StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze

Pouze informace o srazech, fotky ve vedlejším tématu.

Moderátoři: Jord, Rudi

Odpovědět
Werunka

Re: StreetChallenge - Praha

Příspěvek od Werunka »

A ještě k tomu srpnovému Streetu....i pět posádek je prdel. Jak všichni říkají, jezdíme to pro zábavu a ne pro ty prachy se šampusem. Si vem, že třetí až poslední místo nedostane ani korunu. Viděl jsi snad, že by to někomu vadilo??? Nám rozhodně ne :) Nejsme lidi, co se ženou za penězma a to, že Welt stále vyhrával, za to může jeho tým. Je velmi těžké ho porazit, ale o to je to lepší soupeř :)

Co se týče posílání peněz na účet předem. Přiznám ti to narovinu, že my bychom se registrovali na poslední chvíli, protože i takhle do poslední minuty nevíme, jestli budeme moct sehnat auto a jet.
Teď teda máme utrum. Byla by tu možnost si půjčit auto a jet, ale bohužel bych já musela mít nejdřív řidičák. Což nemám.

A pak ty sponzoři. Věř, že je těžké sehnat sponzory (celkem často i nové závodníky), kteří by kdy chtěli sponzorovat ilegální závody. To není taková sranda.
když nechcete, tak to nečtěte

Werunka

Příspěvek od Werunka »

A ještě P.S.: Prosím o přepsání počet startů v tabulce pro letní sezónu. Určo jsme startovali třikrát.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

vasek píše:Az ted jsem se dostal na internet, a...

...
No a ted uz k tem namitkam:
Teda, Welte, jsem si o tobe fakt nemyslel to, co tady predvadis. Na foru pises silny slova, a na sraze jsi ani neceknul, a hned po startu jste se sbalili a odjeli...
Budu se opakovat, ale uzaverka byla pro nas, poradatele, ne pro ucastniky. Pro ucastniky je na strankach info o tom, zda se soutez bude konat nebo ne, vzdy v den souteze. Dokonce to vsem radne zaregistrovanym posadkam pisu do potvrzovaciho e-mailu: "Prosím, sledujte naše stránky (www.streetchallenge.unas.cz) v den soutěže pro nejaktuálnější informace." Tak nevim z ceho tvuj navigator usoudil ze se nic konat nebude... V patek bylo sice 9 zareg. posadek, jenze vedel jsem o dalsich trech, co chteji jet, proto jsem v sobotu na strankach (na foru dokonce jeste v patek) zverejnil, ze se SCH konat bude. Rekl jsem si ze jeden ze trech urcite prijede, tak jsem se rozhodl pro ano. Vlastne jeste v patek vecer mi potvrdil ucast team Hudson Hornet, takze jsem pocital s minimalne 10 posadkami. Jenze hned co jsem zpravu dal na stranky, tak zacali odpadat posadky (SST, Nufici a DM Racing). Nicmene behem dne mi volali uplne novy posadky, ze prijedou. Takze se to tak nejak vyrovnavalo... Nakonec tedy startovalo 8 posadek, protoze nedorazili radne zaregistrovane posadky White Shark Racing a Tuning Brothers, ani se jim neslo dovolat. Takze kdyz to shrneme - mohlo nas byt dokonce trinact. Kdyby mi Nufici neukazali ty fotky vybraneho auta, tak bych si asi pomyslel, ze zminene tri posadky nejedou z trucu, kvuli mym spatnym pravidlum. Ale ja nikoho prosit o ucast nebudu. Kdyz nekdo nechce, tak me to mrzi, ale klekat si pred nej nebudu. A naopak nikomu nebudu v ucasti branit. Delam pro vyvoj SCH vse co je v mych silach a moznostech, takze fakt neposlu do prdele posadku ktera si vzpomene o par hodin po uzaverce, a komu se to nelibi jak ja to resim, tak at si porada svoji podobnou akci. Vzdycky tisknu tak o 3 itinerare navic, kdyby nekdo prijel bez registrace. Fakt nemuzu nepochopit co vam na tom vadi. StreetChallenge je soutez vznikla na zaklade meho nadseni, nejradsi ze vseho bych to sam jezdil, a nic neorganizoval, jenze to nikdo jiny neporada. AOS pod autosvazem CR by me nebavili, to je pro dedky. Tak jsem se rozhodl ze to zkusim s tim ze v budoucnu to zaujme vic lidi, treba najdu nejake pomocniky, a treba take se parkrat zucastnim. Koho by take bavilo delat zabavu pro jiny a nic z toho nemit. Takze ted je StreetChallenge ve stadiu vyladovani, a myslim ze je cim dal, tim je vychytanejsi. A jedinym dobrym znamenim a pohonem pro me je to, ze SCH roste... Tim myslim to ze je o nej cim dal, tim vetsi zajem. A pokud se tak nedeje (viz. SCH v srpnu - 5 posadek), tak se mi na to vsechno chce vysrat. Zabira to moc casu a jen nadseni to dlouho neutahne, mozna proto jsem chtel mit v zari aspon 10 posadek.
Jinak znova k te registraci: Vy se vzdy zaregistrujete ve spravnem terminu, a za to vam velice dekuji, ale nekdo proste do posledni chvile nevi, zda bude moct nebo ne. Proto ja beru uzaverku prave +-2-3 posadky, ale pro vas je nejdulezitejsi prave zprava v den souteze. V podstate, ta registrace predem je jen pro me, abych +- vedel kolik itineraru mam pripravit. Pokud bych to udelal jak to rika Eiffel (mimochodem nejsi prvni s tou myslenkou platby predem), tak uz by to bylo o necem jinem. Dokonce jsem nad tim uz hodne uvazoval, ale nechal jsem to prozatim bejt kvuli technickym nevychytavkam. Myslim ze by se pak vsichni registrovali az posledni dny pred soutezi, az by stoprocentne vedeli ze se zucastneji, ale penize na ucet chodeji nekolik dni... A k tomu ja bych do posledni chvile nevedel kolik teda pojede +-posadek... Az prijdu na to jak to vychytat, tak to chci zavest. Je to urcite dobry napad. Napr. jeden muj znamej z HK by se chtel take nekdy prijet podivat, ale ja si predstavim situaci: Mam napr. 8 predbezne zaregistrovanych posadek vcetne nej. Vyhra pro prvniho by byla 1200Kc, to by si ten kamos v pripade vyhry zaplatil aspon benzin a startovne. Pohoda! Ale co kdyz on prijede, a na start se postavi napr. jen 4 posadky? 1. cena by byla jen 600Kc. No ja na jeho miste bych byl pekne nasranej. Ale pokud penize budou predem u me, tak by mu to vubec vadit nemelo...
A k tomu minimu 10 posadek bude slusne se vsem poskozenym omluvit. Takze se omlouvam. Mozna to nebylo videt, ale opravdu jsem byl nastvany v srpnu, kdyz startovalo jen 5 posadek. Chtel jsem se na vsechno vykaslat a proto jsem chtel vas i sebe spis vyhecovat k tomu aby na SCH prijelo vic lidi. 5 posadek je opravdu minimum, ktery se vyplati prvnimu aby to vubec jel: 300 na startovne, 400 na benzin, a 50 mu nevystaci ani na cigara. Dohromady to je 750, coz je 50% z 1500 za 5 posadek. Takze to vratim jak to bylo - minimalne 5, s tim ze nechci, a ani vy si myslim ze nechcete, aby na SCH jezdilo mene nez 10 posadek....

