vyherni cenu pro prvniho. Co to presne bude zatim nevime, ale je super ze uz mame "sponzora". V uvozovkach proto, ze jsme o budouci spolupraci jsme jeste nemluvili . Dalsi podminky budeme projednavat, ale pro tuto soutez (20.9) plati, ze www.doplnkynaauto.cz jsou partnery StreetChallenge!
Uz je nas osm! Ale to neni vsechno! >> Na StreetChallenge "Chytrost vs. Rychlost" se zaregistroval Lukas s Golfem IV, ktery je predstavitelem doplnkynaauto.cz, a nabidl vyherni cenu pro prvniho. Co to presne bude zatim nevime, ale je super ze uz mame "sponzora". V uvozovkach proto, ze jsme o budouci spolupraci jsme jeste nemluvili . Dalsi podminky budeme projednavat, ale pro tuto soutez (20.9) plati, ze www.doplnkynaauto.cz jsou partnery StreetChallenge!
Re: StreetChallenge - Praha
Az na sraze, pred startem...Eiffel píše:kdy se platí ta registrace?
škoda , pojede minimalne 9 posadek... Tak sezen nejakeho kamarada s autem, a jed jako navigator, ne?AlesShi píše:umrelo turbo, nejede tovasek píše:Tak nejdriv aspon hura se zaregistrovat, a pak hura prijetAlesShi píše:doufam ze uz konecne pojedu s Vama
vezmu pasika, posadim tam pani a hura to vyhrat
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, uz je po uzaverce (ta byla dnes ve 12 hodin), a celkem je 9 oficialne zaregistrovaných posadek (na strankach je momentalne osm, ale vecer tam bude i ta devata). Jeste jsou tri posadky, kteri nevedi jestli jim to vyjde. Proto bych to ukoncil s tim ze se StreetChallenge 20.9 konát BUDE! Uvidíme kolik posadek nakonec prijede na start...david píše:Takže jak to bude,už je po uzávěrce.
Takze predbezne reknu co s sebou (vecer to zverejnim i na strankach):
1. Tri zakladni veci (auto, spolujezdce a mapu)
2. Propisku
3. Modrou fixu nebo lihovku, nebo propisku, nebo tužku (a ne ze nekdo priveze modrou propisku, ktera bude psat treba cervene! Ma psat modre!)
4. Minimálně 11ks papíru formátu A4
5. Fotoaparat (mel by stacit i v mobilu, ale lepsí je normalni dig. fotak s funkci priblizení nafocenych fotek - je to ve vasem zajmu, aby poradatele rozeznali co je na fotce).
Kdyztak, pak to bude v rijnu. Ne v srpnu. Tedy v srpnu to snad bude take ale az skoro za rokRedrik píše:kua fix, tentokrat to vypada ze to bude fakt masakr o to vic me stve ze nemuzem snad to bude v sprnu jeste lepsi:)
Jeste jsem chtel dodat, ze pokud by se jeste nekdo chtel zaregistrovat, tak samozrejme muze, ale musi me o tom informovat na 776 580 520, klidne i jeste zitra pred soutezi. Budu mit celkem 12 itineraru, takze pokud mi ohlasite ze prijedete - budu s Vami pocitat. A pokud se ozvete driv, tak je muzu dotisknout.
vasek píše:Ahoj, uz je po uzaverce (ta byla dnes ve 12 hodin), a celkem je 9 oficialne zaregistrovaných posadek (na strankach je momentalne osm, ale vecer tam bude i ta devata). Jeste jsou tri posadky, kteri nevedi jestli jim to vyjde. Proto bych to ukoncil s tim ze se StreetChallenge 20.9 konát BUDE! Uvidíme kolik posadek nakonec prijede na start...david píše:Takže jak to bude,už je po uzávěrce.
2. Propisku
3. Modrou fixu nebo lihovku, nebo propisku, nebo tužku (a ne ze nekdo priveze modrou propisku, ktera bude psat treba cervene! Ma psat modre!)
