StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze

Pouze informace o srazech, fotky ve vedlejším tématu.

Moderátoři: Jord, Rudi

Odpovědět
Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Welte, ty nějak moc řešíš to, že by za svou práci měl Vašek nějakou odměnu. No a co? Závidíš třeba Sandymu že má z mimoně peníze?
Vasku hoď číslo účtu, rád zaplatím startovné už teď, když nepojedu, tak si to nechej na benzín na přípravu akce.
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

A co, Harry, kdybys sesvyma vychytralejma kecama a pravidlama uz nekam tahnul? Snad kazdy pochopi muj predchozi prispevek, jen ty musis mit keci, a porad nekoho chytat za slova. Pokud jsi to nepochopil, tak to byl navrh k projednani, ne pravidlo. Jestli chces fakturu, tak na Street nejezdi, protoze tam ti ji nikdo neda. Ty budes asi opravdu z jine planety, kdyz tvrdis ze se snazim na SCH vydelat. Zkus neco takoveho udelat, uvidis kolik ti to zabere casu a dalsich vydaju, a kolik ti to prinese penez. Budes rad kdyz dostanes 5Kc na hodinu. Kvuli takovym jako jsi ty, se mi chce akorat se vsim seknout. Ani kapka vdeku, za to vse co pro vas delam. A uz se snad radsi k nicemu nevyjadruj, zase polovinu prispevku nepochopis...
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic

vasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasek »

Eiffel píše:Welte, ty nějak moc řešíš to, že by za svou práci měl Vašek nějakou odměnu. No a co? Závidíš třeba Sandymu že má z mimoně peníze?
Vasku hoď číslo účtu, rád zaplatím startovné už teď, když nepojedu, tak si to nechej na benzín na přípravu akce.
Ses hodnej :D

Mozna jsem na Welta moc vylitl, ale uz me opravdu nastval. Chci tu ukoncit hadky, ale on ne, jemu se to libi. Je asi nastvany a mrzi ho ze nejel kvuli blbosti jeho co-pilota, tak musi se tady vyradit...
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Renault Welt píše: A už jsme zase u toho, podle tebe se tu zase řeší blbosti, mě to tedy jako blbost nepřijde, ale to je tvůj názor.
Ale mě přijde zase jako blbost za něco platit předem, a když už ano, tak pěkně s danovým dokladem, když je to legální závod.
A zase tě musím citovat, podle tebe to bude asi blbost, ale já jsem jí nenapsal: " ja nikoho prosit o ucast nebudu. Kdyz nekdo nechce, tak me to mrzi, ale klekat si pred nej nebudu.A naopak nikomu nebudu v ucasti branit ", ale zase si protiřečíš tímto výrokem "Na druhou stranu, kdyz si nekdo vzpomene pozde, tak bude moct to zaplatit i na startu, ale maximalne by takovych zapometlivcu by bylo pet, protoze budu tisknout o 5 itineraru navic", kde pak jsou ty slova že nebudeš nikomu bránit v účasti, mě to jako omezování přijde, ale hlavně že chceš aby se účastnilo co nejvíce lidí, viď?
Jinak co se týče našich návrhů, výtek a řešení, tak ty vám dodámé asi nejpozdejí 7 dní před konáním soutěže, když se jí budeme chtít účastnit, aby měli možnost si je všichni řádně prostudovat, 24 hodin před startem nám přijde nesmysl, a taky by se někdo mohl vymlouvat že se k internetu nedostal.
Jinak ještě k té platbě předem, přijde mi a asi nebudu jediný, že řešíš spíš finanční stranku akce a jak z toho s prominutím vytřískat nejvíc peněz i když to tak vemu z cizího neštěstí, nemáš dobrej důvod že nejedeš, tak nic nedostaneš. To jsou mi férový pravidla. 8)
A co bych dodal k těm 2 novým posádkám co se nezúčastnili, tak mohli mít více důvodů proč nepřijeli, co ty víš, havárie, technická závada, nemoc, zapomenutá rodiná oslava i jiná oslava, nebo to stejně pochopili v pátek tak jako můj co-pilot, nebo prostě zapoměli nebo se jim zrovna nechtělo, ale tobě spíš šlo o to že si počítal s dalšími 600kč na rozdělení do výhry a zrovna ti chyběli, mě to teda z toho jak si to napsal přišlo, nebo ne?
Tím bych to asi pro dnešek ukončil, co bude zitra ví bůh.
Welte, řeknu to takhle, jdi s daňovým dokladem do hajzlu.
Kdybys uspořádal aspoň z poloviny tak dobrou soutěž jako Vasek, tak ani neceknu, ale dokázal jsi tady vyplodit jen samý sračky.
Jako jsi se rozčiloval, že uzávěrka přihlášek není definitivní, tak by se mohl Vasek rozčilovat, že registraci berete jen jako a že mu na to serete.
Proto by bylo lepší, aby registrace byla prostě závazná a platilo se startovný dopředu, to pak můžou všem ujet eskalátory, uplavat rybičky a utýct želvy a prostě nepřijedou, protože zrovna bylo moc horko, moc zima, moc cokoli.
Mě nezajímá tvůj podělanej důvod, že se ti na to TVŮJ navigátor vysral. Dokud jsem nemohl, nikdy jsem se neregistroval do závodu. A nevidím důvod proč by se někdo měl registrovat a pak nejet (teď nemyslím ňufíky, ti měli dost závažný důvod). Tvůj navigátor mohl, místo usuzování a mylnejch představ zvednou zkurvenej telefon a napsat jednu jedinou podělanou sms. Dostal by odpověď.
Dokážeš to v tý svý makovici teď konečně pochopit?
Vašek nad přípravou sobotní soutěže ztrávil nejspíš jeden až dva dny příprav a tak je jasný, že chtěl, aby se jeho čas věnovaný sobotnímu večeru využil a nepropadl do hoven.
Že ty za vším vidíš jen peníze je mi líto. Dost to o tobě vypovídá.
A o tom, že bude max 5 itinerířů navíc, je to jasný, prostě kdo dřív přijde, ten má nárok jet. Ten kdo má registraci má výhodu tu, že ví že prostě pojede.
zatím ještě žiju...