Vašku(nic proti tobě),tys to stále nepochopil,tentokrát to nebylo o tom jestli se někomu chce nebo nechce jet (nám vybrali xsaru,306ka má vyndanej motor a clio bylo u votic na chalupě,enuka - minulý týden jí vybrali RSo takže jen díky dobré vůli šéfa jí půjčili na cesty domů z práce služební fabku s knihou jízd - nevim jak by vysvětlovala najetý kilometry z SCH, no a u welta ty byla blbá shoda náhod - snažili jsme se dovolat jeho navigátorovi,ale ten nám jaksi nezvedal telefon - nikomu)
vasek píše:Rozhodne! Nebo vas bavi jezdit v 5? Pokud nebude 10, tak to nebude vubec. Nejvice vas jelo kdysi 12 posadek, tak to budem zkouset prekonat. Sice ne hned, ale pomalu a jiste. :wink:
Kdyby nás to nebavilo tak bysme už nejezdili,právě proto že sme jezdili rádi tak nám ani moc nevadilo že jsme v závodili skoro jen mezi sebou,ono totiž zas na druhou stranu čím víc jede lidí,tím větší je riziko že se to někde proflákne někam kam nemá,a přiznejme si to na rovinu né všichni jsme jezdili úplně podle předpisů(ano,jel jsem rychleji než jsem měl),ale někteří účastníci jsou fakt s prominutim "prasata" - jen teď nevim jestli jsem prasata coby zvířata neurazil.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

A mi bysme snahu měli,chceme jen zavedení pevných pravidel který budou platit pro všechny,a samozřejmě pokud budeš mít nějakej rozumnej důvod tak ty pravidla klidně uprav - je to tvoje soutěž.

PS:kdybyse vám zdálo,že nám jeden z účastníků závodu leží v krku tak se vám to nezdá 8)

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Werunka píše:...
A pak ty sponzoři. Věř, že je těžké sehnat sponzory (celkem často i nové závodníky), kteří by kdy chtěli sponzorovat ilegální závody. To není taková sranda.
A tys zase nepochopila, že se jedná o legální závod, jelikož se pravidla silničního provozu prostě dodržovat musí. A pokud je někdo nedodržuje, je to jen jeho problém.

PS: Jednoho sponzora jsem sehnal, jen jestli se vaškovi bude líbit :D
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