5. Fotoaparat (mel by stacit i v mobilu, ale lepsí je normalni dig. fotak s funkci priblizení nafocenych fotek - je to ve vasem zajmu, aby poradatele rozeznali co je na fotce).
Jenom jeden dotaz, jakto že se můžou lidi registrovat i po uzávěrce, to mi nějak nejde do hlavy, když uzávěrka, tak to snad znamená, že už je to uzavřený. Nebo jsem asi význam tohoto slova nepochopila, no nic asi se budu muset podívat do odborné literatury.
...nerejpej! Nazvi to klidne nejak jinak, me nenapada jak.&Enuka píše:vasek píše:Ahoj, uz je po uzaverce (ta byla dnes ve 12 hodin), a celkem je 9 oficialne zaregistrovaných posadek (na strankach je momentalne osm, ale vecer tam bude i ta devata). Jeste jsou tri posadky, kteri nevedi jestli jim to vyjde. Proto bych to ukoncil s tim ze se StreetChallenge 20.9 konát BUDE! Uvidíme kolik posadek nakonec prijede na start...david píše:Takže jak to bude,už je po uzávěrce.
2. Propisku
Jenom jeden dotaz, jakto že se můžou lidi registrovat i po uzávěrce, to mi nějak nejde do hlavy, když uzávěrka, tak to snad znamená, že už je to uzavřený. Nebo jsem asi význam tohoto slova nepochopila, no nic asi se budu muset podívat do odborné literatury.
Pro mě je lepši kdyz se lidi zaregistruji pred "uzaverkou", protoze vim pro kolik posadek mam pripravit itinerare a dalsi potrebne veci. Jeden itinerar navic vytisknout neni problem, ale treba 15 to uz zabere vic casu. Pro vas, soutezici, je zas lepsi, kdyz nekdo zapometlivej ma sanci se zaregistrovat - zvysi se vyhra. Takze neprudte kvuli kazdy pi*ovine
- david
- Kontaktovat uživatele:
&Enuka píše:vasek píše:Ahoj, uz je po uzaverce (ta byla dnes ve 12 hodin), a celkem je 9 oficialne zaregistrovaných posadek (na strankach je momentalne osm, ale vecer tam bude i ta devata). Jeste jsou tri posadky, kteri nevedi jestli jim to vyjde. Proto bych to ukoncil s tim ze se StreetChallenge 20.9 konát BUDE! Uvidíme kolik posadek nakonec prijede na start...david píše:Takže jak to bude,už je po uzávěrce.
2. Propisku
Teda styď se,tys to nepochopila? To byla pouze informativní "uzávěrka"
david píše:&Enuka píše:vasek píše: Ahoj, uz je po uzaverce (ta byla dnes ve 12 hodin), a celkem je 9 oficialne zaregistrovaných posadek (na strankach je momentalne osm, ale vecer tam bude i ta devata). Jeste jsou tri posadky, kteri nevedi jestli jim to vyjde. Proto bych to ukoncil s tim ze se StreetChallenge 20.9 konát BUDE! Uvidíme kolik posadek nakonec prijede na start...
2. Propisku
Teda styď se,tys to nepochopila? To byla pouze informativní "uzávěrka"
Tak to jsem asi fakt blondýna, já myslele, že to byla jako ofiko uzávěrka, aha, tak to jo to se teda velice omlouvám všem poškozeným.
Tak dejte vedet jestli jo nebo ne. Ja s vami budu pocitatAlesShi píše:turbo vymenime, nejspis pojedemevasek píše:škoda , pojede minimalne 9 posadek... Tak sezen nejakeho kamarada s autem, a jed jako navigator, ne?AlesShi píše: umrelo turbo, nejede to
- Renault Welt
- Kontaktovat uživatele:
Ja s tebou plně souhlasim, pokud je něco jednou daný, tak by to taky tak mělo být. A není nad klasickou větu "Pravidla jsou od toho aby se porušovali"...&Enuka píše:Já neví jestli se tvoje pravidla dají nazývat píčovinou, ale jestli jo, tak proč's to neřek hned, nemuseli jsme tu před nedávnem řešit nějakejch 10 posádek.
Lepší bejt mrtvej než druhej....