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

asi zas začnu jezdit,očividně přicházim o dost zábavy :lol:
poslední závod jsme sice nejeli takže nevim co se přesně stalo,ale i jak řiká Eifel,tak snad neni problém se dohodnout i tou blbou smskou.Mě osobně aniž bych se registroval na poslední závod,tak mi přišla od Vaška smska jestli pojedu.Z toho usuzuju,že má na tomhle programu zájem a pokud někdo neni schopnej se na tom podílet ani minimem snahy a jenom čeká,že mu všechno všichni zaříděj atd,tak ať jde do hajzlu.Osobně jsem celou tuhle věc na začátku kritizoval,ale teď jsem názoru,že je to skvělý spestření volnýho času a obdivuju ty lidi co si dávaj tu práci s organizací a když to vyjde,tak na další závod zas pojedem 8)

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

vasek píše:A co, Harry, kdybys sesvyma vychytralejma kecama a pravidlama uz nekam tahnul? Snad kazdy pochopi muj predchozi prispevek, jen ty musis mit keci, a porad nekoho chytat za slova. Pokud jsi to nepochopil, tak to byl navrh k projednani, ne pravidlo. Jestli chces fakturu, tak na Street nejezdi, protoze tam ti ji nikdo neda. Ty budes asi opravdu z jine planety, kdyz tvrdis ze se snazim na SCH vydelat. Zkus neco takoveho udelat, uvidis kolik ti to zabere casu a dalsich vydaju, a kolik ti to prinese penez. Budes rad kdyz dostanes 5Kc na hodinu. Kvuli takovym jako jsi ty, se mi chce akorat se vsim seknout. Ani kapka vdeku, za to vse co pro vas delam. A uz se snad radsi k nicemu nevyjadruj, zase polovinu prispevku nepochopis...
Vašku,proti tobě sem nikdy nic neměl a vždycky jsme jeli rádi,kdyby nám šlo o prachy tak bysme tenkrát to zvýšení toho startovnýho na 300 neodsouhlasili,a vzpomeň si kolik nás tam tenkrát bylo,v podstatě jsme tam seděli pouze Ňufíci,SST a DM RACING a to že jsme teď všichni odpadli je holt blbá shoda náhod,ale to nikomu nedává důvod někomu z nás 3 posádek něco "vyčítat".Podívej se kdo dal 1 příspěvek kterym to všechno začlo.
Pokud to tu nedopadne tak,že nás vyloučíte z příštího SCH tak určitě rádi pojedeme.
Kdyby šlo někomu o prachy tak to nikdo nejezdíme,jen příklad u nás:300 start + 500-700benzin(záleží jakym autem jedeme) a nevyhráli jsme ještě ani jednou,a ani tam nejezdíme s myšlenkou na výhru,jsme spokojený s našim 3.místem,proto taky musíme příští SCH jet(doufám.že seženu nějaký auto),abysme se vrátili zpět na 3.místo.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