vasek píše:
A k tomu minimu 10 posadek bude slusne se vsem poskozenym omluvit. Takze se omlouvam. Mozna to nebylo videt, ale opravdu jsem byl nastvany v srpnu, kdyz startovalo jen 5 posadek. Chtel jsem se na vsechno vykaslat a proto jsem chtel vas i sebe spis vyhecovat k tomu aby na SCH prijelo vic lidi. 5 posadek je opravdu minimum, ktery se vyplati prvnimu aby to vubec jel: 300 na startovne, 400 na benzin, a 50 mu nevystaci ani na cigara. Dohromady to je 750, coz je 50% z 1500 za 5 posadek. Takze to vratim jak to bylo - minimalne 5, s tim ze nechci, a ani vy si myslim ze nechcete, aby na SCH jezdilo mene nez 10 posadek.
Já tu omluvu beru, chtěl si cíleně zlepšit podmínky pro 2 první místa, ale pro 3. až poslední se to stejně nikdy nijak nezmění. Nebere to jak výtku, ale nevím jaký je tedy reálný cíl soutěže, peníze, sekt a nějaký věcný výhry nebo radost, zabava a dobrý pocit z výhry? Podle toho jak to tady obhajuješ, "napr. jeden muj znamej z HK by se chtel take nekdy prijet podivat, ale ja si predstavim situaci: Mam napr. 8 predbezne zaregistrovanych posadek vcetne nej. Vyhra pro prvniho by byla 1200Kc, to by si ten kamos v pripade vyhry zaplatil aspon benzin a startovne. Pohoda!", ale když by dojel na 3. místě, tak by byl stejně v mínusu, ale podle tebe by pro nej měla být motivace částka 1200kč kterou může vyhrat ale taky nemusí, je to o náhodě. Takže kdyby bylo 5 posádek tak by si podle tebe řekl: to nemá cenu, i kdybych vyhral, tak nepokreju ani náklady na cestu, to tam raději nepojedu, nebo se k tomu postaví tak, že si řekne: zkusím to, vždyt je to jen hra, můžu vyhrat xxxkč ale také nemusím.
Ale to samé si může říct i při 8 posádkách, jakou mám šanci, 1 ku 7, prohraju a nic z toho mít nebudu,tak na to kašlu, pokud mu jde o to zkusit to a zažít trochu zábavy, tak at přijede, pokud by mu šlo jen o peníze tak může zustat doma.
Jak si sám napsal, " ja nikoho prosit o ucast nebudu. Kdyz nekdo nechce, tak me to mrzi, ale klekat si pred nej nebudu. A naopak nikomu nebudu v ucasti branit."
Jinak nic proti ke snížení minima posádek, ale je to hůmorný "Takze to vratim jak to bylo - minimalne 5, s tim ze nechci, a ani vy si myslim ze nechcete, aby na SCH jezdilo mene nez 10 posadek", vlastně jsme pořád tam kde jsme byly, minimum je 5, ale ty nechceš aby tam jezdilo mín jak 10, takže tvé minimum je stále 10. 8)
Naposledy upravil(a) Renault Welt dne 22 zář 2008 11:28, celkem upraveno 1 x.
Lepší bejt mrtvej než druhej....

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Eiffel píše:
A tys zase nepochopila, že se jedná o legální závod, jelikož se pravidla silničního provozu prostě dodržovat musí. A pokud je někdo nedodržuje, je to jen jeho problém.

Trošku brzdi s tim napadánim že někdo něco nechápe :nono:
O legálnosti tohoto závodu se vůbec nemá smysl bavit,légální v tom smyslu co to slovo znamená to není.
Naposledy upravil(a) david dne 23 zář 2008 11:28, celkem upraveno 1 x.

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Eiffel píše:

No s tím s tebou nemůžu souhlasit že "se jedná o legální závod", dodržovaní pravidel silničního provozu je jedna věc, ale akce sama o sobě legální není, hlavně v podobě kde se jezdí o peníze, to je zavažnější trestný čin než samotné pořádání akce, a legalizace není až tak jednoduchá, jinak by to už legální bylo. V připadě že by se jednalo o legalní akci, měl by každy za svůj vklad-startové dostávat stvrzenku nebo danový doklad, že pořadatel od tebe přijal danou častku. Ono by se toho jistě našlo víc.
Neříkám kdyby si s námi jezdil o začátku tak bys to pochopil, ale byl to tvůj první závod a jsi hned přesvědčen že je legalní, ale ono tomu tak není. :nono:

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Eiffel píše:zaprvé, pokud ta soutěž bude šlapat a Vašek na tom něco vydělá pro sebe, nevidím v tom problém. Nejsem závistivej maloměšťák.

zadruhé, psal jsi přesně toto: Jinak nám jde o fun, finanční výhra nebo nějakej hodnotný dárek je jen takový příjemný bonus, k pocitu vítězství. Ale když to tak vemu, tak je každy vítěz, at dojede 1. nebo 20., hlavně že dojede a má dobrý pocit, že pro to udělal co bylo v jeho sílách.
- stejně jako thomaswilliams si vzal do auta jinýho mitfáru, a jel protože jet chtěl, mě, pokud by vypadl navigátor, bych jel třeba s někým z jinýho týmu abych se mohl zůčastnit. Někdo jet chce a někdo ne.

zatřetí, kdykoli jsem pořadateli napsal sms, tak do deseti minut jsem měl odpověď. Není problém se před ukončením uzávěrky otázat zda se jede a nebo ne. a stojí to max tři koruny.

začtvrté, mám doporučení pro vaška, aby napsal do pravidel, že se mohou pravidla upravit, ale nejpozději 24 hodin předem o tom bude registrovaným posádkám zaslán email (například zda se bude startovat v menším množství, než je minimum.

zapáté, nechci být organizátor a ani spoluorganizátor, chci si tu akci užít a to by se mi nepovedlo. Jen mě pobavilo, že jsi se tady Welte ještě s Enukou rozčiloval že se pojede, to je jako byste ani jezdit nechtěli.
Takže milý pane Eiffele k tomu zaprvé, myslím si, že Vašek z těhle závodů opravdu nemá nic pro sebe, vždyť to pořádá hlavně pro nás a ne pro to aby vidělal.

K tomu zadruhé, Thomas opravdu není dobrým příkladem obětavosti (tím myslí to, že si s sebou vzal jiného navigátora), protože my, kteří SCH jezdíme nějakou tu dobu, víme, že tohle byl jeden z mála závodů v posledních měsících, kterého se zůčastnil, ale o tom ty nemůžeš vůbec nic vědět :lol:

Zatřetí s tebou musím, I KDYŽ NERADA souhlasit.

Začtvrté, o tomhle by si měl Vašek rozhodnout sám.

A zapáté nevím proč si mě vůbec bereš do huby, když já jsem se rozčilovala úplně kvůli nečemu jinému, ale to ti asi nedošlo viď :lol:
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší :) )

Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Eiffel píše:

A když se tedy jedná o legální závod, tak proč před policií se říká, že se jenom sešli kamarádi a neřekne se, že se jedou závody. Chápu, že legalizace těchto závodů je velmi komplikovaná, ale vy zase musíte pochopit, že ne každý riziko chce podstoupit tím, že se postaví na start.
A co jsem si všimla, tak starty nepatřily zrovna k těm, které jsou danné v přepisech, že??? (nebyly to starty všech, zbylím se omlouvám)

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

vasek píše:Az ted jsem se dostal na internet, a...

Nejdrive ze vseho bych chtel podekovat vsem posadkam, kteri se zucastnili prave za to ze se zucastnili. Pogratulovat Melman teamu, Eifelu a Nelusce a Thomasovi Williamsovi k 1., 2. a 3. místu. A take verejne podekovat za pomoc poradatelce Kristynce, ktera mi se vsim pomaha, a bere na sebe velice dulezite ulohy pri poradani StreetChallenge. Dale fotografovi Lukasovi, ktery zaznamenaval prubeh akce. Fotky a vysledky vylozim na stranky az zitra.

Dale bych chtel podekovat, a jeste jednou predstavit nase sponzory doplnkynaauto.cz, kteri nam dodali zajimave ceny: tuning křídlo od Lestru s brzdovým svetlem, 3xautolekarnicku, trojuhelnik a lano.

No a ted uz k tem namitkam:
Teda, Welte, jsem si o tobe fakt nemyslel to, co tady predvadis. Na foru pises silny slova, a na sraze jsi ani neceknul, a hned po startu jste se sbalili a odjeli...
Budu se opakovat, ale uzaverka byla pro nas, poradatele, ne pro ucastniky. Pro ucastniky je na strankach info o tom, zda se soutez bude konat nebo ne, vzdy v den souteze. Dokonce to vsem radne zaregistrovanym posadkam pisu do potvrzovaciho e-mailu: "Prosím, sledujte naše stránky (www.streetchallenge.unas.cz) v den soutěže pro nejaktuálnější informace." Tak nevim z ceho tvuj navigator usoudil ze se nic konat nebude... V patek bylo sice 9 zareg. posadek, jenze vedel jsem o dalsich trech, co chteji jet, proto jsem v sobotu na strankach (na foru dokonce jeste v patek) zverejnil, ze se SCH konat bude. Rekl jsem si ze jeden ze trech urcite prijede, tak jsem se rozhodl pro ano. Vlastne jeste v patek vecer mi potvrdil ucast team Hudson Hornet, takze jsem pocital s minimalne 10 posadkami. Jenze hned co jsem zpravu dal na stranky, tak zacali odpadat posadky (SST, Nufici a DM Racing). Nicmene behem dne mi volali uplne novy posadky, ze prijedou. Takze se to tak nejak vyrovnavalo... Nakonec tedy startovalo 8 posadek, protoze nedorazili radne zaregistrovane posadky White Shark Racing a Tuning Brothers, ani se jim neslo dovolat. Takze kdyz to shrneme - mohlo nas byt dokonce trinact. Kdyby mi Nufici neukazali ty fotky vybraneho auta, tak bych si asi pomyslel, ze zminene tri posadky nejedou z trucu, kvuli mym spatnym pravidlum. Ale ja nikoho prosit o ucast nebudu. Kdyz nekdo nechce, tak me to mrzi, ale klekat si pred nej nebudu. A naopak nikomu nebudu v ucasti branit. Delam pro vyvoj SCH vse co je v mych silach a moznostech, takze fakt neposlu do prdele posadku ktera si vzpomene o par hodin po uzaverce, a komu se to nelibi jak ja to resim, tak at si porada svoji podobnou akci. Vzdycky tisknu tak o 3 itinerare navic, kdyby nekdo prijel bez registrace. Fakt nemuzu nepochopit co vam na tom vadi. StreetChallenge je soutez vznikla na zaklade meho nadseni, nejradsi ze vseho bych to sam jezdil, a nic neorganizoval, jenze to nikdo jiny neporada. AOS pod autosvazem CR by me nebavili, to je pro dedky. Tak jsem se rozhodl ze to zkusim s tim ze v budoucnu to zaujme vic lidi, treba najdu nejake pomocniky, a treba take se parkrat zucastnim. Koho by take bavilo delat zabavu pro jiny a nic z toho nemit. Takze ted je StreetChallenge ve stadiu vyladovani, a myslim ze je cim dal, tim je vychytanejsi. A jedinym dobrym znamenim a pohonem pro me je to, ze SCH roste... Tim myslim to ze je o nej cim dal, tim vetsi zajem. A pokud se tak nedeje (viz. SCH v srpnu - 5 posadek), tak se mi na to vsechno chce vysrat. Zabira to moc casu a jen nadseni to dlouho neutahne, mozna proto jsem chtel mit v zari aspon 10 posadek.
Jinak znova k te registraci: Vy se vzdy zaregistrujete ve spravnem terminu, a za to vam velice dekuji, ale nekdo proste do posledni chvile nevi, zda bude moct nebo ne. Proto ja beru uzaverku prave +-2-3 posadky, ale pro vas je nejdulezitejsi prave zprava v den souteze. V podstate, ta registrace predem je jen pro me, abych +- vedel kolik itineraru mam pripravit. Pokud bych to udelal jak to rika Eiffel (mimochodem nejsi prvni s tou myslenkou platby predem), tak uz by to bylo o necem jinem. Dokonce jsem nad tim uz hodne uvazoval, ale nechal jsem to prozatim bejt kvuli technickym nevychytavkam. Myslim ze by se pak vsichni registrovali az posledni dny pred soutezi, az by stoprocentne vedeli ze se zucastneji, ale penize na ucet chodeji nekolik dni... A k tomu ja bych do posledni chvile nevedel kolik teda pojede +-posadek... Az prijdu na to jak to vychytat, tak to chci zavest. Je to urcite dobry napad. Napr. jeden muj znamej z HK by se chtel take nekdy prijet podivat, ale ja si predstavim situaci: Mam napr. 8 predbezne zaregistrovanych posadek vcetne nej. Vyhra pro prvniho by byla 1200Kc, to by si ten kamos v pripade vyhry zaplatil aspon benzin a startovne. Pohoda! Ale co kdyz on prijede, a na start se postavi napr. jen 4 posadky? 1. cena by byla jen 600Kc. No ja na jeho miste bych byl pekne nasranej. Ale pokud penize budou predem u me, tak by mu to vubec vadit nemelo...
A k tomu minimu 10 posadek bude slusne se vsem poskozenym omluvit. Takze se omlouvam. Mozna to nebylo videt, ale opravdu jsem byl nastvany v srpnu, kdyz startovalo jen 5 posadek. Chtel jsem se na vsechno vykaslat a proto jsem chtel vas i sebe spis vyhecovat k tomu aby na SCH prijelo vic lidi. 5 posadek je opravdu minimum, ktery se vyplati prvnimu aby to vubec jel: 300 na startovne, 400 na benzin, a 50 mu nevystaci ani na cigara. Dohromady to je 750, coz je 50% z 1500 za 5 posadek. Takze to vratim jak to bylo - minimalne 5, s tim ze nechci, a ani vy si myslim ze nechcete, aby na SCH jezdilo mene nez 10 posadek.