vasek píše:
Eiffel píše:Welte, ty nějak moc řešíš to, že by za svou práci měl Vašek nějakou odměnu. No a co? Závidíš třeba Sandymu že má z mimoně peníze?

Mozna jsem na Welta moc vylitl, ale uz me opravdu nastval. Chci tu ukoncit hadky, ale on ne, jemu se to libi. Je asi nastvany a mrzi ho ze nejel kvuli blbosti jeho co-pilota, tak musi se tady vyradit...
Myslim,že to bylo trochu zbytečný,ale stane se,to není o tom jestli je naštvanej nebo ne,já myslim ,že se nad tim monitorem docela baví,on nebyl první kdo měl nějaký narážky ohledně neúčasti v SCH,svym způsobem se stále jen brání.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

vasek píše:Uz by to mozna stacilo, nemyslite? Stejne se nic nezmeni. Kazdy si o nekom neco mysli, a tak si to nechte vsichni pro sebe. Nemyslim ze toto forum je vhodne misto na reseni techto blbosti. Pojdte se radsi pripravovat na dalsi SCH, ktery bude 25.10.2008 a kterým uzavreme letni sezonu 2008. At se ho zucastni co nejvic posadek. Misto toho hadani radsi navrhujte nejake vychytavky a vylepseni SCH. Pojdte tu resit SCH, co se vam libi, co ne, co byste chteli zmenit a vylepsit. Piste vase navrhy a reseni. Mam predelany pravidla, tak at jsou kvalitni.
Treba jak by slo udelat to placeni predem? Bylo by to tak, ze zaregistrovana posadka by mi nejakym zpusobem predala penize na start, s tim ze pokud by nemohla jet, tak mi to musi oznamit nejpozdeji do 24 hodin pred zavodem (pak bych ji penize vratil). A kdyby mi oznamili do mene nez 24 hodin, tak by museli mit opravdu zavazný duvod, ze neprijedou (nemoc, vykradeny auto, porucha), ktery by mi dolozili treba fotkou, pak bych jim take penize vratil. Tentokrat na SCH nedorazili posadky Wite Shark Racing a Tuning Brothers. Oni na to asi zapomeli, nebo ja nevim, a pokladna byla o 600Kc chudsi, coz je skoda. Proc to maji odnaset ti co na to nezapomeli? Na druhou stranu, kdyz si nekdo vzpomene pozde, tak bude moct to zaplatit i na startu, ale maximalne by takovych zapometlivcu by bylo pet, protoze budu tisknout o 5 itineraru navic. No a ted jak podle vas vyresit to aby se lidi registrovali prubezne a ne az posledni tyden nebo den. Myslite ze by to bylo mozne? Nebo cely je to podle vas blby napad? V tom pripade jak zajistit aby takovy jako White Shark a Tuning Brothers na SCH nezapominali? :?

Vašku,částečně máš pravdu ty,ale částečně i Welt,když by se nám podařilo na příští sezonu SCH vytvořit pevný pravidla který budou platit pro všechny bez vyjímky tak budou myslím všichni spokojený.Nevim proč tu vůbec někdo začal vytahovat peníze,o ty vůbec nejde,já bych třeba navrhoval 100kč jako zápisný poslat na účet při registraci,těch 100kč by šlo tobě za přípravu,a zbylých 200kč by se dávalo na startu a šlo by to na výhru pro s následujícím rozdělením 1.místo 50%,2.místo 30%,3.místo 20%.
Kdo se zaregistruje,složí 100Kč,když nepojede,jeho problem.