Jinak Vašku, v některých věcech s tebou souhlasím a jiných zase ne, ale to je úplně jedno, každý má nárok na svůj názor. Je fakt, že já osobně SCH nejezdím pro peníze (a myslím si, že se tu o nich diskutuje až přes příliš) já to jezdím pro zábavu, taky se při tom výborně odreaguju (což myslím bylo vidět při srpnovém SCH, kdy na nás všichni čekali v cíli bůhví jak dlouho) a jsem ráda, že se ti povedlo sehnat další sponzory i posádky, takže si myslím, když si dohodneme nějaká pravidla (samožřejmě ne tak krutá, jak navrhoval Eiffel) která budeme dodržovat (ty si je můžeš jako pořadatel kdykoli upravit, ale ne na poslední chvíli), tak by to mohlo začít konečně šlapat a doufám, že se vyvarujeme těchto zbytečných (a někdy i docela trapných) sporů.

Je mi líto, že jsem nejela, ale opravdu nevím, co bych napsala do knihy jízd a s Thomasem bych se asi opravdu bála o život (měla jsem možnost vidět, jak "dodržuje" pravidla silničního provozu), takže snad příště a doufám, že bez zbytečných dohadů.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

To Eiffel:

Nejsem blondýna a ani nejsem blbá. Co se týče aut, toho moc nevím, ale o těchto závodech už něco vím a když vím, že nemám pravdu, tak to ani z pusy nevypouštim!!!!

To Vašek:

Chápu, že máš s vymýšlením těchto závodů práci a musíš nad tím trochu zapřemýšlet (hlavně, aby to konečně bylo náročný i pro Welta Smile) ). Myslím, že spousta těchto závodů stála za to, byla to sranda (což je pro mě hlavní). Jen ten jeden, co se protáhnul až do půl jedné ráno, byl trošku nedovychytaný, tam bylo až moc chyb, ale nevadí. Jinak říkám, že závody sami o sobě jsou super, ale to poslední pravidlo min 10 posádek u mě změnilo pohled na tyto závody. Začíná to být už o něčem jiném, než o závodech a zábavě. Což mě mrzí a vím, že nejsem sama. :cry:

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Werunka píše:To Eiffel:

Nejsem blondýna a ani nejsem blbá. Co se týče aut, toho moc nevím, ale o těchto závodech už něco vím a když vím, že nemám pravdu, tak to ani z pusy nevypouštim!!!!

To Vašek:

Chápu, že máš s vymýšlením těchto závodů práci a musíš nad tím trochu zapřemýšlet (hlavně, aby to konečně bylo náročný i pro Welta Smile) ). Myslím, že spousta těchto závodů stála za to, byla to sranda (což je pro mě hlavní). Jen ten jeden, co se protáhnul až do půl jedné ráno, byl trošku nedovychytaný, tam bylo až moc chyb, ale nevadí. Jinak říkám, že závody sami o sobě jsou super, ale to poslední pravidlo min 10 posádek u mě změnilo pohled na tyto závody. Začíná to být už o něčem jiném, než o závodech a zábavě. Což mě mrzí a vím, že nejsem sama. :cry:

To opravdu nejsi sama.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

A jsem tak četla první odkazy po závodech, tak to vypadá, že jsme všichni sv***, že jsme nejeli. Všichni jsme Vaškovi řekli své důvody, proč nemůžeme uskutečnit tento závod a nevím, jak se mohla najednou objevit jiná verze. S nikým jiným jsme o tom nemluvili.
Velice mě mrzí, když se překrucuje pravda a v mých očích pak viník hodně klesne.

A to že jsme odjeli hned po startu?? A co jako, byla zima, my jsme s Davidem potřebovali si skočit na nákup a jelikož jsme byli bez auta, tak se Welt nabídnul, že by nás hodil na nákup a pak domů, ale ať si pohnem, že má jiný plány.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

&Enuka píše:
Werunka píše:To Eiffel:

To Vašek:

To opravdu nejsi sama.

Hmmmm.... :cry:

Tak já si jdu zase na chvíli dělat své účetní věci, ať stihnu dodělat věci i za kolegyni.

www.doplnkynaauto.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od www.doplnkynaauto.cz »

Neznám tedy ještě historii těchto závodů,mě se to líbilo a myslím že některé nedostatky se časem vyladí.Chtělo by to aby jezdilo více posádek,už kvůli zajímavosti a kvůli 100% termínům.Platba převodem si myslím není nutná...