Nevim proč se tady vůbec někdo do někoho naváží,neřeknu kdyby jsme se vynechávali SCH pravidelně,ale zatím pokaždý co jsme se přihlásili tak jsme rádi jeli,ale on se tu někdo pořád snaží dokázat že jsme to udělali schválně.
Naposledy upravil(a) david dne 23 zář 2008 09:48, celkem upraveno 1 x.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Eiffel píše:
Renault Welt píše: A už jsme zase u toho, podle tebe se tu zase řeší blbosti, mě to tedy jako blbost nepřijde, ale to je tvůj názor.
Ale mě přijde zase jako blbost za něco platit předem, a když už ano, tak pěkně s danovým dokladem, když je to legální závod.
A zase tě musím citovat, podle tebe to bude asi blbost, ale já jsem jí nenapsal: " ja nikoho prosit o ucast nebudu. Kdyz nekdo nechce, tak me to mrzi, ale klekat si pred nej nebudu.A naopak nikomu nebudu v ucasti branit ", ale zase si protiřečíš tímto výrokem "Na druhou stranu, kdyz si nekdo vzpomene pozde, tak bude moct to zaplatit i na startu, ale maximalne by takovych zapometlivcu by bylo pet, protoze budu tisknout o 5 itineraru navic", kde pak jsou ty slova že nebudeš nikomu bránit v účasti, mě to jako omezování přijde, ale hlavně že chceš aby se účastnilo co nejvíce lidí, viď?

Jinak co se týče našich návrhů, výtek a řešení, tak ty vám dodámé asi nejpozdejí 7 dní před konáním soutěže, když se jí budeme chtít účastnit, aby měli možnost si je všichni řádně prostudovat, 24 hodin před startem nám přijde nesmysl, a taky by se někdo mohl vymlouvat že se k internetu nedostal.
Jinak ještě k té platbě předem, přijde mi a asi nebudu jediný, že řešíš spíš finanční stranku akce a jak z toho s prominutím vytřískat nejvíc peněz i když to tak vemu z cizího neštěstí, nemáš dobrej důvod že nejedeš, tak nic nedostaneš. To jsou mi férový pravidla. 8)
A co bych dodal k těm 2 novým posádkám co se nezúčastnili, tak mohli mít více důvodů proč nepřijeli, co ty víš, havárie, technická závada, nemoc, zapomenutá rodiná oslava i jiná oslava, nebo to stejně pochopili v pátek tak jako můj co-pilot, nebo prostě zapoměli nebo se jim zrovna nechtělo, ale tobě spíš šlo o to že si počítal s dalšími 600kč na rozdělení do výhry a zrovna ti chyběli, mě to teda z toho jak si to napsal přišlo, nebo ne?
Tím bych to asi pro dnešek ukončil, co bude zitra ví bůh.
Welte, řeknu to takhle, jdi s daňovým dokladem do hajzlu.
Kdybys uspořádal aspoň z poloviny tak dobrou soutěž jako Vasek, tak ani neceknu, ale dokázal jsi tady vyplodit jen samý sračky.
Jako jsi se rozčiloval, že uzávěrka přihlášek není definitivní, tak by se mohl Vasek rozčilovat, že registraci berete jen jako a že mu na to serete.
Proto by bylo lepší, aby registrace byla prostě závazná a platilo se startovný dopředu, to pak můžou všem ujet eskalátory, uplavat rybičky a utýct želvy a prostě nepřijedou, protože zrovna bylo moc horko, moc zima, moc cokoli.
Mě nezajímá tvůj podělanej důvod, že se ti na to TVŮJ navigátor vysral. Dokud jsem nemohl, nikdy jsem se neregistroval do závodu. A nevidím důvod proč by se někdo měl registrovat a pak nejet (teď nemyslím ňufíky, ti měli dost závažný důvod). Tvůj navigátor mohl, místo usuzování a mylnejch představ zvednou zkurvenej telefon a napsat jednu jedinou podělanou sms. Dostal by odpověď.
Dokážeš to v tý svý makovici teď konečně pochopit?
Vašek nad přípravou sobotní soutěže ztrávil nejspíš jeden až dva dny příprav a tak je jasný, že chtěl, aby se jeho čas věnovaný sobotnímu večeru využil a nepropadl do hoven.
Že ty za vším vidíš jen peníze je mi líto. Dost to o tobě vypovídá.
A o tom, že bude max 5 itinerířů navíc, je to jasný, prostě kdo dřív přijde, ten má nárok jet. Ten kdo má registraci má výhodu tu, že ví že prostě pojede.
Jsme lidi,ne zvířata,moli by jsme jednat aspoň trošku slušně,nemyslíte pane Eiffel?

Nikdo tu nenapadá to,že s tim má Vašek práci - to je pravda a nikdo to nevyvrací.Druhá věc je ta ,že jsme se stále nedovolali Welťákovu navigátorovi,nikde není a nikdo o něm nic neví.

A navíc,ber to tak,že tim že Welt nejel jste aspoň dostali šanci se dostat v tabulce vysledků někam výš :lol:

Mimochodem to ty a "Neluška" jste tady začal vytahovat peníze,což je myslim úplně mimo jakejkoli náš problém,peníze tu nikdo ,zřejmě kromě vás,řešit nechtěl :nono:
Naposledy upravil(a) david dne 23 zář 2008 09:51, celkem upraveno 1 x.

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Když to tady tak pročítám, tak vám nevím, někdy se docela bavím, ale u většiny příspěvků opravdu ne, je mi docela líto, že se tu všichni neustále jen napadaj a furt řešej prachy, ty jsou podle mýho názoru na týhle akci úplně nepodstatný (alespoň pro mě) a jestli z toho Vašek něco má, tak ať, já bych to organizovat nechtěla. Já jsem rádá, že se při SCH odreaguju a alespoň pár hodin nemyslím na práci a že nevyhraju, no a co, mě to nevadí.

Takže Vašku udělej ty parvidla jak se ti budou zdát nejrozumnější a pak o tom můžem třeba diskutovat, je mi líto, že jsem tenhla závod nejela ( ostatní týmům určitě taky), ale tohle byla opravdu velice špatná souhra náhod, tajkže přístě se radši budu registrovat pár dní dopředu a ne hned druhý den po skončení závodu, abych měla jistotu, že budu mít čím a s kým jet.
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší :) )

Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Když to tady tak pročítám, tak vám nevím, někdy se docela bavím, ale u většiny příspěvků opravdu ne, je mi docela líto, že se tu všichni neustále jen napadaj a furt řešej prachy, ty jsou podle mýho názoru na týhle akci úplně nepodstatný (alespoň pro mě) a jestli z toho Vašek něco má, tak ať, já bych to organizovat nechtěla. Já jsem rádá, že se při SCH odreaguju a alespoň pár hodin nemyslím na práci a že nevyhraju, no a co, mě to nevadí.

Takže Vašku udělej ty parvidla jak se ti budou zdát nejrozumnější a pak o tom můžem třeba diskutovat, je mi líto, že jsem tenhla závod nejela ( ostatní týmům určitě taky), ale tohle byla opravdu velice špatná souhra náhod, tajkže přístě se radši budu registrovat pár dní dopředu a ne hned druhý den po skončení závodu, abych měla jistotu, že budu mít čím a s kým jet.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Neluška píše:
david píše:
kozza píše:Hele lidi, co se to s Vama deje? Tobe Werunko chci rict, ze nevidim duvod proc by do toho nemohl mluvit nekdo jiny. Vy take vyjadrujete svoje nazory. O Thomasovi rikas ze neumi nic rict do oci, a pri tom ty ho pomlouvas na foru. Pravidla se porad meni a porad se vylepsuji. A tem kterym to vadi, tak jezdit nemusi. Takovyhle hadky na foru za to nestoji.
Kde čteš jaký pomlouvání??? Napsala pouze svoje mínění o něm.
A k tomu ,vyjadřování se - bylo to pouze lehké upozornění na to ,že tu má zřejmě někdo špatné informace,tim chci říct,že se NIKDO NA NIC "NEVYSRAL",měli jsme na naši neúčast dostatečnou omluvu,je to sice blbý ,že se to stalo zrovna takhle blbě ,ale stalo,svět se kvůli tomu nezboří.
Ale NIKDO nás nebude napadat ,že jsme se na něco "vysrali".
Ty a welt jsi jedna a tatáž osoba??? O tom že se na to vysral jsem psala jemu :lol:

Ještě na mě můžeš podat trestní oznámení když to bereš jako NAPADENÍ :lol:

Wau, paní vy jste blondýna, že?? Trestní oznámení je od vás už velice přehnaná myšlenka.
A jestli jste si všimla, tak vy paní a váš drahý Eiffel, jste tu jediní, kdo tu napsal sprosté slova, to o něčem svědčí, ale rozhodně to není nic dobrého.
A laskavě se nenavážejte do mého přítele.

Jo a přestaňte řešit ty peníze, děkuji. David má prostě pravdu. Ani jednou jsme nevyhráli, dali jsme do toho celkem dost peněz a stejnak jezdíme dál. 8)
když nechcete, tak to nečtěte

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

Werunka píše:
Neluška píše:
david píše: Kde čteš jaký pomlouvání??? Napsala pouze svoje mínění o něm.
A k tomu ,vyjadřování se - bylo to pouze lehké upozornění na to ,že tu má zřejmě někdo špatné informace,tim chci říct,že se NIKDO NA NIC "NEVYSRAL",měli jsme na naši neúčast dostatečnou omluvu,je to sice blbý ,že se to stalo zrovna takhle blbě ,ale stalo,svět se kvůli tomu nezboří.
Ale NIKDO nás nebude napadat ,že jsme se na něco "vysrali".
Ty a welt jsi jedna a tatáž osoba??? O tom že se na to vysral jsem psala jemu :lol:

Wau, paní vy jste blondýna, že?? Trestní oznámení je od vás už velice přehnaná myšlenka.
A jestli jste si všimla, tak vy paní a váš drahý Eiffel, jste tu jediní, kdo tu napsal sprosté slova, to o něčem svědčí, ale rozhodně to není nic dobrého.

Jo a přestaňte řešit ty peníze, děkuji. David má prostě pravdu. Ani jednou jsme nevyhráli, dali jsme do toho celkem dost peněz a stejnak jezdíme dál. 8)

Teda ty ses rozjela :D ale musím s tebou souhlasit, i když já jsem zde taky použila sprosté slovo (pí.....a), za to se velice omluvám a je mi to líto :(

Werunka

Re: StreetChallenge - Praha

Příspěvek od Werunka »

Co se týče faktur (daňových dokladů), tak ty určitě neuděláte. Spíše zjednodušené daňové doklady. Já osobně bych pak mohla přijít a říct, že nejsme plátcem DPH, tudíž daň ani platit nemusim. Ono se to zdá velice jednoduché, ale bohužel to tak není.

Co se týče pravidel, určitě bych přivítala, kdyby jasně řečeno, aby se dodržovali pravidla silničního provozu. Já nenávidim rychlou jízdu, proto taky s Davidem rychle nejezdíme. Kdyby každý na telefon natočil určitě přestupky jiné posádky, tak by se to určitě počítalo.
Souhlasím i s tím, že se v cíli nebudou časy odečítat. Všude jinde to takhle při závodech funguje, takže nevidím důvod, proč by to tady mělo být jinak.
Registrace je bez omezení, jen je možnost se dohodnout, že pokud by se někdo rozmyslel na poslední chvíli, tak by se neregistroval na stránkách, ale automaticky volal Vaškovi a je na něm, jestli registraci povolí a nebo ne. Stačí říct datum a čas "orientační uzávěrky pro pořadatele".
Dále bych brala, kdyby pořadatelé rozřazovací soutěž uzpůsobili tepelným podmínkám. Já jsem osobně po většině závodů dost nachcípaná, ale ani tak mě to neodradí, ale je fajn si užít i závod bez nemoci :)))

Tak a dostáváme se k penězům. Ok, pošleme ti 100,-- na účet, abys to mohl připravit, zbytek až na startu. Registrovat se už taky nebudeme hned, ale až po čase. Je celkem složité shánět na poslední chvíli auto.
Jako omluvu za závodu ti klidně napíšu oficální dopis, ve kterém se vyjádřím ohledně důvodů, proč nemůžeme závod jet. A budeš tomu věřit, protože nic jiného ti prostě nezbyde. Jsou lidi, kteří jsou ochotni vymněnit street za jinou zábavu.