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

www.doplnkynaauto.cz píše:Neznám tedy ještě historii těchto závodů,mě se to líbilo a myslím že některé nedostatky se časem vyladí.Chtělo by to aby jezdilo více posádek,už kvůli zajímavosti a kvůli 100% termínům.Platba převodem si myslím není nutná...
Jasne ze neni. Prave kdyz bude jezdit vic posadek, tak se nemuze stat ani treba to, ze by se kamosovi z HK by se nevyplatila cesta.

Jinak hystorie SCH je ve vysledkach, a zde na foru, ale nevim jestli budes chtit cist tech 25 stranek... :D

Herry, ja si myslim ze kazdy jezdi, aby vyhral. Vsem kdo prohraje vadi ze prohrali i pres to ze si uzili. Mozna ne vsechni motivuje vyherni cena, ale rekl bych ze by kazdeho mela motivovat k vyhre prave ta cena. Pokud by to tak nebylo, tak by to nebyla ani soutez, ale zabavny park, nebo pout, nebo neco podobneho.

Ja nikoho neobvinuju ze nejel. Je to jen vase vec. Muzete jet treba priste, nikdo vam v tom branit nebude. Je pochopitelne, ze bez motoru a volantu byste nedojeli ani na start.

K tomu minimalnimu poctu: Ano pro me je minimalni pocet posadek 10, ale podle pravidel, kdyz uz jste takovy puntickari bude 5. Tzn. ze pokud prijede 5-9, tak se to pojede, ale ja moc stastny nebudu, a pokud pojede nad deset - tak to bude dobry. Ale abyste vedeli - me predstavy zdaleka nejsou 10 posadek. Chci aby jezdilo treba 70-100 aut, a tisice divaku, kteri by mohli sledovat plneni ukolu na obrazovkach, vsazet na svuj vybrany tym, tancit na hudbu valici se z aut a ze sceny, kde bude zabavny program a vyhlaseni cen, jist, pit, bavit se, aby akci podporovala hromada sponzoru a take aby z toho meli ucinnou reklamu apod. Ale to jsou zatim jen sny... Nicmene snazim se o jejich splneni, a pokud se aspon z casti nezacnou plnit, tak to pro me ztraci smysl..

K tomu zda to je legalni nebo ne:
Co ja vim, tak jediny problem jsou ty penize, a ani ne ze to vybiram, ale spis ze si neco nechavam. Jelikoz to jsou me prijmy, tak bych z toho mel platit nejake dane, a jelikoz paragony nikomu nevystavuji, tak z toho logicky nemuzu platit dane. Pokud se v tom nekdo orientujete co potrebuju odvadet, kam a jak to delat, tak mi poradte. Jinak, ptal jsem se na policii, jestli na tom videji neco spatneho, tak mi bylo receno ze nic, protoze kazdy ma jezdit podle predpisu a za vsechno opravdu odpovida sam. Ja nikoho nenutim aby jezdil rychle. Je to sice na cas, ale s tim at si vyporada kazdy sam a nejak jinak nez porusovanim pravidel. Nahlasovat to take nikde nemusim, protoze, jak mi bylo zeceno, kdyz se s kamaradama domluvime ze pojedeme deseti auty do obchodu, tak to take nikde nehlasime. Tak si to s tou legalnosti preberte jak chcete. Pokud mi na parkoviste prijedou PCR, tak je logicky nebudu drazdit tim, ze jim reknu o zavode. Pak by to akorat vic zkoumali, a kdyby nemeli zrovna naladu, tak by na vsem neco urcite nasli (to si myslim ze vi a zazil kazdy). Jinak, ja jsem byl na PCR u nas na Zahradnim Meste, a kdyz jsem jim rekl o SCH, tak o tom vedeli, ze se to tam porada, akorat nevedeli podrobnosti...
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

vasek píše: ...

Herry, ja si myslim ze kazdy jezdi, aby vyhral. Vsem kdo prohraje vadi ze prohrali i pres to ze si uzili. Mozna ne vsechni motivuje vyherni cena, ale rekl bych ze by kazdeho mela motivovat k vyhre prave ta cena. Pokud by to tak nebylo, tak by to nebyla ani soutez, ale zabavny park, nebo pout, nebo neco podobneho.

Ja nikoho neobvinuju ze nejel. Je to jen vase vec. Muzete jet treba priste, nikdo vam v tom branit nebude. Je pochopitelne, ze bez motoru a volantu byste nedojeli ani na start.
...
To neni pravda,za náš tým mohu svědomitě prohlásit,že nejezdíme kvůli nějaký výhře,a hlavně to nebereme ani jako soutěž(jestli to bereme špatně tak se omlouvám),ale jako spíš menší výlet po praze,někteří z nás ho občas spojí s prohlídkou MHD :)

Ten motor by ani tak nevadil,ale parchanti nám vzali i radio :cry:

Redrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrik »

taky to jezdime hlavne pro zabavu, vyhra je mozna prijemnej bonus, ale to se nas zatim vubec netyka :lol: :lol:

www.doplnkynaauto.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od www.doplnkynaauto.cz »

Já taky nejezdím kvůli vítězství ,bylo by blbý abych dovez nějaký ceny a pak zase odvez do skladu :) :D :D :D

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Vasek napsal:

Harry, ja si myslim ze kazdy jezdi, aby vyhral. Vsem kdo prohraje vadi ze prohrali i pres to ze si uzili. Mozna ne vsechni motivuje vyherni cena, ale rekl bych ze by kazdeho mela motivovat k vyhre prave ta cena. Pokud by to tak nebylo, tak by to nebyla ani soutez, ale zabavny park, nebo pout, nebo neco podobneho.

Ano každy jezdí aby vyhrál, ale ceny a pěníze jsou fakt jen takový přijemný bonus. Pokud by tu byli lide kteří by jezdili jen kvuli tomu, tak asi tak jim pojem zábava asi nic neříká.
Jinak co se týče Policie ČR vs. SCH, tak to raději rozsáhle komentovat nebudu, okrsek by o tom asi něco vědět měl, ale jak mi bylo zděleno, tak "dopravní policie města Prahy tuto akci neustále monitoruje a hlavní potíži jsou už ty zmíněné peníze a výdělky, ale pokud nebude nějak zasadně porušen zákon, tak do dění zasahovat nebudou", tot ve zkratce.

kozza

Příspěvek od kozza »

Hele lidi, co se to s Vama deje? Tobe Werunko chci rict, ze nevidim duvod proc by do toho nemohl mluvit nekdo jiny. Vy take vyjadrujete svoje nazory. O Thomasovi rikas ze neumi nic rict do oci, a pri tom ty ho pomlouvas na foru. Pravidla se porad meni a porad se vylepsuji. A tem kterym to vadi, tak jezdit nemusi. Takovyhle hadky na foru za to nestoji.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

kozza píše:Hele lidi, co se to s Vama deje? Tobe Werunko chci rict, ze nevidim duvod proc by do toho nemohl mluvit nekdo jiny. Vy take vyjadrujete svoje nazory. O Thomasovi rikas ze neumi nic rict do oci, a pri tom ty ho pomlouvas na foru. Pravidla se porad meni a porad se vylepsuji. A tem kterym to vadi, tak jezdit nemusi. Takovyhle hadky na foru za to nestoji.
Myslím si, že Thomas stejně ví, co si o něm myslím. Už od té doby, co jsme byli všichni na motokárách v Radotíně, když si pro sebe řekl, že jsem blbá blondýna, jenže pán asi nevěděl, že jsem to slyšela až moc dobře, nebýt Davida, tak po něm bez problému vyjedu, to mi fakt nedělá problém. Hájit sebe samu. A zvláště pak u Thomase.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

...
Naposledy upravil(a) Werunka dne 22 zář 2008 20:35, celkem upraveno 1 x.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

kozza píše:Hele lidi, co se to s Vama deje? Tobe Werunko chci rict, ze nevidim duvod proc by do toho nemohl mluvit nekdo jiny. Vy take vyjadrujete svoje nazory. O Thomasovi rikas ze neumi nic rict do oci, a pri tom ty ho pomlouvas na foru. Pravidla se porad meni a porad se vylepsuji. A tem kterym to vadi, tak jezdit nemusi. Takovyhle hadky na foru za to nestoji.
Kde čteš jaký pomlouvání??? Napsala pouze svoje mínění o něm.
A k tomu ,vyjadřování se - bylo to pouze lehké upozornění na to ,že tu má zřejmě někdo špatné informace,tim chci říct,že se NIKDO NA NIC "NEVYSRAL",měli jsme na naši neúčast dostatečnou omluvu,je to sice blbý ,že se to stalo zrovna takhle blbě ,ale stalo,svět se kvůli tomu nezboří.
Ale NIKDO nás nebude napadat ,že jsme se na něco "vysrali".

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

david píše:
A k tomu ,vyjadřování se - bylo to pouze lehké upozornění na to ,že tu má zřejmě někdo špatné informace,tim chci říct,že se NIKDO NA NIC "NEVYSRAL",měli jsme na naši neúčast dostatečnou omluvu,je to sice blbý ,že se to stalo zrovna takhle blbě ,ale stalo,svět se kvůli tomu nezboří.
Ty a welt jsi jedna a tatáž osoba??? O tom že se na to vysral jsem psala jemu :lol:

Ještě na mě můžeš podat trestní oznámení když to bereš jako NAPADENÍ :lol:
Audi 80 cabrio

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Neluška píše:
david píše:
Ty a welt jsi jedna a tatáž osoba??? O tom že se na to vysral jsem psala jemu :lol:

To ne,ale je to kamarád,a když vim,že někdo říká bludy tak se za něj postavim.

Ztráta času.

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Uz by to mozna stacilo, nemyslite? Stejne se nic nezmeni. Kazdy si o nekom neco mysli, a tak si to nechte vsichni pro sebe. Nemyslim ze toto forum je vhodne misto na reseni techto blbosti. Pojdte se radsi pripravovat na dalsi SCH, ktery bude 25.10.2008 a kterým uzavreme letni sezonu 2008. At se ho zucastni co nejvic posadek. Misto toho hadani radsi navrhujte nejake vychytavky a vylepseni SCH. Pojdte tu resit SCH, co se vam libi, co ne, co byste chteli zmenit a vylepsit. Piste vase navrhy a reseni. Mam predelany pravidla, tak at jsou kvalitni.
Treba jak by slo udelat to placeni predem? Bylo by to tak, ze zaregistrovana posadka by mi nejakym zpusobem predala penize na start, s tim ze pokud by nemohla jet, tak mi to musi oznamit nejpozdeji do 24 hodin pred zavodem (pak bych ji penize vratil). A kdyby mi oznamili do mene nez 24 hodin, tak by museli mit opravdu zavazný duvod, ze neprijedou (nemoc, vykradeny auto, porucha), ktery by mi dolozili treba fotkou, pak bych jim take penize vratil. Tentokrat na SCH nedorazili posadky Wite Shark Racing a Tuning Brothers. Oni na to asi zapomeli, nebo ja nevim, a pokladna byla o 600Kc chudsi, coz je skoda. Proc to maji odnaset ti co na to nezapomeli? Na druhou stranu, kdyz si nekdo vzpomene pozde, tak bude moct to zaplatit i na startu, ale maximalne by takovych zapometlivcu by bylo pet, protoze budu tisknout o 5 itineraru navic. No a ted jak podle vas vyresit to aby se lidi registrovali prubezne a ne az posledni tyden nebo den. Myslite ze by to bylo mozne? Nebo cely je to podle vas blby napad? V tom pripade jak zajistit aby takovy jako White Shark a Tuning Brothers na SCH nezapominali? :?
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