Souhlasila bych i stím, že až se dají pevné pravidla, tak při změnách do toho budeme mít všichni právo mluvit a nebo vůbec nikdo. Pak už tady záleží na tom, jak moc se dáš Vašku zmanipulovat, ale já doufám, že máš vlastní hlavu.
Další pravidlo ohledně startu, do 19:45 můžou posádky dorazit, pak už jsou dikvalifikované a okamžitě by se začlo něco dít, aby se startovalo v rozumnou dobu.

Toť zatím vše, časem něco určitě zase vymyslím.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

&Enuka píše:
Werunka píše:
Neluška píše: Ty a welt jsi jedna a tatáž osoba??? O tom že se na to vysral jsem psala jemu :lol:

Teda ty ses rozjela :D ale musím s tebou souhlasit, i když já jsem zde taky použila sprosté slovo (pí.....a), za to se velice omluvám a je mi to líto :(

Budiž ti odpuštěno :)

www.doplnkynaauto.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od www.doplnkynaauto.cz »

NEchci se nějak míchat do Vaší diskuze,ale píšou mi lidi,které jsem lákal do tohoto závodu,že po přečtení této diskuze přestávají mít zájem (cca již 5lidí!!!)
Proto Vás prosím ve vlastním zájmu řešte to po mailu jelikož kazíte jméno závodu za který bojujete!

Werunka

Příspěvek od Werunka »

To: &Enuka

A jak to jinak jde v práci??

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Nechce se jim jako jet jo??

Tak jim řekni, že tohle je jenom vyjímečný stav, do příštího závodu by to mělo být vyřešené.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

www.doplnkynaauto.cz píše:NEchci se nějak míchat do Vaší diskuze,ale píšou mi lidi,které jsem lákal do tohoto závodu,že po přečtení této diskuze přestávají mít zájem (cca již 5lidí!!!)
Proto Vás prosím ve vlastním zájmu řešte to po mailu jelikož kazíte jméno závodu za který bojujete!
V pohodě,já myslím ,že už je vše vyřešeno pokud tedy zas nebude mít někdo náladu se do někoho opírat,jen nevím co ty dotyčné od toho "závodu" odrazuje,nikdo z nás neřekl,že by to bylo špatný,všichni se shodneme na tom,že je to sranda a že nás to všechny baví.

&Enuka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od &Enuka »

david píše:
www.doplnkynaauto.cz píše:NEchci se nějak míchat do Vaší diskuze,ale píšou mi lidi,které jsem lákal do tohoto závodu,že po přečtení této diskuze přestávají mít zájem (cca již 5lidí!!!)
V pohodě,já myslím ,že už je vše vyřešeno pokud tedy zas nebude mít někdo náladu se do někoho opírat,jen nevím co ty dotyčné od toho "závodu" odrazuje,nikdo z nás neřekl,že by to bylo špatný,všichni se shodneme na tom,že je to sranda a že nás to všechny baví.

Já si taky myslím, že už je vše vyřešeno a opravdu jsme nikdy nikdo neřekli, že by ty závody byly špatný a nebavily nás, jsou skvělý a těch pár ''zbytečnejch'' keců okolo, to k tomu holt patří, proto tady máme tohle fórum, abychom si molhi vyměnit názory.

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Registrováno na příští SCH, už se těším a jsem zvědavý co Vašek vymyslí :D
zatím ještě žiju...

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Já jsem ok. Pokud se někdo začne opírat do "FANTASTICKÉ ČTYŘKY", tak to bude v pohodě :)

Werunka

Příspěvek od Werunka »

Joooo a málem bych zapomněla. Prohlášení kapitána klidně podepíšu, chápu pořadatele, že z toho chce případně venku o což stojí myslím i ten zbytek, bude to hlavně na nás.

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Nechápu co je za problém,ale to je jedno.
Prostě tu došlo ke konfliktu názorů.
Od příštího SCH už budou ,pokud se nepletu, platit nový pravidla,a tohle už by se stávat nemělo.