vasek píše:Uz by to mozna stacilo, nemyslite? Stejne se nic nezmeni. Kazdy si o nekom neco mysli, a tak si to nechte vsichni pro sebe. Nemyslim ze toto forum je vhodne misto na reseni techto blbosti. Pojdte se radsi pripravovat na dalsi SCH, ktery bude 25.10.2008 a kterým uzavreme letni sezonu 2008. At se ho zucastni co nejvic posadek. Misto toho hadani radsi navrhujte nejake vychytavky a vylepseni SCH. Pojdte tu resit SCH, co se vam libi, co ne, co byste chteli zmenit a vylepsit. Piste vase navrhy a reseni. Mam predelany pravidla, tak at jsou kvalitni.
Treba jak by slo udelat to placeni predem? Bylo by to tak, ze zaregistrovana posadka by mi nejakym zpusobem predala penize na start, s tim ze pokud by nemohla jet, tak mi to musi oznamit nejpozdeji do 24 hodin pred zavodem (pak bych ji penize vratil). A kdyby mi oznamili do mene nez 24 hodin, tak by museli mit opravdu zavazný duvod, ze neprijedou (nemoc, vykradeny auto, porucha), ktery by mi dolozili treba fotkou, pak bych jim take penize vratil. Tentokrat na SCH nedorazili posadky Wite Shark Racing a Tuning Brothers. Oni na to asi zapomeli, nebo ja nevim, a pokladna byla o 600Kc chudsi, coz je skoda. Proc to maji odnaset ti co na to nezapomeli? Na druhou stranu, kdyz si nekdo vzpomene pozde, tak bude moct to zaplatit i na startu, ale maximalne by takovych zapometlivcu by bylo pet, protoze budu tisknout o 5 itineraru navic. No a ted jak podle vas vyresit to aby se lidi registrovali prubezne a ne az posledni tyden nebo den. Myslite ze by to bylo mozne? Nebo cely je to podle vas blby napad? V tom pripade jak zajistit aby takovy jako White Shark a Tuning Brothers na SCH nezapominali? :?
A už jsme zase u toho, podle tebe se tu zase řeší blbosti, mě to tedy jako blbost nepřijde, ale to je tvůj názor.
Ale mě přijde zase jako blbost za něco platit předem, a když už ano, tak pěkně s danovým dokladem, když je to legální závod.
A zase tě musím citovat, podle tebe to bude asi blbost, ale já jsem jí nenapsal: " ja nikoho prosit o ucast nebudu. Kdyz nekdo nechce, tak me to mrzi, ale klekat si pred nej nebudu.A naopak nikomu nebudu v ucasti branit ", ale zase si protiřečíš tímto výrokem "Na druhou stranu, kdyz si nekdo vzpomene pozde, tak bude moct to zaplatit i na startu, ale maximalne by takovych zapometlivcu by bylo pet, protoze budu tisknout o 5 itineraru navic", kde pak jsou ty slova že nebudeš nikomu bránit v účasti, mě to jako omezování přijde, ale hlavně že chceš aby se účastnilo co nejvíce lidí, viď?
Jinak co se týče našich návrhů, výtek a řešení, tak ty vám dodámé asi nejpozdejí 7 dní před konáním soutěže, když se jí budeme chtít účastnit, aby měli možnost si je všichni řádně prostudovat, 24 hodin před startem nám přijde nesmysl, a taky by se někdo mohl vymlouvat že se k internetu nedostal.
Jinak ještě k té platbě předem, přijde mi a asi nebudu jediný, že řešíš spíš finanční stranku akce a jak z toho s prominutím vytřískat nejvíc peněz i když to tak vemu z cizího neštěstí, nemáš dobrej důvod že nejedeš, tak nic nedostaneš. To jsou mi férový pravidla. 8)
A co bych dodal k těm 2 novým posádkám co se nezúčastnili, tak mohli mít více důvodů proč nepřijeli, co ty víš, havárie, technická závada, nemoc, zapomenutá rodiná oslava i jiná oslava, nebo to stejně pochopili v pátek tak jako můj co-pilot, nebo prostě zapoměli nebo se jim zrovna nechtělo, ale tobě spíš šlo o to že si počítal s dalšími 600kč na rozdělení do výhry a zrovna ti chyběli, mě to teda z toho jak si to napsal přišlo, nebo ne?
Tím bych to asi pro dnešek ukončil, co bude zitra ví bůh.

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Neluška píše:
david píše:

Ano Davide, ty přeci nejsi já, to pozná i blondýna, ale to je tak všechno.
Ano psala to mě, ano potvrdil jsem ji to, ale bezdůvodně jsem se na to NEVYSRAL, bez svého copilota prostě nepojedu, to byl můj důvod neúčasti.

A Davide, pokud tě tady paní Neluška napadla, tak proč podávat nějaké nesmyslné trestní oznámení, to jí můžeš rovnou v sebeobraně zastřelit. :lol: :pistolnik:

Jinak David je můj dobrej kamarád, tak ho taky musím bránit. 8)

Odpovědět

Zpět na „Srazy“