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

david píše:
vasek píše:

Myslim,že to bylo trochu zbytečný,ale stane se,to není o tom jestli je naštvanej nebo ne,já myslim ,že se nad tim monitorem docela baví,on nebyl první kdo měl nějaký narážky ohledně neúčasti v SCH,svym způsobem se stále jen brání.
Ano Davide, musím s tebou plně souhlasit, ja se tím jen bavím. Nebýt prvního urážlivého výroku paní Nelušky tak by to bylo asi jinak, jak jsem se pouze bránil a používal k tomu fakta. A k panu Ajfelovy a k paní Nelušce se už netřeba vyjadřovat, všechny nás utvrdily svými výroky tím o co jim jde, a mi jsme si podle toho o nich udělali svůj obrazek a to nám bohatě stačí.
A co se týče Mimoně a Sandyho, tak nemám důvod mu závidět, je to legalní a oficíalní akce dle všech pravidel a zákonů. 8)
Naposledy upravil(a) Renault Welt dne 23 zář 2008 12:09, celkem upraveno 1 x.
Lepší bejt mrtvej než druhej....

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

Tak,vyřízeno,tím už bych tento konflikt nechal být,jetli má ještě někdo něco na srdci nebo má nějaký problém,tak prosím SZ,mail nebo mlčet.
Vašku,pošli mi prosím přes sz tvoje ICQ nebo mail,dík.

Werunka

Příspěvek od Werunka »

No stress, když nechtěji jet, tak ať nejedou.

Já si jen užívám to, že dokud paní Neluška vypustila z pusy to slovní napadení Welta, tak komunikace strašně vázla, teď tu během pár chvil přibylo tolik příspěvků, že jako začátečník, bych si nechtěla všechno pročítat Smile

Také si myslím, že paní Neluška měla volit vhodnější slova, přeci jenom nejsme žádní dělníci, abychom na sebe museli mluvit sprostě a nebo by tam mohla dát hvězdičky (ukázka: vy***l). Myslím, že by to vypadalo vhodněji, ale na to je už zřejmě pozdě.

----------------------------------------------------------------------------

Tak začneme novou debatu bez sprostých nadávek, hmm??

Vážení čtenáři,

pro začátek mého shrnutí o SCH bych Vás ráda požádala o Vaše přehlížení našich neshod. Ano, je pravda, že se týkají závodu, ale na druhou stranu zase tak moc ne.
Dále bych Vám poradila se o závody SCH zajímat trochu více. Tato jediná sobota v měsíci stojí vždy za to. Je fakt, že občas každý řekne nějakou připomínku, která se mi při závodě nezamlouvala, ale na druhou stranu to snad pořadatel bere na vědomí, protože jsem si zatím nevšimla, že by se jedna chyba vyskytla dvakrát.
Určitě byste tento závod mohli alespoň jednou odjet a věřím, že si ho na 100 % užijete, i když nedojedete jako první Smile
Teď je rozhodnutí hlavně na Vás a já pevně věřím, že se příště sejdeme na startu.

Děkuji za přečtení tohoto odkazu Smile))))

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

Ano, rád bych tedy navázal na debatu týkající se poplatku předem,
Když už je dáno, že 1. dostané 50%, 2. 20% a pořadatel na vytvoření další akce 30%(při účasti 5-14 posádek) a 1. 50%, 2. 20%, 3. 10% a pořadatel 20%(při účastí 15 a více posádek),tak si myslím že ta navržená 1/3 startovného, což je 100kč bohatě stačí. No ta záloha pro některé nebude motivace aby nezapomínaly, ale jen pevná podmínka.Sspíš bych navrhoval to, že by platba 100kč platila je pro učastníky, kteří už jednou nebo vícekrat tento závod jeli, pro nováčky bych nechal částku 300kč na místě. Přec jen to chtějí zkusit, a do ničeho je nenutíme, je to jejich svobodne rozhodnutí, jestli budou nebo nebudou chtít jet.
Lepší bejt mrtvej než druhej....

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

welte nech už ty peníze bejt. On si to asi nejspíš Vašek udělá podle sebe. Naštěstí v tomhle demokracie moc nefunguje a je to dobře.
zatím ještě žiju...

Odpovědět

Zpět na „Srazy“